Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoReSz1975
őstag
sziasztok,
olyan hiba áll fent, hogy az origin megnyitogatja a játékokat és feldobálja a kliens mindig az asztalra, már le töröltem, de ugyanez a hiba fenál egy komplett reinstall után is
valakinek gyinálja ezt a kliens
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Origin már beenged, viszont a FIFA szerver még mindig sz@r
-
HoReSz1975
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
, de itt minden héten ez van, az a legnagyobb baj és elég szánalmas, hogy ekkora bevétel mellett ennyire tellik tőlük
, a másik probléma a hozzá állásuk, ilyenkor adniuk kellene minden eseteben kárpotlást azoknak akik egy bizonyos játékban hátrányt szereznek, pld. FIFA 20, nem tudják a bajnokságot teljesíteni pontszámban és az eventtel is elcsúsznak, de ők soha nem adnak semmit senkinek
-
HoReSz1975
őstag
válasz
SityiSXT
üzenetére
be van kapcsolva, igen!
ennyivel elintézik:
Hello,
We received your latest message regarding the action taken on your account. We have performed all investigations possible on this issue and will not reverse the decision.
Please do not expect further responses on this matter.
Thank you,
EA Terms of ServiceK...a é...s a.....kat

-
HoReSz1975
őstag
Hi@all!
Ez a r****t EA kizárt a Battlefield 5-ből, az online fiókot megszüntette, mert állítólag csaltam, ami lehetetlen.
Hiába írtam nekik, hogy ment a CAM 3.7.4 program, az FPS kijelzést akartam bekapcsolni és ennyi, ültem egy tankban és 5:1 volt a killem, erre kib****tt a Fairfight Banned Code #tY96ip -vel. 4 napja ugatok velük, hiába bizonygatom, semmi, nem hátrálnak, most írtam nekik, hogy akkor adják vissza a Premier accountba forgatott 30000Ft-mat, de lezárták a jegyet, erre természetesen megint írtam nekik, hogy mit csináljak így, ha egyszerűen nem tudok játszani vele online?
A pénzemet, meg nem akarják vissza adni, pedig 9 éve vagyok Originen, ilyen parasztokkal még nem találkoztam, mint ezek.Szerintetek mit tudok tenni?
Küldtem nekik igazi csalókról képeket, le se szarták, a 194killes embereket!
Ennek még a teteje, hogy a FIFA 19-ből is kizárt, katasztrófa, teljesen tanácstalan vagyok, ugyanez az indokkal

-
HoReSz1975
őstag
Hi@all!
Valakinek nincs valami ötlete, hogy az origin in-game miért nem működik, hiába nyomom azShift F1-t nem jön elő a menű, BAttlefield 1 -ben sem tudom reportálni a csalókat, a profilokat sem listázza ki

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valakinek gyinálja ezt a kliens