Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• batman91
    őstag

Sziasztok!

Olyan problémám volna, hogy elkezdem letölteni a Medal of Honor 2010-et, ami szépen le is jön. De amikor befejezi a letöltést és telepítené az egészet nem történik semmi. A játék lapján is csak azt látom, hogy telepítsem. Viszont, ha rámegyek akkor semmi sem történik. Akárhányszor kilépek és vissza a kliensből csak automatikusan ellenőrzi a játékot, más nem történik. Csak ezzel van bajom, más simán települt a kliensre. Próbáltam rendszergazdakén, töröltem a Origin cache mappákat, a játék telepítőjét is próbáltam indítani a könyvtárából, töröltem és újra letöltöttem a játékot, de ugyan az. Mi a fene lehet még amit megpróbálhatnék még? Már bújom a netet ezerrel, de nem találok megoldást rá. Ha valakinek van valami ötlete az kérem segítsen!

Na én ezt feladom, semmi megoldást nem találok rá. Már mindent megpróbáltam amit csak lehetett. Baromi idegesítő az Origin folyamatos baszakodása. Nem igaz, hogy ennyi idő után is még ilyen hibákkal van tele. De ahogyan látom, nem csak nekem vannak problémáim vele.

Új hozzászólás Aktív témák