Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #396 üzenetére
nyamm az tegnap este volt
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #396 üzenetére
Nem hallom.
-
zoltanz
nagyúr
Bírom ezt a dumát, hogy ma már el lehet érni egy gyerek szellemi szinvonalát. Szerintem a gyerekek sokkal többre képessek csak nem tudják kifejezni, lásd zene milyen korán értik már, és sok fiatal tehetséget is jegyzünk.
-
Hazaértem
.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #392 üzenetére
mozdonyt. vagy miaz gőzgép
!!!!44négyNÉGY!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #391 üzenetére
mit?
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #390 üzenetére
hajtanak
-
7
addikt
válasz
venember83 #387 üzenetére
Pici kis manócskák.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #385 üzenetére
villanymotor.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #384 üzenetére
értem én, hogy gőzgép!
de mi hajtja?! -
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #381 üzenetére
az már elég perverz, ha egy férfi rászorul az esernyőre...
-
venember83
nagyúr
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #380 üzenetére
Olykor egy férfi is rászorulhat. Arról nem is beszélve, hogy egy gentleman ruhatárához hozzátartozik egy jó esernyő!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #379 üzenetére
esernyő?!
férfi?!minez egy mondaton belül?!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #376 üzenetére
ezek? ..
-
BlacKSouL
addikt
picit kurvára esik az eső...
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #368 üzenetére
Én sem szívesen járok fogorvoshoz, de lassan muszáj lesz kontrollra elmenni. Majd, ha letudtam a kötelező formaságokat, stb.
-
pohár
félisten
válasz
BlacKSouL #369 üzenetére
a szemgolyósnál én is
megettem 4 csirkét, ha megmozdul a szemgolyóm hányokna de amit utána Bödőcs levágott, hogy kik hívják fellépni
a filozófusom szakadtam: ön maga?ami meg utána volt az energiavámpíros, annál konkrétan a könnyem folyt a nevetéstől
más: asszem holnap reggel doki lesz, ma este hőemelkedés, köhögök is, múlt héten szerdán torokfájás is társult ezek mellé de úgy ahogy sikerült kikúrálnom magam, de már a hangszálaim fele haladnak a fenevadak, így jobb ha elhúzok a dokihoz és ad gyógyszert mielőtt a tüdőmre is rámegy és lesz egy faszányos asztmás hörghurutom
-
BlacKSouL
addikt
Pffff, KAP most odabaszott, a lagzis táncolósnál visítottam.
-
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #356 üzenetére
ja hogy áááúúúáááá
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #365 üzenetére
Hosszabb típusú történet, ha a végére jutottam, elmesélem.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #363 üzenetére
Nem csak a kártya, nem árt némi fedezet sem.
Előre nem iszunk a maci bőrére.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #361 üzenetére
Uraság lennék? A bankkártyám szerint nem.
(A Mikulás talán meghozta a kívánt ajándékot,hamarosan kiderül)
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #333 üzenetére
Nézd a dolgok pozitív oldalát, ennél szinte csak jobb lehet a holnapi reggel.
Szép estét!
-
adyz.
aktív tag
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #352 üzenetére
hogy mondja kend?
-
válasz
venember83 #352 üzenetére
Was is das
?
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #350 üzenetére
Szerintem sundaykosch.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #347 üzenetére
Én is mennék, de egyedül minek?
-
-
BlacKSouL
addikt
Micsinálni? politizálni? ááá, magyarországon az nem kifizetődő. egytől egyig mind szegény minimálbéresek. dehogy megyek közéjük.
Ja, SK európajuniós , ZV @ BOSS1 rendszámmal már gyakran látom a városban ifj. Gáspár Győző fehér Porsche Cayenne-jét. De ő legalább csak disznókat gyilkol, mer a légytől is fél az istenadta.
-
BlacKSouL
addikt
Nem, lassan nekünk becsületes embereknek az "élsz vagy maradsz" a választási lehetőség. Vagy keresek egy vállalkozó nimfomán picsát, legyártunk nagy gyorsan vagy 6 gyereket, felmarkoljuk a segílyt, munkanélkülit, családit, megmiegymást, veszek belőle plazmatévét, ányócasaudit, dicsakbuksit, oszt szarok a farmra bzmeg.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #338 üzenetére
Ez még nem a világok legjobbika, de nyugdíjas korunkra egyáltalán nem lesz ilyen gondunk!
- nem érjük el a nyugdíj jogosultsághoz szükséges életkort/szolgálati időt!
- nem lesz kőolajból készült üzemanyag, mivel kőolaj sem lesz!
- nem autóra és üzemanyagra fogjuk herdálni a pénzünk, hanem lessük a csirkeláb akciókat!BE: Éljen! Éljen!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #337 üzenetére
ááá, akkor már csak azt kell megoldani, hogy a gyári tank mondjuk 200 literes legyen
Vagy mennyi is egy kamion tankja? 1200 liter? Egy olyat már megérné megbízni. A vontató kimenne porzó tankkal, és visszajönne tele. Á, túl sok macera, aminek úgyis az a vége, hogy bármeddig emelhetnek itthon, a tizedével csökkentik is mindig, mi meg benyeljük, tankoljuk, autózunk.Arra jöttem rá, hogy két dolgot tehetek. Ülök a seggemen kussban és várom még mivel teszik még nehezebbé az ember(ek) életét, vagy ülök a seggemen és pofázok arról hogy szerintem mi a szar és várom hogy mivel teszik még nehezebbé az ember(ek) életét.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #335 üzenetére
A gyári üzemanyagtartályban levő üzemanyagot hozhatod át, illetve külön papírozással +10 litert fémkannában. A határon a mi oldalunkon egy papír fecnit kell kitölteni a behozott üzemanyag mennyiségéről (ami a tankban van) és a kilométeróra állást is fel kell tüntetni. Ezzel próbálják kiszűrni a neppereket. A nepperek pedig 2-3 műszerfalat vesznek a bontóban és kedvükre állítgatják a km órát!
Olykor 12-16 óra is lehet a határátlépés, ezért napi legfeljebb egy kanyar fér bele. 2 utat a profi csempészek sem igen csinálnak egy nap. Persze a régi, 100-120 l -es tankkal megáldott Audik és Mercik így is igen szép mennyiséget tudnak behozni, főleg ha a csomagtartóban van a gáztartály és gázzal mennek. Persze gázt is kint tankolnak fele annyiért mint amennyi itthon. A Forintot elég rosszul váltják most és az üzemanyag is sokat drágult az utóbbi években, de még mindig olcsóbb mint itthon.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #334 üzenetére
éljen a gazdaságpolitika, éljen a drága benzin!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #334 üzenetére
Mennyit lehet egyszerre áthozni? Egy tanknyit? És egy ember/autó hányszor léphet át egy nap határt? Mennyire kell már vámot fizetni? Egyszerre áthozott mennyiségre vonatkozik a vámkötelezettség?
Csak mert én is azon agyalok, hogy pár nagyobb tankú kocsival össze kéne állni, párszor átruccanni, a határon innen meg átfejteni egy tartálykocsiba, aztán beállni a garázsba vele, és egész télen abból használni. Még csak el se adnám, elég lenne nekem, hogy a mindenkori magyar áraknál mindenképp olcsóbb benzinnel járok. -
kételkedem
addikt
Bruttó 8, illetve 6 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol. Ezzel új történelmi csúcsot érnek el az árak. A mostani emeléssel a benzin átlagára 353-354 forintra nő, míg a gázolajé 341 forint lesz.
Régen voltam kint Ukrajnában tankolni, az útlevelem is lejárt, de a jelenlegi gazdasági környezet rá fog kényszeríteni, hogy ne a lakástól 1 km-re levő kagylós kútnál tankoljak, hanem a 27 km-re levő OKKO-n
A fenébe, hogy mindennek emelkedik az ára!
-
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #331 üzenetére
Olyanok nincsenek! Még a gyerek is tudja, hogy a töltésoldalról nem szabad szánkóval kicsúszni az útra, mert abból baj lehet! Az autósok is jól tudják, hogy ha az út mellett töltésoldal van és azon szánkózó gyerekek, akkor a környéket 1 km/órás sebességgel közelítik meg, mert a gyerekek tuti a kocsi elé szánkóznak! Abból meg csak lincselés lesz, így a szokottnál is óvatosabb!
-
zoltanz
nagyúr
Vigyázatok hazafelé a kivilágítatlan részeg Mikikre.
-
kételkedem
addikt
Úgy látszik, ma különösen oda kell figyelnem mindenre! Azt olvastam, hogy Égjenek a mikulások! Lehet, hogy éhes az agyam és nem tudja rendesen feldolgozni az információkat?
ui: nem kell ahhoz több ezer fős cég! Kis cégnél is hallottam már olyan körmondatokat, hogy a beszélő sem tudta, hogy honnan indult és hova tart!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #326 üzenetére
mitől féltél?
Szerinted mit kéne szopogatniuk...?ui. Éljenek a mikulások!
uui. Olyan 3 órás agyzsibbasztó lufihámozáson estem át a munkaheyemen már megint, hogy ma már nem leszek használható... Sose menjetek nagy, többezer fős céghez dolgozni, mert eszméletlen mennyire káosz van... Á..ááááááááá...!
-
Boldog névnapot a Miklósoknak!
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #323 üzenetére
bizony nyamm, a héten magamévá is teszek belőle egy kóstolónyit
a lyányok meg szopogassák a gyümölcssöröket
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #306 üzenetére
Majd kirakunk egyet, kettőt. Mármint Mikulást.
Szép napot!
-
NoLF
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #317 üzenetére
már nincs hiba, a mágikus kombó megoldotta, de előtte még nem volt
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #312 üzenetére
jó párolgást
Boldog Mikulást!
BE: miért nincs sapkád?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #312 üzenetére
egészségedre.
kellemes mityulásost mindegykinek!
-
Tim82
félisten
válasz
Kalandor #309 üzenetére
Ismerve a könyvtárakat, szerintem add fel.
Na jó, nem. Központi Szabó Ervinben van WiFi és konnektor, a WC-vel nem szokott gond lenni (nincsen lepukkanva + rendszeresen takarítják). A kényelmes ülőhely az attól függ, viszont zsúfoltnak zsúfolt.
Pisztillus: tenkjú.
-
BlacKSouL
addikt
Izzasztó fülledt napsütéses reggelt mindenkinek és aki szereti.
Időjárás előrejelzés szerint 8-10 fok lesz ma. +. Reggel mikor a garázsba mentem még simán -4 volt. Vagyis nem lesz meleg, de legalább még esik is majd. Bár inkább lenne -5 fok márciusig és ne essen addig semmi.
-
vikvuk
senior tag
válasz
Pisztillus #306 üzenetére
-
válasz
Pisztillus #302 üzenetére
-
vikvuk
senior tag
válasz
-
bnss
veterán
válasz
Nem csak jön, már itt is van. Én viszont kilépek a mátrixból, jó éjt!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #299 üzenetére
Hasonló szépeket kívánok én is az említett személyeknek!
(A Télapótól csak egy "apróságot" kértem.
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest