-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #399 üzenetére
Akkor 23-án nézz fel a direct2drive-ra
Dragon Age II – £3.74lesz -
Youri
veterán
Dragon Age 2, most csak 25 euró az Originen!!! Worst Buy
-
törölt tag
Ennél az originnél lehet valahogy "ajándékba" vásárolni ?
Mármint úgy, hogy veszek valamit és megadom mondjuk, hogy kinek az e-mail címére küldje el a kódot, reg utasításokat. -
oriic
HÁZIGAZDA
NA szóval, akkor amivel problémám volt, az egy pcguru mellékletes Mass Effect volt.
Chateltem supportal, végül ezt a választ kaptam:
"Being a valuable customer I have made an exception for you so that I have entitled this game in Origin."
És már ott is van az originemben a ME.
Plusz kaptam 20 százalékos kupont is.Bazzeg, ezt elfelejtettem kimásolni a chat ablakból, küldenek róla külön majd mailt??? -
Zamery
senior tag
-
KubanitoS
veterán
Nekem ez volt a Crysis CD kulccsal. Szerintem simán rossz a CD kulcsod.
Próbáld meg a live Supportot. Fél órán belül akár már rajta lehet az Origin fiókodon a játék.
Jobb oldalt ott van, hogy "talk to a game advisor".
-
KubanitoS
veterán
Szia
Próbáld meg ezt a két oldalt.
https://activate.ea.com/applyentitlement.do
https://activate.ea.com/gameactivation.do
Nekem ezen keresztül sikerült regisztrálnom a Mass Effect 1 és 2-t, a Dead Space 1-et, valamint a Crysis Warhead-et.
Az alap Crysis-t nem fogadta el kódhiba miatt, de az amcsi EA Live Supportos emberke készségesen segített és hozzáadta a játékot az Origin fiókomhoz.
-
Zamery
senior tag
-
Zamery
senior tag
Hiába. Én ezt már próbáltam a magyarokkal, azt a választ kaptam, hogy ha CD-n vettem a játékot, akkor úgy kell használni, telepíteni.
Idézem a levelet:
"Üdvözlöm.
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.Az Origin letöltőprogram a digitálisan megvásárolt termékek támogatására szolgál. Amennyiben Ön lemezen vásárolta meg játékait, lemezről kell játszania.
Üdvözlettel
EA terméktámogatás"Ha bejelentkezel itt, és chatelsz egyet az amerikaiakkal akkor esetleg segítenek, nekem adtak egy másik kódot. A játék a "The Saboteur" volt, és azóta is működik rendesen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem kiírja hogy nem jó a kód.
Valaki tudna dobni egy linket a magyar EA support oldalára ahol tudok nekik írni? (valamilyen sablon a support weblapon)
Az alap oldalt ismerem, csak magát ezt a sablont nem találom. Ki kell választani hogy milyen játékról akarok kérdezni, mi a problémám, milyen címre jöjjön a válasz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok, magyar feliratos Mass Effect 1-2-t lehet regizni origin-en?
-
DonThomasino
veterán
Újra raktam a winfost.
A telepített játékok viszont megmaradtak másik partición.
A telepített játékot fel lehet ismerteteni az Origin nel? -
Benji9824
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám aki tud az kérem segítsen!!
Az van hogy én megvettem a FIFA12-őt és mikor feltelepítem az origint és megpróbálok belépni mindig azt írja ki hogy az első bejelentkezéskor rendelkeznem kell internetkapcsolattal!! Pedig van net!
Mi lehet a gond?? -
BigBlue69
őstag
-
RockHaRD
addikt
Újabb origin kupon kód, használjátok egészséggel
EA values its customers. Please accept this 20% Origin discount code for your next purchase on Origin store on any already released game (except pre-orders and new releases).
6DD6C-EAPAJ-5GVW5
szerk.: Aki esetleg nem tudna angolul; minusz 20%-os kód Originen keresztüli játék vásárlásra, bármire, kivéve legújabb játékok, vagy előrendelés.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
BigBlue69 #347 üzenetére
A serial code purchased from www.direct2drive.com is intended for registering new accounts only. This code will not work for upgrading your existing account. If you have questions concerning your purchase from Direct2Drive , please go to www.direct2drive.com and click the Help button at the top of the page. You will be able to e-mail your concern to their Customer Support department.
Ez nekem nem szimpi
E szerint csak egy új accountra tehetem a d2d játékot? (Ez Hot Pursuit supportnál van de nem hinném, hogy játékfüggő lenne EA-n belül) -
Zamery
senior tag
Vedd fel a kapcsolatot az EA supporttal, lehetőleg ne a magyarral hanem az amerikaival, vagy angollal és segítenek. Nekem megoldották a problémámat.
Katt ide: [link] Aztán meg ide: Talk to a Game Advisor. És ott be kell jelentkezned az EA azonosítóddal. Aztán válaszd a Live Chat-et ha tudsz angolul, ha nem, akkor írj a magyar supportnak egy levelet, azt is lehet választani.
-
SQX_Barto
addikt
Nézd át rendesen első körben a számokat / betűket, valami látszódhat-e másnak, esetleg látszik-e valahol nyomdahiba vagy halványulás. Másodkörben meg szerintem telefonálj vissza a boltnak. Jobbat sajnos nem tudok ajánlani.
Nekem más problémám van a Hot Pursuit-tal. Originbe simán beregelte, de játékon belül nem fogadja el a kódot... Így nem csatlakozik az Autologhoz csak offline módban...
Tescoban vettem rendes csomagolású volt csak k... olcsó
Valaki ilyenbe beleszaladt? Megoldás, javaslat esetleg? -
MarcZ
senior tag
Sziasztok, van egy kis problémám! Pár perce értem haza, megvettem a The Run-t az 576-ba (DVD-s), fel is raktam az Origint, már fiók is van regisztrálva, de mikor a Serial-t kéri aktiválni, beírom és kapom is a rossz hírt. "A megadott termékkód nem érvényes. Kérjük, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg a kódot!" Ilyenkor mi a teendő? A játék bontatlan volt, semmi esély, hogy valaki beregisztrálhatta volna. Valami ötlet?
-
BigBlue69
őstag
válasz
SQX_Barto #340 üzenetére
micsoda kérdések!
Amugy fogalmam sincs... de sztem 99 % h regizhető Originen..
És ha más nem paypalel sztem tuti megoldható!És lesz itt még több akció is
15th: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad – L12.48
16th: Duke Nukem Forever – L7.48
17th: Crysis 2 – L3.74
18th: Mirror’s Edge – L3.74
19th: Hunted: The Demon’s Forge – L7.49
20th: Company of Heroes Complete Bundle – L7.88
21st: DCS: Black Shark – L8.68
22nd: Total War Collection – L19.70
23rd: Dragon Age II – L3.74
24th: Dragon Age: Origins [Ultimate Edition] – L4.99
25th: Smugglers IV: Doomsday – L6.24
26th: Magicka – L1.99
27th: Democracy 2 – L3.74
28th: Fallout: New Vegas – L14.98
29th: Two Worlds II – L7.49
30th: The Saboteur – L3.74
31st: Dirt 3 – L14.98 -
SQX_Barto
addikt
válasz
BigBlue69 #339 üzenetére
Köszi az infót, ezt be lehet hegeszteni valahogy Origin-be?
Nem ismerem ezt a d2d rendszert de ha lehet egy harmadik cuccot nem raknék fel a gépre...
Ja és persze magyar dombornyomott kártyával is lehet ugye fizetni? Angol sok helyen szeretik csak az angolt elfogadni...
Köszi előre is! -
BigBlue69
őstag
17-én d2d-n 3,5 font lesz a crysis 2
-
EczkE
veterán
Csak nekem nem megy?
Először sikerült bejelentkeznem, de nem tudott felcsatlakozni, mert nincs net. (közben van)
Kiléptem, beakarok jelentkezni és nem fogadja el a jelszavamat. A jelszó emlékeztető sem megy.
-
Marci0331
csendes tag
Ma mindennel szívok már a facebook-ra sem tudok belépni. Kibaszotúl örülök.
Ezért utálom ha újra kel rakni a rendszert mindig valami fennakadás van. FELROBBANOK -
Marci0331
csendes tag
Hali
Jó nagy gondban vagyok az origin-el. Újra kellett raknom a Windows-t ezután felraktam az origin-t és a fifa 12-t. Játszottam is vele de most hogy újra akartam játszani kidobott az origin. Be akartam jelentkezni újból de nem engedett. Ezt írta: A(z) Origin hálózat nem elérhető. Kérjük ellenőrizd hálózati kapcsolatodat és próbálkozz újra!
Valaki tudna erre megoldást? -
Prison85
senior tag
Sziasztok! Bajban vagyok és kérnék egy "kis" segítséget.
A gépem eddig teljesen stabilan ment, de EA Origin alatt sajnos rendszeresen kifagy, amikor letölteném a BF3-at. 8-10% környékén sajnos leáll az egész rendszer és még az egérre sem reagál.
Alaplapot cseréltünk, mivel a korábbi nem teljesen támogatta a Phenom II X4 955 procit. A jelenlegi konfig, aminél a probléma jelentkezik:
Lap: Asus M4A78LT (760 volt)
CPU: Amd Phenom II X4 955
RAM: KINGSTON HYPERX 2X2GB DDR3 (KINGMAX memóriákkal is fagyott)
VGA: ASUS GTS450 DirectCU
TÁP: Cooler Master 430WA probléma csak Origin alatt áll fenn, Prime95 stabil. Ha valakinek van bármiféle ötlete, hogy vajon mi okozhatja a problémát, azt köszönettel fogadom!
-
SQX_Barto
addikt
Van adventi akció Originen, az EU-ra(Magyarországra) is érvényes? Csak most kezdtem el nézegetni...
Minden nap más akció 26.ig dec 1-től. Holnap elvileg valami Red Alert-es akció lesz.
EA oldalon tele vagyok identity-kkel, valahogy el kéne rendeznem... :S -
DonThomasino
veterán
EA fióknevet meg lehet változtatni?
Mi az a EA alap-személyiség és hogy lehet ilyet létrehozni?
-
csibe1
addikt
Üdv!
Most találtam egy hirdetés ahol a BF3 Limited EU verziót árulják,az Origin verziót.
Nekem már megvan az orosz sima BF3,szintén Origin verzió.
Külön játéknak fogja venni az Origin,és újra kell telepítenem,vagy elfogadja a mostani telepítést,és ha jön a kiegészítő akkor majd automatán letölti? -
-
HS 2142
őstag
válasz
Illusion1010 #321 üzenetére
Az EA ugye fél éve felvásárolta a PopCap Gamest, de vajon mikor lehet majd a Zumát, a Bejeweled játékokat meg a Plants vs Zombiest regisztrálni vagy egyáltalán megvásárolni Originen keresztül?
-
Illusion1010
senior tag
Üdv!
Rá lehet valahogy venni ezt a progit hogy minimalizálva induljon? Nem akarom látni a felületét amikor indul a bf3. A parancsikonon már beállítottam hogy így induljon, de persze hogy nem működik.
-
cettlee
őstag
sziasztok!
ha a meglévő C: meghajton levő fifa mappát szeretném áthelyezni a D:-re hogy ott foglalja a helyet, akkor mi a teendő? origin beállitásoknál átállitottam a mappát hogy a d: re töltse, viszont a már installált fifát nem sikerül átrakni. sőt, letöröltem és ujra akartam tölteni, de ekkor is a régi helyére kezdte tölteni.
köszönöm előre is segitségeteket
-
Scholes9
nagyúr
Az mitől lehet, h amikor meg akarom változtatni az e-mail címet azt írja ki, h This email adress is not available
2 különbözővel is ez van
-
Rabbitf_24
addikt
Szánalmas, hogy az EA a saját online boltjában drágábban adja a játékait mint a Steam... persze mindezt akció keretében...
-
Telda
addikt
A régivel be tudok lépni, csak rögtön offline módba rak és nem enged csatlakozni, valamint a játékok sincsenek ott. Annyit tudtam csinálni, hogy visszaírtam az eredeti e-mail címet ami volt. Most újra be tudok lépni rendesen és a játékok is ott vannak.
Valamint amit még érdekesnek tartok, hogy mikor az átírt e-mail címmel léptem be, nem voltak ott a játékok, de viszont ott volt minden friend-em... -
SQX_Barto
addikt
Ez az emailcím változtatás engem is érdekelne, mert épp a küszöbén lennék...
-
Telda
addikt
Ezen az oldalon https://www.ea.com/profile megváltoztattam a fiókhoz tartozó email címem ami egyben az account név is, mikor belepek az Originbe azt irja hogy " A rendszer nem észlelt játékot ehhez a fiókhoz", pedig rajta van a BF3 és a BC2, most akkor hogy?
-
RockHaRD
addikt
válasz
Rabbitf_24 #309 üzenetére
igazán nincs mit
-
RockHaRD
addikt
válasz
Rabbitf_24 #306 üzenetére
megtudhatom, hogy melyik játékot veszed meg? Amúgy használd egészséggel
-
RockHaRD
addikt
ha szeretne valaki vmilyen játékot venni originről, ami nem előrendelés, és nem is a legújabb gémek közé tartozik, akkor van egy 20%-os kuponom ajándékba:
EA values its customers. Please accept this 20% Origin discount (YNPKC-EAPAG-NA2VD) code for your next purchase on Origin store on any already released game (except pre-orders and new releases).
Anand:
The code can be redeemed at: http://store.origin.com and is valid for 30 days from the date of issue. (ma kaptam, szal mától 30 napig jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Apple Watch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest