Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Érdekes, hogy mennyi baj van az EA app-al másoknál. Nálam tökéletesen működik, egyenlőre.
-
batman91
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Igen, ha egyszer beregisztráltad akkor nyugodtan töltheted a kliensen keresztül és nem kell hozzá a lemez többé.
-
batman91
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Lehet hogy ez lehet a gond, mert egyszer amikor ingyenes volt ez az EA Access akkor kipróbáltam azt. De hát már nem is tudom, hogy mikor volt. Ez meg a mai napon történt, azóta hónapok teltek el. Mondjuk nem lepődnék meg rajta, az EA nagyon sokat baszakodik ezzel a szar kliensével és szolgáltatásaival.
-
batman91
őstag
válasz
batman91
üzenetére
Most beszéltem supportal live chat-en keresztül és arra jutott, hogy deaktiválták a játékot. Pedig már mikor vettem ezt, nem is tudom 2013-2014 és nem is játszottam vele az elmúlt években. Szóval érdekes a dolog. Elvileg kivizsgálják az ügyet és e-mail-ben értesítenek. Kíváncsi vagyok rá mire jutnak vele.
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Olyankor mi van amikor eltűnik egy régen vásárolt játék a fiókomról. Hiába kerestem a Battlefield 3-at a rejtett játékok között nincsen ott. De még az achievementei is eltűntek. A store-ban is azt mutatja, hogy vegyem meg. Viszont a prémiumot hozzá már megvettnek mutatja. Mi a fene ez? Próbáltam ki és be bejelentkezni, törölni az Origin cachet és újra is raktam a klienst. De ugyan az az eredménye, egyik sem használt. Nem jelentkezek be rossz fiókba, mert csak ez az egy van. Gondolom már csak a support maradt ugye? De hátha tud valaki valami okosságot.
-
batman91
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
Faxa, akkor lemaradtam róla. Na majd a következőnél résen leszek.
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, lesz-e nyári vásár Originen? Mert szeretnék beszerezni 1-2 címet akciósan, amiknek most beteg áraik vannak.
-
batman91
őstag
válasz
CsabaSteel
üzenetére
Jaj, ez nagyon jó!
Nem is tudom, hogy ezt honnan szedhette? -
batman91
őstag
Sziasztok!
Mai nap arra gondoltam, hogy beaktiválom a régi dobozos Dead Space CD kulcsát, hogy legyen meg online is. De nekem folyamat azt írja ki, hogy már fel lett használva. Holott én még soha sem próbáltam regisztrálni Originre. Nem mástól vettem, hanem megbízható boltból újként, fóliásan valamikor 2010 tájékán és nem is adtam kölcsön senkinek. Még sosem történ ilyen velem, szóval eléggé meg is lepődtem. Szerintetek ha írok supportnak van rá esélyem, hogy visszakapom a kulcsot vagy reménytelen az egész eset?
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy elkezdem letölteni a Medal of Honor 2010-et, ami szépen le is jön. De amikor befejezi a letöltést és telepítené az egészet nem történik semmi. A játék lapján is csak azt látom, hogy telepítsem. Viszont, ha rámegyek akkor semmi sem történik. Akárhányszor kilépek és vissza a kliensből csak automatikusan ellenőrzi a játékot, más nem történik. Csak ezzel van bajom, más simán települt a kliensre. Próbáltam rendszergazdakén, töröltem a Origin cache mappákat, a játék telepítőjét is próbáltam indítani a könyvtárából, töröltem és újra letöltöttem a játékot, de ugyan az. Mi a fene lehet még amit megpróbálhatnék még? Már bújom a netet ezerrel, de nem találok megoldást rá. Ha valakinek van valami ötlete az kérem segítsen!
-
batman91
őstag
Mi a fene történik az Originnel mostanában? Folyamatosan csak a probléma van vele ahogyan látom.

-
batman91
őstag
Sziasztok!
Át lehet valahogy menteni már nem elő email címre regisztrált régi fiókról a játékokat Originre?
-
batman91
őstag
Mi ez a sok account lopás mostanában? Tele van a fórum ezekkel.
-
batman91
őstag
Üdv!
Gondoltam több mint egy év után belépek Originbe megnézni hol tartanak a dolgok. Hát elöljáróban annyit bár ne tettem volna. Ugyan akkora hulladék mint volt. Nem telt el fél óra de már jöttek a szokásos hülyeségek. Ahogy látom a stabilitása sem változott semmit. Az új felületen alig lehet kiigazodni, azt sem tudtam mit hol találok. Egyszerűen borzalom az egész. De ami a legnagyobb szemétség az a magyar nyelv támogatásának a megszüntetése. Nem tudom kinek az ötlete volt, biztos jó nagy idióta az illető. Azt hiszem ezek után sem fogom megkedvelni soha. Valami elképesztően sz*r lett.
-
batman91
őstag
válasz
Flickering
üzenetére
Lemaradt a lényeg az írásomból, magyar telefonos ügyfélszolgálatra gondoltam.

-
batman91
őstag
válasz
Flickering
üzenetére
Igen, majd kapcsolatba lépnek veled előbb vagy utóbb. De a magyar ügyfélszolgálattal gyorsabban megoldódna a problémád.
-
batman91
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Hmm..ez érdekes. Ilyet sem hallottam még.
-
batman91
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Szerintem meg nem az Origin vette le azt a 220 forintot. Ilyen nincs! És mégis hogyan, ha sikertelen volt a vásárlás?.

-
batman91
őstag
tucanagabor, cashback: Visszakaptátok a BF4-et? Egyáltalán van valami fejlemény? Nem derült ki, mért tűnt el?
-
batman91
őstag
Valaki tud valamit arról mikor jön a következő On the House game?
-
batman91
őstag
50%-os akció van minden Battlefield termékre!!!!
-
batman91
őstag
Nálatok is behalt az Origin? Mert engem nem enged fel ezzel: online bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség és még a hivatalos oldal sem töltődik be rendesen. Karbantarás lehet?
-
batman91
őstag
Csak nem nálam.

-
batman91
őstag
Helló!
Folyamatosa azt az üzenetet kapom kb. 5-15 perc játék után, hogy: you were disconnected from ea online (1). Tegnap nem volt semmi baja, ma meg elkezdte a hülyeséget.
-
batman91
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére

-
batman91
őstag
Helló!
Az lenne a kérdésem hogy Origines BF1942-be ha frissítem erőszakkal a punkbustert azét bannolhatnak? Mert eredetileg nincs beleintegrálva az Origines verzióba, viszont vannak olyan szerók ahova máshogy nem enged föl, ilyen pl. a Desert Combat szerók. De én úgy hiszem, hogy nem kaphatok érte kokit EA-tól, legalábbis remélem.
-
batman91
őstag
Életre kelt origin!!!!
-
batman91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szerintem EA-nél folyamatosan problémák vannak, egyre jobban kezdek eltávolodni tőlük. A régi hírnevük már csak a múlté.
-
batman91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Velem is ugyan ezt a hülyeséget játszotta el, én hagytam a fenébe.
-
batman91
őstag
Mégsem semmisítem meg, átmentettem öcsém mailjére.
-
batman91
őstag
Min1 most törötlem origines emailcímemet, soha többet nem akarok originnel foglalkozni. Két kérdésem volna, a vásárlási adataimat(pl. bankkártya szám) csak kérésre menti el origin ugye, mert volt ott egy ikszelős cucc, abba nem mentem bele. Másik hogyan törölhetem origines accomat?
-
batman91
őstag
Na fölöslegesen vettem meg a C&C Tiberium Warst, mivel az Originhez hűnem nem idnul akár csak a Red Alert 3. Felvillan a töltő kép és ennyi. Nagyon elegem van Originből, nem tudják normálisan megcsinálni. Rohadjon meg az EA!!!
-
batman91
őstag
Üdv!
Vásárlotam originen keresztül és az lenne a kérdésem, hogy a vásárlási adataimat nem menti el az origi ugye?(pl. bankkártyaszám stb.) Csak akkor ha beikszelem az infó megjegyzését, úgy mint steamen?
-
batman91
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy még Origin előtti időkből beregeltem 3 gamet EA-nal 2 accra (nevükön nevezve ezek Dead Space 2, Medal Of Honor 2010, Battlefield Bad Company 2) és azokat be tudom aktiválni már egy lézető Origin accomra, vagy ez már lehetetlen? Ha igen akkor a statjaim megmaradnak-e és azokkal az EA fiókokkal mi lessz?
-
batman91
őstag
válasz
Aranymaster
üzenetére
Mindenkinél ez van, ne aggódj.
Új hozzászólás Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szimplán megjelent új játékként a fiókomon. Gondolom nem volt merszük leírni, hogy bocsi, balf*szok voltunk, ne haragudj.
Na ezen senki sem tudott volna segíteni neked. Pedig esküszöm először én is erre gondoltam, csak valamiért nem írtam meg neked.
Nem is tudom, hogy ezt honnan szedhette?