Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
még soha nem jártam így és nem is szeretnék
szar lehet.
vígasztalódj! -
-
-
macikos
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Zsidó? Na az tuti nem. Azok tudnak bánni a pénzzel, megforgatják jól . ( Inkább skót
)
Esm öccse ilyen, bakker, eladta neki esm a laptopját egy százasért, (pedig én is meg akartam venni) , erre mondja fél év múlva oké neki nem kell, mennyiért venném meg majd, hát mondom 300 font( ez kb 90 E forint volt mikor mondtam az ajánlatot) . No persze hogy amikor vételre került a sor végül (hugomnak hirtelen kellett gép, így az enyémet kapta meg , én meg ezt megvettem) , akkor volt valami 340Ft a font. Így 100as laptopon 102ért adott túl...
Ehh.
blackie: szerintem te még nem láttál engem hisztizni, meg amúgy is, ez a te sírásodtól még mérföldekre van

-
kételkedem
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Többen leírták már, hogy ezen topic átlagos színvonala nem felel meg nekik. Ez a topic olyan, amilyen. Bárki beleírhat bármikor. Tény, hogy van egy törzsközönsége, de teljesen nyitott. Akinek nem tetszik a topic színvonala, az miért nem vet fel olyan témát, amiről szívesebben beszélgetne?
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Ezt mondjuk már eddig is lehetett tudni, hogy másképp vagyok összerakva.

Egyszerűen ha valamiben jobb a párom, akkor miért ne engedjem át neki a dolgokat? Amit tudok, úgyis megcsinálok én is, de amiben ő jobb.... Márpedig szenzitivitásban ő jobb, akkor miért ne?
Látom hogy bánik a gyerekekkel, és tudom én hogy bánok. Ismerem magam , hogy tudjam , kettőnk közül Lajos mellett van jobb helye egy gyereknek.
Venember: Meglehet , bár nem hinném. Sosem rajongtam pici gyerekekért.
Boxer: míg más nők közül jópáran azt hiszik, életük fű műve a gyerek... Nos ha nekem csak az, hogy világra hozok egy gyereket, ez lenne a fő művem, ott bujdosnék el , mert nekem , magamnak ez nem fő mű . Gyereket szülni még a fabódéban is tudnak , ugye... A fő mű az az, hogy szakmailag is, és családilag is rendben vagyok, boldog vagyok.
Nem , nem rögtön mennék vissza, de amint tehetem igen. Én idehaza megőrülnék, egyszerűen ilyen a mentalitásom.
-
tildy
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Jut eszembe: Nolf igazad volt a tejföllel kapcsolatban. A magyar tejfölnek totál más íze van. Most hogy hoztam ki, valóban, van az angoloknak valami tejfölszerűségük -szódával elmegy- de nagyon nem olyan íze van, mint a magyarnak...
Megkövetem magam: tegnap a havat írtam, mint kvázi végre valami jó a "tengerentúlon". Hát hó az most van itt is, de nem tudjátok milyen jó dolgotok van -bizonyos értelemben- egészen addig , így tejfölmegvonással nem sújtanak benneteket.
Egy tejfölfüggő
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Napelem
- További aktív témák...
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
szar lehet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

pfff