- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok! Ide írok hátha tudja valaki mitől lehet az, hogy a Mass Effect nem megy rendesen a mostani Windows 10 verzión. 2 éve poroltam le újra, amikor még normálisan működött, de most, ha elindítanám kijön a játék emblémája és kilép. Olvastam egy súgót EA-n, ahol az Origin rendszergazdai jogokkal való futtatását javasolta. Ezzel sikerült elindítani, de játékon belül jött még egy csavar, hogy menet közben átlag 15-30 fps között mozgott a képkocka holott a gépem bőven megüti az ajánlott szintet ráadásul 2 éve még 60 fps-el futott. Arra tudok gondolni, hogy a Windows legutóbbi frissítése kavarhatott be valamit. Próbáltam a supportal is felvenni a kapcsolatot írásban, de sose jutott el a chates segítségnyújtásig a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvodások homokozója
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) 3K OLED RTX 4060 GARANCIÁS ÚJSZERŰ!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest