Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem #2698 üzenetére
igen, szerencsére a vezetékben, szinte közvetlenül ott, ahol be kell dugni a gépbe. ez a tv szerelős dolog nem is rossz ötlet. nekem sajna nincsenek hozzá eszközeim itt a koliban
bár műszaki egyetem, csak ért hozzá valaki
-
kételkedem
addikt
A laptop töltő vezetékében szakadt el egy szál?
Vágd ki a sérült részt, blankold le a vezetékeket, húzz rá zsugorcsövet, forraszd össze, melegítsd rá a zsugorcsövet!Ha magából a töltőből szakadt ki, akkor kicsit macerásabb, szét kell bontani a töltőt, ami nem mindig egyszerű.
Ha nincsenek eszközeid, kedved, kérj meg egy ismerőst, vagy vidd be az első tévé szerelőhöz aki az utadba esik. A 6k szerintem is indokolatlanul magas ár!
-
hihetetlen... kicsit meghúztam a laptopom töltőjének kábelét és sikerült valamelyikvezetéket tönkrevágnom benne, egy kb jól behatárolható 3 centis szakaszon belül. egy szervizt találtam hirtelen, aki ilyesmivel foglalkozik, potom 6k-ért meg is csinálnák
kicsit soknak tartom ezt egy egyszerű forrasztásért, van valakinek ötlete, hogy hol lehetne ezt olcsóbban megcsináltatni?
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #2690 üzenetére
piros szigszalag az egész oldalára, és jónapot
de ha valaki suzuki fórumon nem talál használt bal hátsó lámpát egy dragonerhez, ott szerintem bajok vannak. ebből az autóból legalább 100000 fut itthon.
-
zoltanz
nagyúr
Sztem azért nem megy a VV mert már a triper akarom mondani Twitter Iwiw hasonlók történései érdekesebbek, azon botránkoznak jókat, pletykálnak stb.
-
válasz
kételkedem #2686 üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #2686 üzenetére
HI!
na elte elso felev letudva, nincs vkinek etr admin koagya ki ken javitani a 4ezseket:- )))
udv
neduddki
-
kételkedem
addikt
-
-
zoltanz
nagyúr
Elő is szedem a nyári holmikat napszemüveg, napolaj.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #2680 üzenetére
bontó? fórum?
-
Igen, ha van
. De sajnos csak komplett lámpát látok mindenhol 9,9-10k körül
.
2003-as 1.3-as 16v GLX felszereltség, motorkód az hiszem G13BB, de ez nem tuti, pontosan ilyen, lámpától pedig ilyen kellene
.
Holnap le is fényképezem és feldobom hogy pontosan mi hiányzik belőle, épp csak annyi hogy befolyom az esővíz, és szépen megálljon mint az A-s és B-s Vectráknál
.
-
kételkedem
addikt
venembernek, ha esetleg erre jár!
-
adyz.
aktív tag
válasz
Tothgera30 #2670 üzenetére
Csak a búra, ugye?
Egy évjáratot meg motortípust írnál? Mert többféle van.
-
-
lujó55
addikt
dehogyis!
arra már megvan a jelentkező... -
Nincs, több helyen kérdeztem
.
Valaki nem akar segédmunkást felvenni
?
-
adyz.
aktív tag
válasz
Winner_hun #2661 üzenetére
Legyek kötsög?
-
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #2647 üzenetére
Parkolóból, teremgarázsból?
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2645 üzenetére
köszi az infót, akkor hozzá sem kezdek...
-
kételkedem
addikt
Közel 120 000 km van a fókában, mi sem gyilkoljuk!
Nem merem biztosan állítani, de lehet, hogy ez az első, gyári garnitúra!
A tárcsa az biztos, hogy az eredeti!Lemostam a kocsit, aztán elmentem tankolni. Azon a pár száz méteren úgy összecsapkodtam sárral, hogy kezdhetném elölről!
-
lujó55
addikt
Na, megyek én is ebédelni, mert a mama szólt, hogy ha nem leszek ott egy percen belül, akkor ehetek a kutya tányérjából.
Hol van itt az egyenjogúság?Én nem zavartam, egész délelőtt nyugodtan tevékenykedhetett a konyhában amig én neteztem.
-
lujó55
addikt
Rohadtul bonyolult, tűrd fel jól az ing ujját!
Sajtos szósz:
Hozzávalók:
125 g tejföl, 20 dkg lágy sárga reszelt sajt, só, bors.
Melegítsük meg a tejfölt egy kis edényben. Adjuk hozzá a reszelt sajtot, sót, borsot, és kevergessük alacsony hőmérsékleten, amíg besűrűsödik.
Szerintem a legjobb, ha többféle sajttal csinálod és van közte füstölt is, mondjuk karaván, valamint egy kicsi majonéz is feldobja meg a reszelt szerecsendió, de abból ne sokat! -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #2633 üzenetére
vasárnapi jó ebédhez szól a nóta?
-
Pihi van, hallgatom, nyugtatom magam
.
-
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
Na a BKV után a MÁV az amit fel kéne számolni és mindenkit elzavarni a p...ába!
Nekem a cég simán kifizeti a vasúti másodosztályt akárhová utazok, de a kocsit nem. Én mégis inkább beülök a verdába és lenyelem a 353 Ft-os benzintPláne úgy, hogy állandóan van egy-két PH!-s fuvarom, mindíg tele a csomagtartó
-
share
tag
sziasztok!
valaki nem tudja hogy tudok popcornhoz, vagy chipshez itthon sajtos szószt készíteni? -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2625 üzenetére
Én megtanultam úgy vezetni, hogy a féket ne kelljen sokat használni. Ha jók a gumik akkor megoldható, ha nem, akkor bizony fékezni kell időben, ha el akarod kerülni a többi autós ökölrázó dühöngését az indokolatlan feltartás miatt.
Magyarul: látod, hogy piros a lámpa, de nem tudod kitolni üresbe és gurulni (ne adj isten mire odaérsz pont váltana is zöldre) hanem nyomni kell 80-nal és satufék, mert így csinálják a vérprofik is. A másik meg, hogy a normál íves körforgalmat száraz úton simán be lehet venni 60-nal, ha nincs senki csak az ideális íven kell haladni, kerékvetőt használva, kátyura figyelve. 90-ről 60-ra meg elég a motorfék is. Nekem még az eredeti tárcsa és betét van a G-s Astrán és 64000km. Szerintem vizsgáztatáskor majd lesz egy komolyabb beruházás, mert az olajat viszont nagyon eszi, eddig nem tudtam rájönni, hogy miért, mert elcseppenést sehol nem láttam. -
ma ismét megteszek egy nyékládháza-bp utat. lehet fogadni, hogy vajon sikerül-e olyan kocsiban helyet találni, ahol még fűtés is van
a kedves máv ugyanis úgygondolja, hogy ez egy elég felesleges dolog, minek is így télvíz idején, fagyjon meg a paraszt a másodosztályon... a poén az, hogy elsőosztályon is utaztam már olyan kocsiban, ahol nem volt fűtés. azért ez nem kis pofátlanság, legszívesebben lenyelettem volna a tuskó kallerral a jegyet...
-
kételkedem
addikt
-
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #2625 üzenetére
Még mindig jobban jártál, mint én. Csak az első fékbetétek (Ferodo) 46.000 jó magyar Forintba kerülnek, a hátsók pedig 18.000-be fájnak. És akkor még sehol nincs a tárcsa, és ugye az se ingyen van
-
kételkedem
addikt
Hasonló gondolattal játszom én is!
Csupa sár minden, köd van, de legalább nem esik semmi.Sajnos nem a kocsi mosás az egyetlen probléma! Fékbetétet és féktárcsákat kell cseréltetnem. A két tárcsa és a betétek 40 000 Ft-ba kerülnek, ehhez jön a munkadíj. Nyár elején ismét szerviz. A szokásos olaj, szűrő stb csere. Nem olcsó mulatság manapság fenntartani egy alsó-közép kategóriás tömegautót!
-
lujó55
addikt
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #2621 üzenetére
direkt nem kerestem ki, éreztem hogy megteszed helyettem
-
Winner_hun
félisten
-
dragonfx
veterán
kitakarítottama gépet kicsit.
cpu, gpu 5-6 fokkal hidegebb
10deka por. -
-
-
X3B6O0X
aktív tag
Próbáljátok ki:
-Felmész YouTube-ra
-Elkezdesz játszani egy videót, és leállítod valahol
-Háromszor megnyomod a balra, lefele, jobbra gombokat egyszerre
-Tádáááám! -
A sok idősebb színész ugyan azt adja mint eddig, semmi újítás, erre egy ki fiatal lány bejátszotta magát a filmbe és tarolt (számomra). Jó, inkább úgy fejezem ki magam hogy jó hogy belökték a filmbe, kissé feldobja az egészet, utána már kezd unalmassá válni az egész, így a 3. részben már nem sok mindent lehet ellőni, ezt tudták ők is. Bár szerintem te sem bánod hogy ilyen szerepet osztottak számára, csak jó kötekedni...!?
ui.: Épp a Quimby - Magam adom című száma megy, hát ide is illene...
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #2603 üzenetére
tehát szabó erika 25 éves sorozatszereplőként lejátszotta a sok érdemes művészt. értem.
a mellével vagy a seggével játszotta le pl kamarást?
jaj, dejszen már 27. életévébe lépett. akkor itt lesz a gond
-
Megnéztem ezt az Üvegtigris 3-at, hát pár vicces jelenettől eltekintve nem nagy bumm lett. Aki megnézte a többit is az ezt ne hagyja ki, amúgy pedig nem sok értelme van, egyedül Szabó Erika színészi alakítása múlta fölül az átlagos filmet, a többiben pedig olyan mint egy átlagos "üvegtigris".
-
fokukac
nagyúr
ahol lakom, azt az utcát 4 éve újították fel teljesen új, elvileg. persze már most szétfagyott, de nem is akárhogy. nem kátyú, hanem egy olyan 1 méter széles, 2 méter hosszú részen eltűnt az aszfalt, és konkrétan kilátszott a macskakő... (ami szerintem 50 éves, merthogy itt már a felújítás előtt is aszfalt volt). Most a múlt héten bekátyúzták, mínusz 5 fokban, biztos tartós lesz....
A Margit-híd alatt meg kb. egy hónapig volt egy olyan kátyú, ami szerintem legalább 15-20 centi mély volt, ha abba valaki belement, tengelytörés. Most csinálták meg azt is, pedig már november óta ott éktelenkedett. mondjuk az a hídfelújítás terméke, de akkor is...
egyáltalán kinek kell az ilyeneket bejelenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest