Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- OLED TV topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Ha ma megveszem Alice-t 7.5 dollárért, akkor vajon kapok kupont, amelyet a holnapi dragon age-hez fel lehet használni?
-
Zamery
senior tag
A vásárlásnál lesz majd lehetőséged beírni! Egyébként a DS 2 akció most is tart, tegnap indult! Ha van kuponod akkor ez ingyen van!
Íme: -
Zamery
senior tag
Gondolom mindenki tudja már, de azért ide is beírom:
Amazon akció, Alice: Madness Returns: $7.49 = kb.1800HUF! Akinek van még kuponja, annak még lejön ebből $5!

Amerikai címmel kell regisztrálni, de a magyar bankkártyát elfogadja, a paypalt sajnos nem. A vásárlás után CD kulcsot adott (de le lehet tölteni a játékot az oldalról is), amit az első hsz.-ben lévő 3. linken sikerült aktiválnom, és megjelent az Origin kliensben!
További Amazon akciók:
1/15 – Alice Madness Returns = $7.49
1/16 – Dragon Age Origins Ultimate Edition + Dragon Age 2 Bundle = $11.99
1/17 – Medal of Honor = $6.99
1/18 – Battlefield Bad Company 2 = $6.99
1/19 – Dead Space 2 = $6.99
1/20 – Bulletstorm = $6.99
1/21 – Crysis 2 = $9.99Ezeknél mind működnek a kuponok!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem Opera alatt szintén jó másodjára, bár előtte adatfrissítenem kellett, mert nem találta a fiókomat

Más:
GoodSpeed véletlenül nem tervezed ennek az ingyenes biztonsági szoftnak a tüzetesebb tesztelését? BufferZone Pro -
KubanitoS
veterán
Ha én rámegyek az "EA fiókomra" ezt kapom. A végén még tényleg az lesz a baja, hogy a már meglévő EA Download Manageremből lett az Origin fiókom.
-
Niczo
senior tag
válasz
üzenetére
A http://www.electronicarts.hu-n bejelentkezel, majd klikk az EA FIÓKOM gombra és ott láthatod a Hozzáférés részletek-nél.
-
viktor82
őstag
Lehet hülyeséget kérdek ,de megvásároltam a medalt az origin keresztül meg is kaptam a kulcsot email-ben de hol tudom letölteni a játékot mert sehol nem találom a steam automatikusan felajánlja!

-
Tom6
aktív tag
Üdv.
Originen letöltöttem és telepítettem a Crysis-t, indításnál pedig kéri hogy jelentkezzek be. [link] Persze nem enged belépni, asztalról indítva pedig lemezt kér. (Az Origines verzió
) Valakinek ötlet? -
CarajoEsp
senior tag
Remélem nem lesz belőle gond, amúgyis azért akartam regelni a Mass-ot az Originra, mert ha ott bukok, még akkor is ott a Steamen a cucc, hiszen ott vásároltam eredetileg.
Nem hinném, hogy ebből gond lenne, legalábbis remélem

orichalcos: Tőlem se kértek semmit, csak a pogo-s accot

-
L3zl13
nagyúr
-
CarajoEsp
senior tag
Noh Mass Effect 1 Steam-es supportal beregszitráltatva, fura volt, mert valami pogo.com-os accot kellett létrehozni, mindenesetre, már ott virít az Originben

Erre jöhet majd a magyarítás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
albert8
veterán
Kész ....ilyen supportot áhh
próba 3
megadom megint az adatot
megnézi
kéri a születési évet és a ID-m
megadtam
asszondja egyik sem jó
pedig nem kamu acc van rajta már 4 játék is
és erre azt mondja hogy nem tud csinálni semmit mert ha ez nem stimmel akkor sorry
erre beirja ezt és kilép
It appears that you are no longer available for this chat session; hence, I am concluding it. If you have any more question or concerns, please feel free to contact us again and we would be glad to us assist you further.
ennyit a supportról......
-
-
Niczo
senior tag
Leveleznék én is az ea supporttal (BF2 és Mass Effect 1 regizés miatt), de hiába nézem a honlapjukat egyszerűen nem találom hogy mi a magyar support email címe

-
törölt tag
Érdekes... velem illetve, haverommal olyan fordult elő, hogy egyikünk sem tudta a BF veteran programba beregisztrálni a saját BF1942-jét, mert azt mondta, hogy már valaki beregizte holott itt van nálunk az eredeti lemez, és az is tuti, hogy bontatlan volt, én például az electroworld-ben vettem még 2004-ben a 2002-es játékot.
Meg is állapítottuk, hogy valószínűleg valami surmó kigeneráltatta a kulcsot, aztán beregizte...
Ezért 5-ös a Veteran Status-om

Majd lehet írok a supportnak, de ez már egy tíz éves játék lesz szeptember környékén, szóval annyira nem fontos

-
L3zl13
nagyúr
1. Nem te regisztráltad a játékokat valamilyen módon korábban? (Pl a pár hozzászólással fentebbi linken) Nem tudom ez mennyire látható a support oldaláról.
Nekem ez volt a problémám, és segítettek rajta, miután előadtam a teljes sztorit.
2. Ha valaki más beregisztrálta, de te legális helyről vetted a játékot, és ezt tudod igazolni, pl fizikai példánnyal vagy hasonló módon, akkor a másik regisztráció illegális, és nekik le kéne azt tiltaniuk, a tiedet pedig beregisztrálni. Ez szükségképpen nem egy pár perces folyamat, mert valószínűleg kell nekik küldeni képeket vagy fénymásolatokat igazolásként, de szvsz kell hogy legyen rá valami eljárás.Ja és ha kiderül, hogy tényleg lenyúlták a kulcsaidat, akkor ne vásárolj onnan többet ahol ezeket vetted.
-
oriic
HÁZIGAZDA
crysis2-t nem tudtad beregizni?
Az érdekes, magában az originben tudnod kellene regisztrálni.
Esetleg próbáltad az első hsz-ben lévő regisztrációs linkeket? Nem lehet hogy másik screen name-hez adtad hozzá a játékot?Akinél több becenév van, figyelni kell hogy melyikre regisztrál, és melyikkel lép be originre. Nálam is volt olyan hogy ugyanazon a mail címen lévő accountomnál másik Screen Name-t adtam meg, és originben egy játékom sem volt. Aztán beírtam az eredetit, és ott voltak a játékaim.
-
albert8
veterán
NA hát a mai chates történet
kértem assistot kaptam1 embert leirtam a problemet
aszondja megnézi, erre kapok egy másik embert
leirom megint, megnézi és azt mondta hogy a cd kulcsaim már be vannak regisztrálva
mondom WTF?
erre azt mondja, hogy keressem fel az eladót akitől vettem 
nem sok segitség volt, se crysis2-m se NFS carbont nem tudta berakni egyik semmost wantedet pro streetet próbálta valaki?
-
Воланд
titán
persze, csak amikor ott vagy, hogy mar mennel ilioszra, mert mar mindennel kesz vagy, de hoppa megsem, mert hianyzik meg harom nyersanyag, ugy, hogy minden bolygot vegigszkenneltel meg egyszer a vegjatek elott, csupan a leszallasokat hagytad ki. hat ilyenkor nem olyan szep az a taj.

de valoban az egy mar csak a story miatt is jobb.
-
-
Воланд
titán
na, kesz is vagyok a supporttal, most mar meg egy helyen megvan az me1, plusz kaptam en is egy -15%-os kupont. erdekessegkeppen: a magyar valtozat indithato originbol is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Kareszovics
üzenetére
Változtasd meg a jelszadat mondjuk az origin-ben, utána próbáld meg az oldalon.
(#629) GoodSpeed
Elhiszem, bár annyira nem érdekel. Első rész annyira nem tetszett, de legalább megvan eredetiben, az a lényeg. Egy két éve ez még nem volt elmondható rólam. Most kezdtem eredeti játékokat gyűjteni. Most a legközelebbi a Mass Effect 3 lesz.
(sajna az sem magyarul.
)EA profilnál amúgy több Screen nevet is meg lehet adni, azért van neked is több. Nekem is több van.
-
törölt tag
Nem linkelem a konkrét topic-ot, de egy hazai fórum több oldalon keresztül foglalkozott a témával. A lényeg a nyelvi fájlokat csak úgy lehet használni, ha egy orosz patch-et is bevet az ember. Az a patch pedig már kapásból illegális. cúnya angol 5 betűs szóval illetendő

szerk:
"Screen name az a név amit originben is látsz a jobb felső sarokban.Vagyis az origin-es neved."
Hát nekem nem azt a nevet írta ki, hanem két ezer éves nickem közül választhattam, az origines nevemet nem is engedte lekreálni sem

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az origin accountod adatai ugyanazok mint az EA accountod adatai. Tehát az origin-es jelszavadat kell beírnod oda az oldalra is. Ha hibát ír ki akkor vagy bugos a rendszer, vagy elütöttél valamit. (caps lock? kis-nagybetű? )
-
-
Kareszovics
addikt
Mi ez az EA Screen Name? Mert arra még nem jöttem rá, hogy nekem ez van alapból, vagy csinálni kell?
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Srác rohadt rendes volt, azonnal intézkedett és adott egy magyar nyelvű Crysis1-et az originembe. BF3 betát, meg sims 3 teasert meg eltűntette.

(#614) woland_y2k
Azt már csak support fogja hozzáadni a listádhoz. De készülj mert magyar verziót nem tudnak adni, csak angolt. Leggyorsabb ha live chatre mész fel, én most végeztem a chateléssel.
-
-
törölt tag
Nagy előrelépésről számolhatok be Nektek Origin ügyben!
A kisebbik gép előtt unatkoztam, amíg Nagypapa a második VH-s filmhíradókat nézegette a nagyobbikon

Csak kíváncsiságból ismételten rákerestem, a Mass Effect 1 Originbe való regisztrálását illetően, és itt lyukadtam ki: Registering Mass Effect on Origin?
Fentről számítva a második hozzászólásban rögtön van két link... ez lett gyanús mert én csak egyet ismertem, és a kettő közül ránézésre azt sem tudtam melyiket. Az egyik nálam nem működött - ez volt a második, így esélyes, hogy korábban a másodikat használhattam...
Viszont az első a számunkra fontos, olyannyira, hogy ezt be is linkelem: tessék: https://activate.ea.com/gameactivation.do
Természetesen a Mass Effect-el indítottam, bemásoltam neki a Direct2Drive-on vásárolt kódomat , és egyből kérte, hogy válasszak EA Screen Name-et ekkor kezdtem sejteni, hogy talán van remény!Utána a következő ablakban kérte, hogy válasszam ki a nekem megfelelő nyelvűt, érdekességként megjegyzem, hogy magyar nem volt közte, és bár erről pont nem készítettem screenshotot - talán azért, mert magam sem hittem a sikerben - a jelenség később is előfordult, és akkor már nem hagytam ki megörökítési alkalmat. Így hát kiválasztottam az Angol-t , és izgatottan miután megkaptam a visszaigazoló emailt, már néztem is, hogy az Origin látja e... és hoppá itt jött elő az amiről nem is gondoltam, hogy megvalósul anélkül, hogy a supportnak ne sírnék, az amivel anno annyit piszmogtam a fő gépem előtt ülve, akkor jön össze amikor csak unalmamba teszek egy kíséretet.
A sikeren felbuzdulva Crysis 1 -el és kettővel folytattam a sort

Crysis 1 -nél sincs magyar...
...ami azért érdekes, mert még a Steames változat is tud magyarul...
Crysis Warhead magyarul is!
Viszont a kiegészítője a Crysis 1-nek már magyarul is ott van az Originben. A lényeg, hogy az EA-s játékaim jó része már ott virít Originben is. Kivétel a Battlefield 1942, a 2 és a 2142, valamint a Need For Speed Pro Street és a Steames Mirror's Edge

Új elemek a listában: Crysis, Crysis Warhead, Mass Effect
[ Módosította: stevve ]
-
7
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Adj neki egy kis időt, esetleg próbalj ki- és visszajelentkezni. Meglesz az, csak légy türelmes.

-
albert8
veterán
Na nekem ezt dobta ki mikor regelni akartam a NFS carbon-t
2 oldalnál is[link] -
intercooler
őstag
Hali!
próbálgatok beregelni originbe gameket, és nagy meglepetésemre be vette az nfsu2-öt
viszont originbe nem jelenik meg 
Product Successfully Activated
You have successfully activated the following product(s):
GAME-NFS-UNDERGROUND2
for your account:......https://activate.ea.com/gameactivation.do ezen a linken vette be
-
törölt tag
Milyen RA 4 ?

A 3 -at meg a kieget nekem simán bevette, lehet a pozitív kisugárzásomnak köszönhetően, mert akkor még nem tudtam, hogy 2009 előttieket nem nagyon

Amúgy a Dead Space is 2008-as és Support segítsége nélkül is beszedte. Ja a felsorolásból akkor alap Battlefield 2-t kihúzom, helyette Mass Effect 1

-
Agyzuzo
addikt
A BF2142-t nekem is beregizte a support de a BF2-vel nem tudtak mit kezdeni, se a kiegészítőkkel, arra küldtek vigaszdíjul egy 20%-os kupont. Meg a RA3 is fura.
Originemben ismét érdekes anomália ütötte fel a fejét: FIFA 2010 megjelent duplán a listámban (ugyanazzal a seriallal) és egy üres sor is, mintha játék lenne.
Persze ha rákattintok hogy töltse le, nem csinál semmit, meg az Info is üres, plusz borító sincs, hogy az honnan jött? 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Íme:

Úgyhogy, big thx 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

tudja 1általán origin hogy létezik ez a játék?