Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #1599 üzenetére
Nem.
-
Winner_hun
félisten
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #1597 üzenetére
Viszont kívánok Neked és minden kedves topiclakónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
Pisztillus
senior tag
Nos, a melónak vége, nemsokára megyünk le Ózdra.
Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt Kívánok!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #1594 üzenetére
Gondolod, hogy azokat fel merte rakni rá?
ngabor2 #1592: Vagy a Kalmopyrin?
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #1591 üzenetére
Viccelsz:? Nem a tűlevelet, hanem a díszt és a szaloncukrot!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #1585 üzenetére
esemény helyetti tabletta
-
fokukac
nagyúr
jóreggelt
a szomszéd nyanya reggel 6:40-kor keltett, karácsonykor.
ez szeritnem minimum főbelövést ér, így a szeretet ünnepén... nade hát mindegy -
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #1588 üzenetére
Diplomatikusan mondva valahogy így. Kevésbé diplomatikusan: Pató Pál úr effektus: "Ej, ráérünk arra még!" - csak ez itt most visszaütött.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1587 üzenetére
Vagy tudja, hogy ki fog újulni így karácsonykor s már szeptemberben előrelátó volt. Csak épp elfeledkezett a receptről.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #1586 üzenetére
Kiújult a szorulása! Van ilyen....
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #1585 üzenetére
Nem, hanem egy kombinált hashajtó, a Tabl. Phenolphtaleini Comp. (egyébként odaadtuk, de teljes árban, mert a 90 nap miatt - lejárt recept - csak a TB támogatást bukta), amely ugye receptes.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #1584 üzenetére
Nyugtass meg, ugye nem esemény utáni tabletta van a recepten!
-
Pisztillus
senior tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Na az első csúcs meg is volt, egy 92 napja felírt recept személyében - a receptek 90 napig érvényesek. Vajh miért most lett olyan fontos ez a szer szeptember 23. óta? Tudom, költői kérdés, de hát nálam ez a mellékhatása a korai kelésnek.
Azért ez a 7 óra 10 perces topikgyilok nem volt rossz...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Winner_hun #1582 üzenetére
Ez gyönyörű, nagyon ügyes vagy! Szép munka, gratulálok!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1579 üzenetére
Nno. Hát én meg ezért adom a rangot
-
Pisztillus
senior tag
válasz
BlacKSouL #1576 üzenetére
Tudod, úgy vagyok vele, hogy ha valaki leírja, hogy milyen baja van, és én tudok segíteni, akkor nincs az az erő, ami ebben megakadályozzon. És ez mindenre vonatkozik. Ez nálam nem fizetség kérdése. Ilyennek születtem, és - remélem - ilyennek is fogok elmúlni ebből a világból.
Más: Érdekes ez a freemail: Ma küldtem fél egykor egy e-mailt a patikába, és este nyolckor még nem volt ott. Még jó, hogy a patikának beállítottam a szolgáltató által adott mail címet is...
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #1574 üzenetére
köszönöm, jól is esett, friss puha kenyérrel, mm
-
nike_
addikt
estét 'e
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1574 üzenetére
Jó, de azért Téged fizetgetnek ha valaki oda betér és kérdez és vásárol, nade azért hogy itt írogat meg olvasgat és még szakértő segítséget is kap..
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #1567 üzenetére
Meglehet.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #1572 üzenetére
nem csináltam csípősre, de egy picit csíp, megkíméltem magam a későbbi kellemetlenségektől...
-
pohár
félisten
tyúúú de finom chilis babot rittyentettem, holnapra még jobban összeérnek az ízek, nyamnyam
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #1565 üzenetére
Hát mert te vagy a mi venember-ünk!
Azt tudom, hogy világbajnokság volt, az ezüstben nem voltam biztos. Így inkább aranyat írtam, abból baj nem lehet...
Winner_hun: Lehet, hogy így volt, ennyire már nem vagyok képben. De jól szerepelt, és ez a lényeg.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #1558 üzenetére
Nem úgy volt hogy EB-n ha első 3 helyezés közül megvan valamelyik akkor kapja meg? Ezüst lett ha jól rémlik.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #1548 üzenetére
1558: Tudtommal "csak" ezüst lett arany helyett, de így is megkapta. Azonban az is tuti, hogy nem egy verseny volt, hanem valami elég komoly világverseny.
-
-
...visszajött a netem...
-
Tim82
félisten
Bár lehet, hogy csak a Huawei E630 picimaci modem nem szereti a vonatozást, rápislantottam a Galaxy S kijelzőre, ott van edge stabil 3-4 csíkkal. Próbálkozhatnék wifi tetheringgel a telefonról, de akkor holnap reggelre lemerülne az akku (mert a tethering rendesen nyeli a kraftot) és egy nap vidéki birtokokra való levonulásért nem hoztam magammal telefontöltőt.
Pisztillus: igen, emlékszem a történetre.
Winner_hun: mindkettő Parci jóindulatától függ és le kell tenni valamit érte az asztalra, szóval nagy különbséget nem látok közöttük...
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #1556 üzenetére
Emlékeim szerint van egy korrektorunk, aki előtte harcművész volt, azelőtt meg őstag. Bár az nyilván nagyon egyedi eset.
-
Tim82
félisten
Eredetileg egy anyámnál* dolgozó jómunkásembertől hallottam, ilyen formában:
"50 évesen sokkal erősebb vagyok, mint voltam 20 évesen. Akkor a reggeli... khm... merevedésemet két kézzel sem tudtam lenyomni, most meg már két ujj sem kell hozzá!"
Más: gyönyörű vakfoltok vannak a
PannonTelenor hálózatán a Budapest-Tata vasútvonalon. Az a durva, amikor GPRS sincsen.* btw, anyám régész, kamaszként én is dolgoztam pár ásatáson.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1551 üzenetére
Akkor szavazzuk meg
Aztán majd csak meglásd..
-
Már megint jó a téma
Szép estét mindenkinek
-
Pisztillus
senior tag
válasz
BlacKSouL #1549 üzenetére
Ja vagy úgy! Az nem rajtam múlik, s tartok tőle, hogy az illetékeseknek most kisebb gondjuk is nagyobb annál, mintsem ezzel foglalkozzanak. Na meg ha egyszer egy ilyen egyéni rangosztás* elindulna, akkor nem lenne megállás a lejtőn - azaz inkább maradjon így. Aztán az is lehet, hogy megadom magamnak, csak figyelj!
*: Kivétel persze a Jómunkásember-ek választható egyéni rangja az avatarhoz hasonlóan, de ugye azt meg kell szolgálni és meg is kell becsülni! (De ha lenne is ilyen egyéni rang, akkor azt ugyanúgy meg kellene becsülni, ebben egyformák lennének.)
Tim: Ez biza így van - de hát: Ezek ilyenek, hallod!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1548 üzenetére
PH!atikus
Mintha már lett volna róla szó, de nem emlékszem mi lett a vége.
-
Winner_hun
félisten
Na végre, lassan egy kis pihenésnek is eljön az ideje...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1544 üzenetére
Hogyhogy még nem kaptál rangot?
Bon3ss: De lett
Később? Olyan szörnyű morgós vénember leszel mint én -
Pisztillus
senior tag
Szépet neked is!
Ahogy ránéztem a műholdképre, lent délen egymás után rohangálnak a ciklonok, így nálad már lehet hatása azok frontjainak, így nem csodálkozom a fejfájás sorozaton. De lesz ez jobb is, egyszer csak jön egy szép nagy anticiklon és vele együtt egy kissé nyugisabb idő is. (Végre elfogytak a betegek, így tudok kicsit gépelni.)
BS:
-
bnss
veterán
Szép estét!
Kezd zavaró lenne a napok óta este rám törő fejfájás, de a karácsonyi hangulatot ez sem tudja elrontani.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #1521 üzenetére
na jó, lehet, hogy végkielégítés lesz az...
de hát néha nem árt kielégülni se...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #1538 üzenetére
Hiába téli magyar konyha fogásai nehezebbek, és kevesebbet is mozgunk.
-
zoltanz
nagyúr
Amit véres verejtékkel leadtam tavaj tavasszal, idén télen visszaszedtem és most jönnek az ünnepek fincsi ételkölteményekkel.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #1531 üzenetére
a kés remekül bírja, s imádom, egy álom. vigyázni kell rá.
-
Tim82
félisten
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #1531 üzenetére
én egy életet is
-
Pisztillus
senior tag
Emlékszem az esetre, akkor kívántam is a főnökeidnek minden jót (fogaskerék, vacogós cápa, stb.). Ezt most is tartom.
Nálunk - a többi évhez hasonlóan - most is volt jutalom, noha tavaly év végén kaptunk konkurenciát, és az egy kicsit azért éreztette a hatását. De az elv a fontos, és az szerencsére maradt a jól megszokott. -
k.
őstag
válasz
venember83 #1527 üzenetére
Akkor még eléggé magas pozícióban volt-nkh-nál- és igen, akkor még az úgy ment.
-
BlacKSouL
addikt
Én is kaptam bónuszt, meglepő módon majdnem egy havi nettó fizetésemet. De asse sok. Hát ez van.
-
venember83
nagyúr
válasz
nyugi, a munka hősei előbb vagy utóbb elnyerik méltó jutalmukat - hősi halál?
-
tildy
nagyúr
válasz
A francba , hogy hozzaszolast nem lehet lajkolni
Nekem holnap is munkanap van. Illetve lenne. De a fonok azt mondta aki akar az jojjon be, de nem fontos. Ha nem fontos, akkor nem fontos
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #1518 üzenetére
nyugi, a munka hősei előbb vagy utóbb elnyerik méltó jutalmukat, bónusz, vagy fizetésemelés formájában...
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #1518 üzenetére
ugye
itt meg nem dolgozik ma egyik főnök sem, és senki nem meri azt mondani: "na gyerünk haza", mert senki nem meri magáravállalni, ha esetleg történne vmi...
-
Pisztillus
senior tag
Rosszul gondolod - ha így lenne, nem nyitnánk ki.
Ilyenkor kerül elő a három hónapja a fiókban porosodó recept, mert sürgős, életmentő gyógyszer van rajta - nem ritkán úgy, hogy rendelni kell, mert új ismertető járt a dokinál, és az persze hogy olyat írt, amit hozatni kell, mert még nem volt. Na meg ilyenkor akarnak mindent recept nélkül vinni, mondván nem rendel már az orvos, és elfogyott. (Orvosi ügyelet viszont van.
) És persze 24-én, zárás előtt jön a restaurált plázacica (a jelen lévő, és a jelen nem lévő hölgyektől előre is bocs
), hogy elcsicseregjen arról, hogy milyen pofakrémet is vigyen. Hiába no, 2 napig zárva lesz a patika, csodálkoznak is a kerekes banyák, hogy nincs nemzeti gyász kihirdetve.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1481 üzenetére
Azért remélhetőleg nem fogadtad meg a tanácsot. Vagy ha igen, akkor sikerült már valami áthidaló megoldást találni.
Azért imádom, hogy így az utolsó munkanapon karácsony előtt szépen lassan mindenki lemorzsolódik és elhúzza a csíkot. Még szerencse, hogy én betartom a munkarendet, mi lenne a céggel nélkülem, ugye... Vagy mi lenne velem a cég nélkül...
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #1514 üzenetére
de legalább nem lesz forgalom akkor
gondolom én...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #1512 üzenetére
nem sajna. illetve jó, csak előbb kell szereznem a másik önkormányzattól egy igazolást, hogy fizetem a gépjárműadót...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1507 üzenetére
Dobjunk össze neki pár forintocskát?
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #1507 üzenetére
év eleji lesz, ha lesz.... az idei marginális adókulcs (pluszjövedelemre) ugyanis kb. 58%, azaz kb. 42% jut el a munkavállalóhoz nettó formájában... ami egy vérlázító arány.
de jövőre eljő a kánaán, a határ-adókulcs kb. 38%-ra csökken, ami azért nem mindegy... -
zoltanz
nagyúr
Jó ez a rendszer támogatja a pályakezdőket, ha egy céghez elhelyezkednek (adó, bér, utiköltségtámogatás), csak nincs hova menniük.
Inkább valamilyen formában a vállalkozás indítását kéne támogatni (ez már nem a szocializmus), tudom ez nem olyan egyszerű.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #1503 üzenetére
Januárban kapnánk bónuszt, de akinél találnak ürügyet, annak természetesen nem adnak és legjobb tudomásom szerint én nem fogok kapni. Elvileg márciusban van még egy bónusz, arra már jogosult lennék.
Fizetésemelésről ezen a munkahelyen, munkakörben nincsen szó, elvileg bérkorrekció van.
-
fokukac
nagyúr
Hát ez kész, ilyet még nem láttam hivatalban.
Hívom a 13. kerületi önkormányzatot. Csörög ötöt, majd felveszi egy automata, hogy sajnos minden kezelőjük foglalt, majd lenyom egy egy perces általános tájékoztatót, majd bontja a vonalat....
még csak esélyed sincs, hogyha vársz, akkor talán bekapcsolnak. Hihetetlenhívom a 14. kerületit is - ott pedig állandóan oda-vissza kapcsolgatnak "a kolleganőhöz, aki ezzel foglalkozik" - persze nem veszi fel senki.
Vagy én vagyok a hülye, hogy karácsony előtt próbálkozom?
-
fokukac
nagyúr
nyugi, a munka hősei előbb vagy utóbb elnyerik méltó jutalmukat, bónusz, vagy fizetésemelés formájában...
én szabin vagyok, és idén már nem megyek be, de most hívott a főnök, hogy kapok bónuszt januárban, jeee
számot nem mondott, csak annyit, hogy nem jelképes összeg, kíváncsi vagyok, hogy ez mit jelent... -
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #1498 üzenetére
A sertéssel meg a marhával elmászik
Tehát növényt kell enni, mert az nem változtat helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest