-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Érdekes, hogy mennyi baj van az EA app-al másoknál. Nálam tökéletesen működik, egyenlőre.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
újra itt
e-mail cím csereMegtaláltam az ea support oldalt, szépen belépek, végigkattogom mit szeretnék, és az a vége, hogy ezen a nyelven nincs supprt - magyar - menjek az angol oldalra
ok
ott is égigkattogom mit szeretnék, és ott sem megy tovább, hanem visszadob a ea acc oldalamra, hogy ott változtassam meg, csak sajnos nem megy, mert a nemlétező címre küldi a mail - t
Live support-ot próbáltad már? Szerintem az lenne a legegyszerűbb.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Pontosan, ezeket a Freemail meg Citromail retkeket már rég el kellett volna felejteni. Én is mennyit szívtam vele anno, aztán lecseréltem Gmail-re és minden bajom megoldódott.
-
batman91
őstag
Ez mostanában volt? MErt én a zutóbbi héten 10+ maiult váltottam a support-al meg 2x próbálkoztam chattel is de mind tudatlan béna volt, azóta se oldották meg a problémám, Nemtudom mikor kiszervezték az egészet india-ba és szerintem mostmár kritikán aluli a minősége, régen még tényleg jó volt amúgy
Tavaly év végén volt, de lehet azóta változtak a dolgok.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Jedi Fallen Ordert fogom telepíteni, egy éve vettem. De mint ha azt mondták volna, hogy nem kell a DVD-kkel vacakolni, kód alapján lehet telepíteni felhőből is? Így van ez?
Köszi!
Igen, ha egyszer beregisztráltad akkor nyugodtan töltheted a kliensen keresztül és nem kell hozzá a lemez többé.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Helló
Ezer éve nem léptem be az origin fiókomba, a mai nap beléptem, meglepetésemre nem engedett be a jelszavammal, ezért kértem egy jelszó emlékeztetőt.
Így sikerült belépnem.Megdöbbenve látom, hogy az összes játékom eltűnt!
Mi a francot lehet ilyenkor csinálni?
Segítsetek légyszíves.
THX
Biztos, hogy jó fiókba léptél be? Sokszor olvastam itt ezt és mindig ez volt a gond.
Ha nem ez a gond akkor jöhet a live chat. Nekem is hamar megoldották a gondomat. Nagyon segítőkészek a supportosok.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Visszakaptam a Battlefield 3-at. Most az előbb bejelentkeztem és ott csücsül újra a fiókomon. Elég gyorsan megoldották a hibát.
-
batman91
őstag
Lehet hogy ez lehet a gond, mert egyszer amikor ingyenes volt ez az EA Access akkor kipróbáltam azt. De hát már nem is tudom, hogy mikor volt. Ez meg a mai napon történt, azóta hónapok teltek el. Mondjuk nem lepődnék meg rajta, az EA nagyon sokat baszakodik ezzel a szar kliensével és szolgáltatásaival.
Kíváncsiságból felmentem battlelog-ra, megnézzem mi a helyzet a Battlefield 3-mal. Ott még megvan mindenem amit elértem, csak maga a játékot szedték le szerencsére. Kíváncsi vagyok, hogy mivel fogják megmagyarázni a deaktiválást.
-
batman91
őstag
Szerintem: Igénybe vetted legalább egyszer az EA Play-t/EA Play Pro-t. Akár a fizetős, akár az ingyenes, kipróbálási változatot. Amikor ezek elindultak (akkor még EA Access volt a neve?), többen panaszkodtak ugyanerre. Amíg aktív volt az előfizetésük, addig nem volt semmi gond. Amikor meg lejárt, akkor nem tudtak játszani a korábban megvásárolt változattal sem.
Mindenképpen csak az ügyfélszolgálat tud neked segíteni.
Lehet hogy ez lehet a gond, mert egyszer amikor ingyenes volt ez az EA Access akkor kipróbáltam azt. De hát már nem is tudom, hogy mikor volt. Ez meg a mai napon történt, azóta hónapok teltek el. Mondjuk nem lepődnék meg rajta, az EA nagyon sokat baszakodik ezzel a szar kliensével és szolgáltatásaival.
-
batman91
őstag
Most beszéltem supportal live chat-en keresztül és arra jutott, hogy deaktiválták a játékot. Pedig már mikor vettem ezt, nem is tudom 2013-2014 és nem is játszottam vele az elmúlt években. Szóval érdekes a dolog. Elvileg kivizsgálják az ügyet és e-mail-ben értesítenek. Kíváncsi vagyok rá mire jutnak vele.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Nem nincsen, teljesen eltűnt a fiókomról. Pont ez a gond. A prémiumot hozzá később vettem, csak azt mutatja a store-ban.
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Olyankor mi van amikor eltűnik egy régen vásárolt játék a fiókomról. Hiába kerestem a Battlefield 3-at a rejtett játékok között nincsen ott. De még az achievementei is eltűntek. A store-ban is azt mutatja, hogy vegyem meg. Viszont a prémiumot hozzá már megvettnek mutatja. Mi a fene ez? Próbáltam ki és be bejelentkezni, törölni az Origin cachet és újra is raktam a klienst. De ugyan az az eredménye, egyik sem használt. Nem jelentkezek be rossz fiókba, mert csak ez az egy van. Gondolom már csak a support maradt ugye? De hátha tud valaki valami okosságot.
-
batman91
őstag
Köszi
Képzeld megoldódott, és mondhatnám, hogy milyen bárgyú fa.. voltam, mert én hülye rossz Origin fiókba léptem be.
Csak nem ilyen egyszerű, mivel nem emlékszem mikor lett 2 fiókom. De kipróbáltam a nagyon régí emailcímemmel is (az üres fiók volt mentve böngészöben is másik emaillel)
és azon volt.
Érdekes.
Köszi
Na ezen senki sem tudott volna segíteni neked. Pedig esküszöm először én is erre gondoltam, csak valamiért nem írtam meg neked. -
batman91
őstag
Helló
Segítsetek kérlek.
Régről van egy Fifa 16-om PC-re.
De kb 3 éve el se volt indítva.
Most viszont indítanám, jön az origin. Belépek az Originbe a felhasználómmal (amin semmi más játék nem volt) Bejelentkezés után viszont tök üres a Fifa 16 sehol.
Na jó gondoltam én, majd hozzá adom és Rajt! Aha... kéri a kódot amit ha beírok neki akkor kiírja, hogy ezt a kódot már használják.Namármost régen olvastam már erről, hogy egy cd key-t 4-5x lehet felhasználni és előtte "érvényteleníteni" kell a kódot és utána enged csak. (talán steammel kapcsolatban olvastam erről)
Na de ilyet nem találok az Originben. Illetve alapból nem értem,hogy egy megvett játék, hogy tűnik el az origin fiókomból.Erre valami megoldást tudnátok?
köszönöm
Ilyenkor már csak a support tud segíteni, nincs rá más megoldás. Többeknél olvastam ezt az évek alatt.
-
batman91
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat! De én inkább megvárnám az open beta státuszt.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Mondasz valamit. Legutóbb is mennyit szenvedtem egy játékkal, amire megtaláltam a kiskaput, hogy egyáltalán elinduljon. Órákon át tartó fórum bújás után, találtam rá a megoldásra. És ez csak a jéghegy csúcsa.
-
batman91
őstag
Egy hónapja volt.
Faxa, akkor lemaradtam róla. Na majd a következőnél résen leszek.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, lesz-e nyári vásár Originen? Mert szeretnék beszerezni 1-2 címet akciósan, amiknek most beteg áraik vannak.
-
batman91
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy azt olvastam, hogy az origin megfog szűnni. Ami az originen van játék az hogy fog át kerülni steamre?
Jaj, ez nagyon jó!
Nem is tudom, hogy ezt honnan szedhette? -
batman91
őstag
Support simán adott volna kulcsot az Origin-hez. Nem hiszem, hogy bármit is bizonygatni kellett volna egy több mint 11 éves játéknál, főleg hogy ingyenes is volt már. Nyilván várni kellett volna a válaszukra, meg tényleg nem egy nagy tétel a játék ára, szóval nem vesztettél sokat. De jó is lenne egy Dead Space folytatás az első rész mechanikájára alapozva. Vagy ha már megütnék a második rész szintjét, mai látvánnyal, én már boldog lennék.
Tudom, de így sokkal egyszerűbb volt. Nem volt egy nagy tétel.
Én is nagyon örülnék a folytatásnak, lezáratlanul hagyták a történetet. Viszont ezt ajánlom a figyelmedbe: [link]
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Mai nap arra gondoltam, hogy beaktiválom a régi dobozos Dead Space CD kulcsát, hogy legyen meg online is. De nekem folyamat azt írja ki, hogy már fel lett használva. Holott én még soha sem próbáltam regisztrálni Originre. Nem mástól vettem, hanem megbízható boltból újként, fóliásan valamikor 2010 tájékán és nem is adtam kölcsön senkinek. Még sosem történ ilyen velem, szóval eléggé meg is lepődtem. Szerintetek ha írok supportnak van rá esélyem, hogy visszakapom a kulcsot vagy reménytelen az egész eset?
Tárgytalan az egész, megvettem Originen inkább. Nem volt most 5 euró a játék és a dobozos verziót még így is tudom használni, ha akarom. Nem éri meg az egész hercehurcát. Minden esetre érdekes az egész helyzet.
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Mai nap arra gondoltam, hogy beaktiválom a régi dobozos Dead Space CD kulcsát, hogy legyen meg online is. De nekem folyamat azt írja ki, hogy már fel lett használva. Holott én még soha sem próbáltam regisztrálni Originre. Nem mástól vettem, hanem megbízható boltból újként, fóliásan valamikor 2010 tájékán és nem is adtam kölcsön senkinek. Még sosem történ ilyen velem, szóval eléggé meg is lepődtem. Szerintetek ha írok supportnak van rá esélyem, hogy visszakapom a kulcsot vagy reménytelen az egész eset?
-
batman91
őstag
Sziasztok! Ide írok hátha tudja valaki mitől lehet az, hogy a Mass Effect nem megy rendesen a mostani Windows 10 verzión. 2 éve poroltam le újra, amikor még normálisan működött, de most, ha elindítanám kijön a játék emblémája és kilép. Olvastam egy súgót EA-n, ahol az Origin rendszergazdai jogokkal való futtatását javasolta. Ezzel sikerült elindítani, de játékon belül jött még egy csavar, hogy menet közben átlag 15-30 fps között mozgott a képkocka holott a gépem bőven megüti az ajánlott szintet ráadásul 2 éve még 60 fps-el futott. Arra tudok gondolni, hogy a Windows legutóbbi frissítése kavarhatott be valamit. Próbáltam a supportal is felvenni a kapcsolatot írásban, de sose jutott el a chates segítségnyújtásig a dolog.
Ezt az oldalt mazsolázd át, hátha van valami ami segít neked. Én is sok játéknál használtam már: [link]
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy elkezdem letölteni a Medal of Honor 2010-et, ami szépen le is jön. De amikor befejezi a letöltést és telepítené az egészet nem történik semmi. A játék lapján is csak azt látom, hogy telepítsem. Viszont, ha rámegyek akkor semmi sem történik. Akárhányszor kilépek és vissza a kliensből csak automatikusan ellenőrzi a játékot, más nem történik. Csak ezzel van bajom, más simán települt a kliensre. Próbáltam rendszergazdakén, töröltem a Origin cache mappákat, a játék telepítőjét is próbáltam indítani a könyvtárából, töröltem és újra letöltöttem a játékot, de ugyan az. Mi a fene lehet még amit megpróbálhatnék még? Már bújom a netet ezerrel, de nem találok megoldást rá. Ha valakinek van valami ötlete az kérem segítsen!
Na én ezt feladom, semmi megoldást nem találok rá. Már mindent megpróbáltam amit csak lehetett. Baromi idegesítő az Origin folyamatos baszakodása. Nem igaz, hogy ennyi idő után is még ilyen hibákkal van tele. De ahogyan látom, nem csak nekem vannak problémáim vele.
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy elkezdem letölteni a Medal of Honor 2010-et, ami szépen le is jön. De amikor befejezi a letöltést és telepítené az egészet nem történik semmi. A játék lapján is csak azt látom, hogy telepítsem. Viszont, ha rámegyek akkor semmi sem történik. Akárhányszor kilépek és vissza a kliensből csak automatikusan ellenőrzi a játékot, más nem történik. Csak ezzel van bajom, más simán települt a kliensre. Próbáltam rendszergazdakén, töröltem a Origin cache mappákat, a játék telepítőjét is próbáltam indítani a könyvtárából, töröltem és újra letöltöttem a játékot, de ugyan az. Mi a fene lehet még amit megpróbálhatnék még? Már bújom a netet ezerrel, de nem találok megoldást rá. Ha valakinek van valami ötlete az kérem segítsen!
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Jók tudnak lenni az ilyen dolgok.

-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Mi a fene történik az Originnel mostanában? Folyamatosan csak a probléma van vele ahogyan látom.

-
batman91
őstag
Szerintem ezen már meg sem kell lepődni, retek egy cég lett ez az EA.
-
batman91
őstag
Valószínűleg valaki feltörte a fiókodat és megváltoztatta a belépési adataidat. Innentől kezdve már csak a support segíthet neked, ha tudod igazolni valamivel, hogy tiéd a fiók.
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Át lehet valahogy menteni már nem elő email címre regisztrált régi fiókról a játékokat Originre?
-
batman91
őstag
Sziasztok Origin Guruk!
Lassan a szélütés környékez e miatt a fantasztikus kliens miatt.
Újratelepítettem a gépemen az rendszert (Win10 Home) így a játék klienseket is újra kellett raknom, értelemszerűen az Origin-t is. A kliens feltelepítése után nem akarta leszinkronizálni a márt telepített Origines játékokat (nem először fordult elő korábban sem) sebaj, törlöm és letöltöm őket a kliensen keresztül újra és jó lesz... nos a francot!
Egész pontosan egyelőre két játékról van szó (Mass Effect 2 és 3) az alap játékokat gond nélkül letölti az Origin, azzal nincs gond, de a DLC-ket cseszik! Bármit csinálok az eredmény ugyan az, a drága pénzen megvásárolt szaros DLC-ket egyszerűen nem szedi le a nevezett játékokhoz az Origin.
Jelen pillanatban ott tartok, hogy inkább leszedem tört verzióban ezeket a játékokat, mert a hivatalos, pénzen megvásárolt megoldás egyszerűen a f*s Origin hibája (vagy én nem tudom mi) miatt egyszerűen nem járható út, ami egészen elképesztő!
Nem, egyébknt nem akarok warezolni, bő 10 éve teljesen legalásan használom a programjaim javát (játékokat 100%-ban) nem akarok újra warezolni, de ha az Origins f*szkodik kénytelen leszek.
Esetleg valami ötlet vagy tipp, hogy mi lehet a gond? Nagyon megköszönném!

Én ezen már meg sem lepődöm, ez a kliens egy igazi selejt. Nem is értem miért kellett anno ezt is létrehozni, azóta is csak a baj van vele.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Gyorsan megnéztem én is, de nekem minden a helyén van.
-
batman91
őstag
Mi ez a sok account lopás mostanában? Tele van a fórum ezekkel.
-
batman91
őstag
Üdv!
Gondoltam több mint egy év után belépek Originbe megnézni hol tartanak a dolgok. Hát elöljáróban annyit bár ne tettem volna. Ugyan akkora hulladék mint volt. Nem telt el fél óra de már jöttek a szokásos hülyeségek. Ahogy látom a stabilitása sem változott semmit. Az új felületen alig lehet kiigazodni, azt sem tudtam mit hol találok. Egyszerűen borzalom az egész. De ami a legnagyobb szemétség az a magyar nyelv támogatásának a megszüntetése. Nem tudom kinek az ötlete volt, biztos jó nagy idióta az illető. Azt hiszem ezek után sem fogom megkedvelni soha. Valami elképesztően sz*r lett.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni ?
Van egy Fifa 13-om játékom, amit barátom vett, de odaadta nekem ( neten rendelte, dvd- tokos ) szerettem volna az origin fiókomba berakni, de már felhasználták a kulcsot.
Az lenne a kérdésem, hogy originen belül, át lehet-e adni egymás közt a játékokat ?
Így, hogy regizve van, én nem tudok neten játszani vele, igaz ?Remélem érthetőek a kérdéseim

Üdv. Tubica

Nem adható át egymásnak a játék, ha a haverod beregelte az accjára, akkor már nem tudsz vele mit kezdeni.
-
batman91
őstag
Lemaradt a lényeg az írásomból, magyar telefonos ügyfélszolgálatra gondoltam.

-
batman91
őstag
Sajnos buta módon elfelejtettem a biztonsági kérdéshez a választ.
A supporttal azon a 4 lépéses dolgon keresztül kell felvenni a kapcsolatot?Kiválasztottam, hogy PC, aztán mi a bajom, leírtam a gondot magyarul, majd továbbléptem és kész volt, ez kell nekem? majd írnak e-mailt?
Igen, majd kapcsolatba lépnek veled előbb vagy utóbb. De a magyar ügyfélszolgálattal gyorsabban megoldódna a problémád.
-
batman91
őstag
Az origin vette le,mert minden pénz mozgásról jön sms, és benne van, de már beszéltem velük,majd visszautalják.....

Hmm..ez érdekes. Ilyet sem hallottam még.
-
batman91
őstag
Gondoltam megveszem a MOH-Warfighter, a vásárlás sikertelen, de azért 220 ft-ot levett a számlámról ez a sz@rházi origin....istenem milyen fos cég ez....

Szerintem meg nem az Origin vette le azt a 220 forintot. Ilyen nincs! És mégis hogyan, ha sikertelen volt a vásárlás?.

-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Sziasztok!
A következő problémával kérném a segítségetek:
Origin -> Fiók és biztonság -> Regionális beállítások alatt az "Ország szerinti lakóhely" nálam Magyarországról rendszeresen változik mindig másra. Ez mostanában tűnt fel, nálam van valami probléma, esetleg feltörték? Azért furcsa mert változtattam biztonsági kérdést és jelszót is és mégis váltogatja belépésenként, általában Afganisztánra stb. Biztonság beállítások alatt be van kapcsolva a "Bejelentkezési ellenőrzés is". Rendszeresen küld mailt a fiókomra ha csinálok valamit egy biztonsági kóddal. Mégis létezik, hogy feltörhették vagy valami rendszerhiba lehet?
Előre is köszönöm a segítséget.
Szerintem az Al-Kaida szórakozik veled, Afganisztáni lakóhelyre állás miatt.
Nem hinném, hogy feltörték volna, mert akkor be sem tudnál lépni, rég megváltoztatták volna az adataidat. Simán csak szarakszik az Origin és kész. -
batman91
őstag
Pont ma írt a support....
Product Name: Battlefield 4
Email address: kczikora@postafiok.hu
Thank you for contacting us regarding your inability to access Battlefield 4.
We have now completed our investigation into your query and upon review of your case, we can see that your game was disabled due to a chargeback against your account.
A chargeback may occur if a game code has been purchased from an unauthorised source and/or if you have initiated a chargeback.
In order to resolve this issue please contact the retailer.
For further information on our policies and procedures please follow the link below:
http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/
Thank you for your diligence in bringing this matter to our attention. As a valued customer, your feedback is very important to us.
Yours sincerely,
Joyce
EA Terms of Service
--------------
Szóval esélyes, hogy nem AMD kupon kód volt amit kaptam...
Az eladóval kapcsolatban vagyok... átküldtem neki nemrég ezt amit kaptam. Kiderül, hogy Ő elfogadja-e ezt. Írtam neki, hogy ő is felveheti a kapcsolatot a supportal, hátha... de ha nincs meg a fizikai bizonyíték, hogy ez a kód legális, akkor felesleges.Az igen, szóval lehet átvert az eladó. Mondhatom szép.
-
batman91
őstag
tucanagabor, cashback: Visszakaptátok a BF4-et? Egyáltalán van valami fejlemény? Nem derült ki, mért tűnt el?
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Valaki tud valamit arról mikor jön a következő On the House game?
-
batman91
őstag
50%-os akció van minden Battlefield termékre!!!!
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Nálatok is behalt az Origin? Mert engem nem enged fel ezzel: online bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség és még a hivatalos oldal sem töltődik be rendesen. Karbantarás lehet?
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Csak nem nálam.

-
batman91
őstag
Helló!
Folyamatosa azt az üzenetet kapom kb. 5-15 perc játék után, hogy: you were disconnected from ea online (1). Tegnap nem volt semmi baja, ma meg elkezdte a hülyeséget.
-
batman91
őstag
Szervertől függ, hogy mit kér, szóval nyugodtan rakhatsz fel, amelyik szerver nem kéri, ott egyszerűen nem csinál semmit.

-
batman91
őstag
Helló!
Az lenne a kérdésem hogy Origines BF1942-be ha frissítem erőszakkal a punkbustert azét bannolhatnak? Mert eredetileg nincs beleintegrálva az Origines verzióba, viszont vannak olyan szerók ahova máshogy nem enged föl, ilyen pl. a Desert Combat szerók. De én úgy hiszem, hogy nem kaphatok érte kokit EA-tól, legalábbis remélem.
-
batman91
őstag
Életre kelt origin!!!!
-
batman91
őstag
Üdv!
Leszedtem az Origin klienst (hivatalos oldalról) egy ismerősöm gépére mert akpott ajándékba egy játékot amit ki szeretn epróbálni. A gondom az lenne hogy szeretném átállítani a klienst hogy hova telepítse a játékokat (nem szeretném hogy a C meghajtón foglalja a helyet), viszont a beállításokba belépve nincs advanced setting lehetőség ahol ezt meg tudnámm tenni. Elő lehet ezt valahogy csalni vagy van valamiféle módja hogy a játékok másik meghajtóra kerüljenek?
Köszönöm előre is a segítséget!
Pedig originen belül tudod ezt elérni. Csak jobban körül kell nézned.
-
batman91
őstag
No igen... szerintem se vesztetek sokat, ha nem multiztok Crysis 2-vel. Szerintem nem olyan jó...

Egyébként mostanában elég sokszor vannak szerver problémák EA-nál... lehet most is ezzel van gond. Email szerver vagy valami adatpark döglődik.

Szerintem EA-nél folyamatosan problémák vannak, egyre jobban kezdek eltávolodni tőlük. A régi hírnevük már csak a múlté.
-
batman91
őstag
Ez érdekes, nekem ez ment flottul elsőre... ha jól emlékszem.
Beírtam az Origin ID-t meg jelszót és azzal ment. (Az ID nem az emailcím ugye, bár gondolom ezt vágod már.)
De ha ez nem is megy akkor ugyanarra a névre (ID) és emailcímre amit az Originben használsz létre kell tudnod hozni egy acc-ot a játékon belül.
Aztán azzal + a kulccsal be kell tudni lépni hogy tudj multizni is...Ha ez így nem megy akkor tényleg írj/chatelj a supporttal. Biztos segítenek, elég jó a tapasztalatom ezzel is mostanában.
Velem is ugyan ezt a hülyeséget játszotta el, én hagytam a fenébe.
-
batman91
őstag
Mégsem semmisítem meg, átmentettem öcsém mailjére.
-
batman91
őstag
Engem ennyire még alkalmazás nem idegesített föl min origine, ezzel csak a baj van.
-
batman91
őstag
Min1 most törötlem origines emailcímemet, soha többet nem akarok originnel foglalkozni. Két kérdésem volna, a vásárlási adataimat(pl. bankkártya szám) csak kérésre menti el origin ugye, mert volt ott egy ikszelős cucc, abba nem mentem bele. Másik hogyan törölhetem origines accomat?
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Na fölöslegesen vettem meg a C&C Tiberium Warst, mivel az Originhez hűnem nem idnul akár csak a Red Alert 3. Felvillan a töltő kép és ennyi. Nagyon elegem van Originből, nem tudják normálisan megcsinálni. Rohadjon meg az EA!!!
-
batman91
őstag
Üdv!
Vásárlotam originen keresztül és az lenne a kérdésem, hogy a vásárlási adataimat nem menti el az origi ugye?(pl. bankkártyaszám stb.) Csak akkor ha beikszelem az infó megjegyzését, úgy mint steamen?
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy még Origin előtti időkből beregeltem 3 gamet EA-nal 2 accra (nevükön nevezve ezek Dead Space 2, Medal Of Honor 2010, Battlefield Bad Company 2) és azokat be tudom aktiválni már egy lézető Origin accomra, vagy ez már lehetetlen? Ha igen akkor a statjaim megmaradnak-e és azokkal az EA fiókokkal mi lessz?
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
A kapcsolódás sikertelen,a bejelentkezési szerver nem válaszol vagy nem elérhető.Kérjük próbálkozz később! Ezt az üzenetet kaptam az origin indításánál...még éjfélkor jó volt most mi a probléma?

Mindenkinél ez van, ne aggódj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 8GB/256GB (MRXV3MG/A) 16 Ciklus Éjfekete
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Apple MacBook Pro 14 M4 2024 24GB/512GB SSD újszerű állapotú 100% akku 40 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na ezen senki sem tudott volna segíteni neked. Pedig esküszöm először én is erre gondoltam, csak valamiért nem írtam meg neked.

Nem is tudom, hogy ezt honnan szedhette?