Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz
SunMount3r #40198 üzenetére
A powerline adapter erősen oroszrulett kategória. Egy orvosi rendelőben már nem lehetett utólag kábelezni. Valami jó drága Zyxel márkájú adaptereket szereltünk az újonnan kábelezett villamos hálózatra. Ha fejre álltam akkor se bírtam 8-10 Mbit-nél többet kisajtolni belőle... Maradt az ethernet kábelezés a doki nagy örömére.
-
TommyGun
őstag
válasz
Essejó #40191 üzenetére
Ugye most nem azt akarod mondani hogy ha fájlokat akarok mozgatni a laptopom és az asztali gépem között akkor vegyek egy NAS-t? Nem tudom, de ha te el akarsz menni a sarokra lévő boltba venni 1 liter kólát akkor bicajra pattansz vagy vonatra szálsz? Ágyuval verébre tipikus esete lenne...Mert a win10ben nem lehet mappát kiosztani? Az összes variációval kipróbáltam, tűzfalat kapcsoltam ki de nem működik...otthoni csoportot voltam kénytelen létrehozni...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
qqcqqc #40197 üzenetére
Ez is csak végesetben kell majd, ha a rendelt Box Wi-Fi-je túl gyenge lesz hozzá, hogy azon Stream-elje a YT-ot 1080p-ben. A vezeték előnyeiről meg engem nem kell meggyőzni, mert pontosan tudom, nálam is kábellel van kiépítve a media Stream-elés, ott viszont kicsit más a "szitu".
Még 1 kérdés: olyat fogok akkor nézni, amin van elektromos aljzat is, ebbe lehet dugni akár 4-es, 5-ös elosztós hosszabbítót is gond nélkül? Pl. ha egy TV, DVD lejátszó, lámpa és kitudja még mi lenne rákötve az úgy is OK? Vagy akkor jobb elé egy T elosztó és abba dugni a Powerline adaptert és a T másik dugaszába meg a hosszabbítós elosztót? Melyik a jobb, biztosabb kombó?
-
válasz
SunMount3r #40196 üzenetére
Az a gond a powerline megoldásokkal, hogy ami az egyik helyen működik, az nem biztos, hogy nálad is jó. Függ a villamos vezetéktől, megszakítóktól. Csak kísérletezni tudsz. Szerintem webshopból rendelj , próbáld ki és ha nem jó van két heted visszaküldeni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #40194 üzenetére
Sajnos ez a gyerekek és az asszonya miatt is több tényezős dolog és nem ilyen eccerű (pont mint a Wi-Fi
). A fúrás egy dolog, azt még rendesen el is kell vezetni, körbe a fal mellett, rendesen becsatornázva, miközben van még egy terasz ajtó is közben, ami már profi munkát, időt és gyakorlatot igényelne, hogy rendesen, esztétikusan és gyak. észrevehetetlennek legyen megcsinálva.
Akkor a sima kábeles Powerline-ra tudsz/tudtok egy tuti típus linket adni, ami pl. már bevált és bizonyított?
Köszi!
Szerk.: mint írtam 100Mbit/s-nél nem kell gyorsabb.
-
python1
veterán
válasz
Gubek-Einste #40194 üzenetére
Én a felső szintre "vezettem" fel Poweline megoldással a netet,tudja azt a szélességet amit megadtak,de költözök egyszintesbe ott csak kábel jöhet szóba. Fúrás -vezeték valóban olcsóbb és biztosabb hálózatot biztosít,sok szívást megtakarít vele az ember magának.
-
válasz
SunMount3r #40190 üzenetére
El kell, hogy keserítselek mert olcsón nem fogod ezt megúszni, 20-30k alatt nincsen olyan amely wifi-s is egyben. A Powerline nem olcsó megoldás.
Ha olcsón szeretnéd megúszni akkor fúrnod kell és UTP kábelt elvezetni. -
Essejó
veterán
válasz
SunMount3r #40190 üzenetére
Márpedig a legolcsóbb és a legjobb megoldás lenne átfúrni a falat. Gigás csatlakozó a boxon és: pár méter kábel + két rj45 csati kb. egy ezres?
-
Essejó
veterán
válasz
TommyGun #40182 üzenetére
Én annyira nem vagyok otthon ebben a hálózati témában, de én itt kikapcsolnám, hogy a Win kezeli, ne kezelje, hátha.
Egyébként meg erre a megosztási mizériára régen találtak megoldást, az a neve, hogy NAS egy eléggé belépő szintű modell is elég lenne. Vagy miután az asztali gépről osztanál meg dolgot ergo annak úgy is mennie kell akkor (bár pl külön nas esetében nem). De nekem volt anno az asztali gépen egy virtuális meghajtóra telepített nas programom is, amiről a megosztást, (akkor még a 18. kerületben laktam) az első kerületben néztük a filmet akadás és probléma mentesen. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #40187 üzenetére
Konkrét típust a szettre tudnál linkelni? Ahogy látom mind 11K fölött van (ennyiért már router vesz az ember), de ha olcsóbban is kijönne azt nem bánnám.
Az olyan ami Wi-Fit is tud az gondolom jóval drágább?
(#40188) python1: az bizony jó lenne, mert az aljzatosok drágábbak némileg.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Bal0402 #40185 üzenetére
Filmeket akarsz nézni ?
A legjobb ha HDMI kábelt használsz összekötéshez.
Mert , akkor a lejátszó program a gépeden fut. ( gyors, támogatja a feliratokat stb...stb )Ha a gépről csak megosztod a filmek mappáját és a hálózaton keresztül játszod le , akkor a TV-be épített lejátszó fog üzemelni. Azok pedig nem a legjobbak.....bár éppen mennek.
Ha ragaszkodsz a hálózati lejátszáshoz van egy tippem :
A TV-d tudja a DLNA funkciót.
A gépre pedig fel kell tenni egy DLNA Média szervert. -
python1
veterán
válasz
Gubek-Einste #40187 üzenetére
T- elosztóval is tudja használni,nálam simán megy.
-
válasz
SunMount3r #40184 üzenetére
Az eredmény az áram kábelezés függvénye.
Olyan nézzél ami a HomePlug AV2-t tud, érdemes olyat nézni amint van dugalj is mert az szűrőként funkciónál és nem is lesz miatt dugalj csökkenés sem. Semmiképpen se hosszabbítóba dugva használd, hanem közvetlenül a konnektorba. -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Powerline tippre lenne szükségem.
A szitu: az egyik szobában a router, mellette a másik szobában lesz a céleszköz, ami egy Android-os TV box. A Box-on Gigabit Ethernet csati van és van ugyan Wi-Fi-je is, de ezek a TV-Box-ok nem éppen az erős Wi-Fi-jükről híresek, így gondoltam elébe megyek a "problémának". A kébelezéstr pedig macerás lenne megoldani akét szóba között közvetlenül.
100Mbit/s elég lenne úgy gondolom, de azt tényleg bírja.
És persze jöjjön ki minél olcsóbban és kockázatmentesebben (biztonságosan) a dolog.
Mit ajánlotok ennek megoldására?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Bal0402 #40178 üzenetére
Nem erre gondoltam.....
A géped "fenekét" nézd meg....
A leírás szerint a Hyundai FLN43TS511SMART készüléken van HDMI csatlakozó.
Ha a gépeden is van, akkor egy HDMI kábelt kell venned és azzal át tudod vinni a képet és a hangot a TV-re.
Tehát "monitor"-ként tudod használni de attól azért nagyobb a TV....ezáltal "nagyobb" az élmény is.Én is így használom az 55"-s Samsung TV-m.
PC -> Hdmi kábel -> Házimozi erősítő -> Hdmi kábel -> TVNálad nincs házimozi erősítő de elviekben ugyanaz.
-
TommyGun
őstag
válasz
krealon #40179 üzenetére
Mindkét gépen win10 van.
A laptopin Home, az asztalin win 10 enterprise. Mindkettőn 1709, mindkettő legális.@Borisz76
Az lesz a vége, de egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy a pics@ba nem lehet megosztani egy mappát ebben a szemét win10ben...ahogy megszoktam az elmúlt 20 évben... -
krealon
veterán
válasz
TommyGun #40176 üzenetére
"Mindkét gép azonos hálózaton van, be van lőve a win10ben hogy magánhálózat a típusa, ugyanazon munkacsoportban is vannak. A laptop wifivel az asztali meg kábellel csatlakozik ugyanarra a routerre..."
A laptop es az asztali gepen milyen operacios rendszer fut?
Ha nem Win10, akkor SMB 1.0 hiba lehet az ok. (A Win 10 csak SMB 2+-szal hajlando kommunikalni a WannaCry ota.) -
Borisz76
nagyúr
válasz
TommyGun #40172 üzenetére
Otthoni csoport ?
Vagy a PC-n vagy a laposon létrehozod, jelszót megadsz, a másik kütyüvel meg csatlakozol az otthoni csoporthoz.
Aztán a megosztani kívánt mappán : Jobb Klikk
A felugró menüben : Hozzáférés megadása : Otthoni csoport
Aztán lehet választani, hogy csak megtekinthető vagy akár szerkeszthető is legyen. -
TommyGun
őstag
válasz
VeryByte #40173 üzenetére
Megosztási beállítások >
share >
Az uccsó kettőnél a két alsó rszg. minden jog megvan adva.
Mindkét gép azonos hálózaton van, be van lőve a win10ben hogy magánhálózat a típusa, ugyanazon munkacsoportban is vannak. A laptop wifivel az asztali meg kábellel csatlakozik ugyanarra a routerre... -
zotyi85
tag
Sziasztok!
Hazaértem az új routerrel, és kicseréltem a régi Tp-link wr542g 54Mb -t egy komolyabb Tp-link wr940N 450Mb -re, és minden klappol, megy a wifi, iptv box... el sem hiszem
Szóval, csak a router volt a ludas.
A következőképp kötöttem össze:-Bejövő telefonvonal a ZTE modem/routerbe (192.168.1.1)DHCP on
-onnan:
--1 lan iptv-be
--2 lan iptv-be
--3 lan új tplink router WAN (internet) csatijába
+ wifi-TPlinkből: (192.168.0.1)DHCP on
--1 lan OkosTV-be
--2 lan Asztali pc
--3 lan iptv box
+wifiUI.:
Köszi a segítséget srácok! -
Borisz76
nagyúr
válasz
Bal0402 #40171 üzenetére
Képernyőként akkor tudod használni ha nem UTP azaz hálózati kábellel kötöd össze hanem :
Megnézed szépen , hogy a PC-n ( VGA ) milyen csatlakozó van ( HDMI, DVI stb ) valamint , hogy a TV-n milyen bemenetek találhatóak ( HDMI , Scart , stb... )
Ha van , akkor a HDMI a legegyszerűbb....1-2 méter hosszban lehet venni bármrlyiket.
Ha nagyobb a távolság ( 5-10 m ) , akkor érdemes komolyabb darabot venni, nem a legolcsóbból.Amúgy ilyen esetekben, illenék leírni legalább a TV és a VGA pontos típusát...mert könnyebb segíteni.
-
TommyGun
őstag
Sziaszok
Elnézést ha, de a win10 topikban már feltettem a kérdést de ott nem tudtak segíteni.
Szokásos módon szerettem volna egy mappát megosztani, egy asztali gép meg egy laptop között.
Asztalin megosztottam egy mappát szokásos jobbklikk tulajdonságok, adtam egy nevet milyen néven ossza amppát, beállítottam hogy mindenki hozzáférjen, még az MS accos rszg. fiókomat is bele emeltem.
Mappolnám fel a laptopon \\gépnév\mappanév erre azt mondja nem található, vagy nincs jogom. Hitelesíétéssel is próbáltam megadtam az MS accom neki, ezse nyert. a hálózati központban be van kapcsolva a barangolás hálózatfelderítés fájl nyomtató megosztás minden ami kell, 128 bites titkosítást is levettem, magánhálózat satb. Ugyanazon a hálózaton van a két gép, sőt mindkét gépbe a saját MS accommal vagyok belpéve. És egyszerűen nem megy. Win10en még nem csináltam ilyet mert eddig nem kelett de win7en XPn sosem volt ezzel gond a múltban, egyszerűen nem értem mi a baj. A hálózati helyeken fájlkezelőben látni az asztali gépet de bele lépni nem lehet, teker és szokásos diagnosztikálj mert nem érhető el...köszönöm ha vkinek van ötlete...
-
Bal0402
újonc
Sziasztok!
Van egy Hyundai TV-m ami össze van kötve a PC-mmel LAN (Ethernet) kábellel, köztük egy switch-el ami egyben router is.
Kérdés: hogyan tudom összehozni, hogy a TV-vel megoszthassak a PC-ről fájlokat (filmeket) vagy képernyőként használjam a TV-t?
A PC-ben nincs beépített wifi, de van USB-s vevőm, a TV viszont wifis. Ha lehet inkább kábelen keresztül szeretném megoldani a dolgot. -
válasz
zotyi85 #40166 üzenetére
Na ez így szuper, így mennie kell! Ahogy krealon írja, az IPTV protokollbeli problémák miatt nem megy. Ha helyileg megoldható, én a ZTE modemből kötném be a boxokat, illetve a routert is, persze így több kábel kell, de legalább működni fog minden. Vagy másik routerre kell beruházni, ahogy a fórumtárs írja.
Az 54mbps wifi nem baj, de olyan 20mbps körüli sebességet várhatsz rajta, általánosságban a névleges sebesség 50-70%-át tudják a gyakorlatban.
-
-
krealon
veterán
válasz
zotyi85 #40163 üzenetére
"Annyi még, hogy a tp-link router egy 54Mb es wr542G, lehet kevés az 54Mb?"
Itt van a kutya elasva.
A TL-WR542G nem tud mit kezdeni az IPTV forgalommal, ezert - mit korabban irtam - a wifi tulterhelodik rajta es nem uzemel. Tapasztalat, konkretan ezzel a tipussal szivtam en is.A megoldas nalam az lett, hogy ASUS RT- N12 D1-esere csereltem a routert, amiben van IPTV opcio (IGMP snooping), radasul "1 kattintassal" Access Point-ta alakithato (nem egy kattintas, de van az Adminisztracio menuben egy ilyen opcio es nem kell mast allitgatni).
-
zotyi85
tag
válasz
csabyka666 #40165 üzenetére
Hali!
Ha így kötöm össze ahogy mondtad, ZTE lanból TP-link WANba, akkor a TP-linkre rákötött eszközök 192.168.2.x ipt kapnak, lehet csatlakozni wifivel, számítógéppel, viszont a box nem megy
megáll a kép, átváltok egy másik csatornára, megy 5mp-ig, aztán megállkell egy másik routher?
-
válasz
zotyi85 #40163 üzenetére
Huhh itt valami félreértés van. A FŐ routerhez nem is kell igazából hozzányúlnod, az csak működjön 192.168.1.254-es átjáróval.
A TP-Link WAN portját összekötör a ZTE egyik LAN portjával, és a TP-Linken a network résznél 192.168.2.1-re állítod a címet. Ez ha minden igaz, magával fogja húzni a DHCP beállításait is, 192.168.2.100-tól 192.168.2.200-ig lesz a pool, és ha a TP-Linkre kötöd a géped, akkor 192.168.2.x IP címet kell kapj. -
Rokko77
tag
Sziasztok ! Tanácsot szeretnék kérni az alábbi problémához: az otthoni hálózatot egy TP-LINK TL-WR940N router adja. A letöltős/HTPC gép egy TP-LINK TLWN822N USB adapterrel kapcsolódik. Erről a gépről néznék filmeket tab-on, másik gépen. Viszont a kapcsolat sebessége időnként minden különösebb ok nélkül leesik 100 Mbit-ről 3-4 Mbit-re. A jelerősség nem lehet probléma, mindig 88-99 % között van. Néha ha kihúzom az USB-ből meggyógyul, de nem mindig. Szoftveres gond lehet ? Minden gépen WIN10 van, az USB adapterhez a TP-LINK meghajtó szoftverét használom (nincs WIN10-es csak WIN8 Béta....).
-
zotyi85
tag
válasz
krealon #40162 üzenetére
Helló!
Sajnos a helyzet változatlan.
Beállítottam a fő router címét 192.168.1.1-re (ZTE)
Beállítottam a másod router címét 192.168.2.1-re (Tp-link)A lan kapcsolat felállt, most a tp-link routerre kötött pc-ről írok.
van rajta net, az IP-t az eldleges router osztotta a következők szerint:ipv4 cím: 192.168.1.7
maszk: 255.255.255.0
átjáró:192.168.1.1
dhcp:192.168.1.1
dns:192.168.1.254
192.168.1.1a mobilom most is látja a tp-link Wifijét, de még mindig nem tudok rá kapcsolódni
Annyi még, hogy a tp-link router egy 54Mb es wr542G, lehet kevés az 54Mb?
-
krealon
veterán
válasz
zotyi85 #40154 üzenetére
"A T-s bekötés után jött a probléma:
-T-és bekötés megtörtént, utcáról bejön a telefonkábel,
-bemegy az új szolgáltató által adott ZTE modem/routerbe
-onnan lan-on kerüsztül tovább megy a net közvetlen 2 iptv boxba,
és a ház távolabbi szobájába lévő tp-link wifis routerbe, amiből lanon keresztül megy a net az ottani IPTV-s boxba, asztali gépbe.
szóval lanon minden működik ahogy kell,
viszont....
szeretném továbbra is használni a netet telefonom wifin keresztül, ahogy korábban minden gond nélkül ment, most viszont nem tudok rá kapcsolódni."Ha jol ertelmezem, az IPTV forgalom nincs elkulonitve a belso halozatodtol.
Ebben az esetben a routerednek es az Access Point-kent hasznalt masodik routernek is ismernie kell az IGMP snooping-ot, mert kulonben az IPTV forgalom a router Wifi csatolojara is rakerul es azt tulterheli.
Ezen felul ha egy router-nek hasznalod a LAN es a WAN oldalat is, akkor csak ugy tud mukodni, ha eltero alhalozat van rajtuk. Peldaul WAN oldalon
192.168.1.x
cimek vannak, akkor LAN oldalon ezek nem lehetnek. Helyette erdemes inkabb192.168.2.y
cimeket hasznalni. -
válasz
csabyka666 #40157 üzenetére
Mármint?
-
jerry311
nagyúr
válasz
Van baj.
-
-
zotyi85
tag
válasz
OK, köszi, így már tiszta.
Ha délután hazaértem a melóból, kipróbálom, és megírom, sikerült-e. -
válasz
zotyi85 #40156 üzenetére
Igen, de ugyanabban a tartományban dolgoznak, és a hálózat határán mindig galiba van, hogy az 1.x-ből jön a csomag és az 1.x-be megy.
TP-Linket állítsd át 192.168.2.1-re, a lényeg, hogy ha a TP-Linkre csatlakozol, akkor 192.168.2.x-es címet kell kapnod, az 1.x nem jó.Ha ezt beállítottad, mindkét routert húzd ki a konnektorból, majd előbb a ZTE-t majd a TP-Linket dugd be.
A WiFi is legyen persze különböző néven, és legalább 3 csatorna távolságra egymástól. -
zotyi85
tag
válasz
csabyka666 #40155 üzenetére
Mint írtam, a ZTE a fő router, abba csatlakozik a bejövő telefonkábel, a Tp-link a másodlagos.
A ZTE egyik lan portját összekötöttem a Tp-link egyik lan portjával, Tp-linken DHCP kikapcsolva.
A ZTE osztaja az ipket.A ZTE IP-je: 192.168.1.254
A Tp-link IP-je: 192.168.1.1mind kettőt el tudom érni, konfigurálni
Mivel a ház minden pontjában szeretném használni a wifit, így nem kapcsolhatom ki a zte wifijét. arra most is fel tudok csatlakozni, csak a tp-linkre nem
-
válasz
zotyi85 #40154 üzenetére
Üdv!
Ezek a ZTE eszközök többnyire 192.168.1.x-es hálózatban működnek. A TP-Link routered WAN portjába csatlakoztattad a ZTE modemet, igaz? Ezesetben célszerű átállítani a TP-Linket más alhálóra, mondjuk 192.168.2.x, mert 2 ugyanolyan alhálót nem szerencsés egy hálózaton belül kezelni. Értem, hogy kábelen minden ok, de ezt csináld meg így.
Vagy a másik megoldás, ha a TP-Linken statikus IP-t használsz, DHCP-t kikapcsolod, és a FŐ router intéz mindent, ekkor viszont kötelezően a ZTE tartományában kell lennie a TP-Linknek, persze DHCP poolon kívüli címen.A WiFi-jét én a ZTE eszköznek teljesen kikapcsolnám, nem túl bevált konstrukció sajnos, és meghagynám csak a TP-Linket.
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Szolgáltatót váltottam, invitelről t-home-ra.Mivel elég hosszú a házunk, 2 (egyforma) tp-link wifis routerrel osztottam meg eddig a netet a következőképpen:
INVITEL
-Bejön a koax a modembe
-onnan lan kábel az első tplink router wan portjába
-majd az egyik lan portból a másik router lan portjába, ahol a DHCP ki van kapcsolva.
ez működött, minden faxa, mindegyik router wifijére fel tudok kapcsolódni, lan-ra is.A T-s bekötés után jött a probléma:
-T-és bekötés megtörtént, utcáról bejön a telefonkábel,
-bemegy az új szolgáltató által adott ZTE modem/routerbe
-onnan lan-on kerüsztül tovább megy a net közvetlen 2 iptv boxba,
és a ház távolabbi szobájába lévő tp-link wifis routerbe, amiből lanon keresztül megy a net az ottani IPTV-s boxba, asztali gépbe.
szóval lanon minden működik ahogy kell,
viszont....
szeretném továbbra is használni a netet telefonom wifin keresztül, ahogy korábban minden gond nélkül ment, most viszont nem tudok rá kapcsolódni.
Látja a telefon a tp-link router wifijét, látja azt is, ha titkosítást váltok rajta (WEP--->WPA) de egyszerűen nem kap ip-t.Mi lehet a gond? ötlet?
előre is kösz -
krealon
veterán
válasz
Hadr0n #40146 üzenetére
"Tudomásom szerint lehet PC ből routert csinálni, nah de hogy ?"
Egy legalab 2 db halozati csatlakozassal rendelkezo PC-bol lehet reoutert kesziteni.
Celiranyos projektek:
PfSense
OpenSense
Esetleg Mikrotik x86, de ez valoszinuleg csak probaverziokent uzemel."És ha igen akkor CiscoOS t lehet e rajta futtatni vagy valami hasonlót ?"
A Cisco, speci hardveren futtat speci szoftvert, igy maximum GNS3-on tudod emulalni, ha tanulas a cel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest