- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Új On the House játék: NFS Most Wanted.
-
Wolverine
félisten
válasz
BasketWink #5268 üzenetére
Állítsd a nyelvet angolra a kliensben, akkor lesz live chat.
-
Wolverine
félisten
Hopsz, pont most futottam bele egy ilyen hibakezelésbe a SteamGifts fórumában.
-
Wolverine
félisten
A hardver adatai, amin futtatod az Origint; illetve az oprendszered verziója is árulkodó - ebből le lehet szűrni, hogy milyen minimum és ajánlott követelményekkel érdemes fejleszteni.
#3569: szerintem elég egyértelmű: ha félsz az Origintől, akkor nem használd a Steamet és a Google-t se
-
Wolverine
félisten
válasz
Bjørgersson #3495 üzenetére
Nálad lesz a hiba, nálam ugyanis hibátlanul működik.
-
Wolverine
félisten
válasz
FollowTheORI #3473 üzenetére
Egyetértek, az nagyon furcsa, hogy a bolthoz sincs link a játékok mellett a fejlécben.
-
Wolverine
félisten
válasz
Rabbitf_24 #3303 üzenetére
Nálam rákattintva böngészőben nyitja meg a boltot; ahol csak a kereséssel találok játékot, vagy a kategóriák megnyitásával.
#3304: és?
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
Gregtryall #3019 üzenetére
Nem fogja meg a tűzfalad? Nem lehet, hogy zárva van a szükséges port a routereden?
-
Wolverine
félisten
válasz
nyakleves22 #2825 üzenetére
Ezt csak a support képes elintézni, te nem.
-
Wolverine
félisten
válasz
Nevernotrust #2767 üzenetére
Nem. Az alap usered alól is mennie kellene, de rendszergazda jogkörrel (jobbklikk, futtatás rendszergazdaként).
-
Wolverine
félisten
válasz
Nevernotrust #2765 üzenetére
Futtasd rendszergazdaként. Illetve dózerold le és telepítsd máshová, ne a C:\Program Files (x86) mappába. Lehetőleg ne is a C:-re.
-
Wolverine
félisten
válasz
rayoliviero #2744 üzenetére
Lásd kicsit feljebb.
-
Wolverine
félisten
válasz
Bjørgersson #2439 üzenetére
A Live Chat csak angolra állított kliensnél megy, és akkor az USA-ban levő emberrel beszélsz; őket meg ottani idő szerint érdemes keresni, azaz magyar idő szerint este
-
Wolverine
félisten
Egy kérdés azokhoz, akik CD Projektes Mass Effect 1-et regisztráltattak be az Origin Supporttal (tudom, hogy az amerikai Live Chat kell hozzá): kértek-e fotót a serialról és a lemezről; és ha igen, kellett-e mellé valamilyen extra adat is? Azért érdekelne, mert nem tudok fotózni alapesetben (nincs kamerám), és ha már szívességet kérek, akkor nem akarom kétszer megcsinálni...
-
Wolverine
félisten
válasz
Rabbitf_24 #2392 üzenetére
Érdemes körülnézni a többi játékboltnál is, hátha találsz még olcsóbban
-
Wolverine
félisten
válasz
vitemerius #2230 üzenetére
Pont ez a rendszer egyik lényege...
-
Wolverine
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #2208 üzenetére
Ha annyira óvatlan vagy, hogy összejött egy keylogger, arról nem az EA tehet, hanem te.
-
Wolverine
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #2205 üzenetére
Benyeltél egy keyloggert és ellopták az accountod. Írj a supportjuknak, vagy hívd fel őket.
-
Wolverine
félisten
Szerintem te keversz dolgokat. Az aktiváció azt jelenti, hogy hány gépre van telepítve az adott játék. Nem mindegyikben korlátozzák a telepítések számát az Originen sem, és a Steamen is van olyan game, amelyben van ilyen aktivációs korlát.
Viszont ha egy játék már az Origin-accountodhoz lett adva, akkor az ott is marad a profilodban megint; ez nem géphez kötött. -
Wolverine
félisten
válasz
(ÉN)közPONT #1334 üzenetére
Tippelek: benyeltél valamilyen malware-t, ami blokkolja a netkapcsolatod. Hiba volt kilőni a vírusirtót és a tűzfalat, no meg eleve óvatosabban kellett volna böngészni...
-
Wolverine
félisten
válasz
cskamacska #1144 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest