Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #2898 üzenetére
NoLF lett a főnököm?
Végre! -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #2892 üzenetére
az ország minden spar és interspar üzletében akciós a vödrösnari
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #2895 üzenetére
sámlival lenyomjuk poharat
jee
-
válasz
kételkedem #2892 üzenetére
Most kihagyom eme remek ajánlatot, lehet több lenne a benzin pénz
Dylen: Csak előtte állj sámlira, bár igaz a makák nagyot ugranak
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #2891 üzenetére
Figyelem!
Nyíregyen a Korzóban levő Spárban akciós a narancs!Most már igen!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #2889 üzenetére
A gyilkos, önző ösztön ez, nem más.
Amúgy te most a Spart reklámozod?
-
kételkedem
addikt
A Spárban egy vödör (kb 6kg) narancs ~1000 Ft. A narancs papír ládában, vödör mellékelve. Jön a vásárló, fenn akad a szem, nyálelválasztás megindul, ragadozó üzemmód rulez.
Vesz egy vödröt, majd a három emelet magasra tornyozott ládák közül a legalsót kicibálja (közben gurul a narancs mindenfelé, de hát a legalsó ládákba szokták dugni a legédesebb gyümölcsöt!) tele rakják a vödröt, elégedetten szemlélik.Aztán bevillan, hogy lehet azt púposra is rakni! Sőt, megfigyeltétek? A narancs tud egy kicsit igazodni, ha megnyomjuk kissé! Nyomják, szuszakolják, púpozzák a narancsot! Ismét elégedett mosoly terül szét az arcokon!
Aztán jön a felismerés! Ha apuka az ölébe fogja a vödröt, anyuka még további narancsokat tud a kupacra rakni!
Na most már jó lesz! Irány a kassza. A kasszánál próbálják a szalagra rakni a vödröt. Gurul szanaszét a boltban a narancs! A szalag minden mozdulatára újabb és újabb gyümölcs kezd önálló életet élni.
Nagy nehezen sikerül átvergődni a kasszán, a vásárló önelégült mosollyal, a zsákmányt magához szorítva már megy is a kijárat felé! (Persze néhány narancs ismét leesik!)
Ez a kapzsi martalékosság sosem fog kihalni az emberiségből!
-
Szép napot mára is mindegykinek
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #2882 üzenetére
áá, ugyan, ma alkalmatlan vagyok bármiféle agresszióra
kócos: hát lefagyott ez a mosoly az arcomról, most voltam nyugdíjrendszer változásról szóló előadáson
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #2880 üzenetére
ÁÁÁ!
Dylen lefejeli poharat! Mindezt úgy, hogy egymás alatt van a hozzászólásuk!
Ez az igazi koccintás!
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #2880 üzenetére
a mai első nevetést te csaltad az arcomra, gratulálok
-
Dylen
senior tag
mindjárt lefejelem a poharat, olyan fáradt vagyok
de legalább a ph feltámadt halottaiból -
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #2876 üzenetére
Nem is tudom. Igazából nincs vele bajom, csak a reggellel, azt kellene túlélni valahogy
-
Dylen
senior tag
minek van a holnap? nem lehetne, hogy elmaradjon?
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #2872 üzenetére
21053.
Carstyling adatlapIgazándiból a panda is egy álom volt, de gyerek korom óta akarok(tam) egy kockaladát.
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #2869 üzenetére
Áh, dehogy, a Panda már a múlté... Volt egy téli baleset, ott nagyon nagyot kapott a jobb eleje, bontóban végezte.
Most Ladával nyomulok, 2010. május vége óta.
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #2866 üzenetére
Igyekszem, ahogy csak tudok.
Már melót is szereztem. Igaz nem sok, de +7k havonta újsághordásból bőven jó.Hál' istennek a fő cuccok (karburátorok, szívócsonk, kipufogórendszer, dob, lendkerék, kuplung, gyűrűsor, dugattyúk, hajtókarok, tárcsák, fékbetétek, szilentek, rugók) megvannak, de még rengeteg minden hiányzik.
Plusz ugye majd festeni is kell, meg ki tudja még, milyen rozsdahelyek jönnek majd elő...
Tervben van a bukócső is, de az még nagyon nyár eleje.Számításaim szerint a motor ~110-120LE lesz.
De már nagyon bennem van az a jellegzetes ordító torokhang...
-
.bableWes
őstag
ájj, holnaptol büntethetö leszek
-
lujó55
addikt
Jó estét a kitartó tábornak.
Most jutottam oda, hogy gép elé üljek.
Jó volt a tegnapi buli, minden várakozást fölülmúlt. Tokaji folyt még a csapból is -
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #2860 üzenetére
Sör már folyt. A természetazonos módon ezt kauzálisan követő folyadékot pedig nem ide fogom eregetni.
Egyéb ötlet?
-
dragonfx
veterán
nem akarok már a 3. hétvégén is dolgozni pihenni szeretnék
-
.bableWes
őstag
válasz
venember83 #2860 üzenetére
mint a duna
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #2858 üzenetére
Semmi. Ez itten a baj. Folyjon?
-
FehérHolló
veterán
Mi folyik itten?
-
.bableWes
őstag
válasz
kételkedem #2849 üzenetére
finn szaunába nem szabad locsolni semmit és senkit mert megégsz a göz miatt. vannak ilyen boltba kaphato légzés könnyitö szarok azokat nem kell megvenni, hanem egy bögre vizet be kell vinni az elején amibe van 3 evökanál so. legjobb.
-
adyz.
aktív tag
Holnapi nap érdekes lesz.
Autó belseje kiszed, alvázvédő lekapar, flexel, majd úgy hagy.
Holnap után folytatás, új taposók behegesztése, küszöbök le, újak fel.
Eközben ajtók, csomagtérajtó, motorháztető leszed, lecsiszol, rozsdás rész kijavít.Szép kis hétvége elé nézek.
És még se motor, se váltó, se hátsóhíd, se első futómű...
És a pénzem is elfogyott már..bableWes: 1mp-!
-
.bableWes
őstag
válasz
kételkedem #2844 üzenetére
jo érzés mert szoktam fujni magamat
az orrodon a legjobb venni a levegöt
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #2842 üzenetére
Lebuktam. Hehh, milyen véletlen. Úgy látom, más is rákapott.
-
Most komolyan, ezek hülyének néznek, mikor lenne egy olyan áron hogy a szemem kifordul és fennakad...
Nah, kis apnoe után visszatérek
.
-
.bableWes
őstag
szeressük a szaunát föleg ha 110C-n üzemel
-
Lortech
addikt
Vigyázat, addiktív: [link]
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #2837 üzenetére
Ha olvassa ezt, remélhetőleg megfogadja a tanácsot.
Mawyx: konkrét állásajánlatra jelentkeztem, volt egy általános interjú a HR cégnél és még kettő a munkahelyemen.
zolynet: nem hiszem, csak a népi hiedelemre céloztam, mert a sokan nem szeretik a telet.
-
bnss
veterán
HR irodán keresztül szereztem magamnak munkát, elküldtem az önéletrajzom, másnap reggel már hívtak is, hogy mikor tudnék interjúra menni.
(Gondolom valami Murhpy törvény, hogy amit aláírtam a munkaszerződésem, máris megkerestek máshonnan is, ahová közvetlenül küldtem el az önéletrajzom.)
---
Szép napot!
---
Bubu majd felébred téli álmából, csak az árnyékát kell majd eltakarni előle valamilyen úton, módon.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #2826 üzenetére
Jó meglátásaid és tanácsaid vannak
Ha a dzsoblájnon látok melót és az életrajzot a vmi@parner.dzsoblájn.hu-ra kell küldeni, akkor ez csak egy gyűjtőkalapba kerül, ezzel csak egy közvetítő irodához jelentkezek, vagy azt a z e-mailt az adott cég kezeli és hozzájuk fut be az életrajz?
A munkaközvetítőket komolytalan semmirekellőknek gondolom, nekik nem adnék telefonszámot, hogy aztán fizetős tanfolyamkra hívogassanak, mint a munkaügyi központ anno, de munkát esze ágában nem volt adni....Ráment 100k-m egy tanfolyásra, mert akkor már jelentkeztem és szertem is volna, úgy volt fizetik, aztán azt mondták bocsi mégse.. Ááá, ezen most felhúztam magam, mindegy, nem ez volt most a kérdés. -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #2830 üzenetére
Látom megérte felkelni. Csak optipistán!
-
kételkedem
addikt
-késett a vonat (mindig késik, de akkor is!)
-fűtetlen volt az egész vagon
-kérdésemre, hogy számíthatunk-e fűtésre, vagy ez így marad, a kalauz meghúzta a vállát és azt mondta, hogy a másik vagonban jobb idő van (31 600 Ft-ot fizetek előre az utazásért!)
-szemerkél az eső és sötét van
-tovább emelkedett a benzin ára
-tizenharmadika van
-akadozik a PH!Nagyon bele kell húzni, hogy szép legyen a mai nap!
-
Szép napot mára is, a hölgyeknek (sziszának) és az uraknak
-
Dylen
senior tag
válasz
Brutális eb #2825 üzenetére
szabadtéri programokon az édességes standok
-
pohár
félisten
-
Brutális eb
addikt
Hali!
Kakas nyalókát árúlnak még valahól?Köszi
-
fokukac
nagyúr
szakadjatok meg mind a a kacsasülttel meg a szarvaspörkölltel...
. én trappista sajtot eszem kenyérrel.
sajnos már csak két falat szarvaskolbász volt hozzá... -
NoLF
veterán
bősz adrián kékfrankossal az igazi
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide teszem fel a kérdésemet, de win 7-en miért nem találom az xfiregames.ini fájlt ???? nincs az xfire mappába !!
-
pohár
félisten
sült kacsamáj, hagymás tört krumpli, csalamádé és tea
-
Mawyx
őstag
Nem tudom megérteni miért mindig ilyenkor este kell bútort tologatni fölöttem
Eleve hogy miért van erre iyen sűrűn szükség, azt már meg se próbálom megérteni.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Tothgera30 #2806 üzenetére
Én azt várom, hogy végre B-s jogsival is lehessen 125-öst vezetni.
Mert a mostani Suzuki Epicuro (150)-es nagyon nem 50esnek néz ki.
-
...jól mondod, szerencsére, bár most egy fél robogó ára rámegy, pedig hogy eladtam az utolsó motorom, már hiányzik a motorozás...
-
adyz.
aktív tag
válasz
Tothgera30 #2801 üzenetére
Szerencsére ezeket nem havonta kell.
-
venember83
nagyúr
Pedig a puca az bizony a kisgyerekek péniszének megnevezése.
Mawyx: Abszolút nem fájdalmas, kicsit fura, de semmi egyéb. Közben simán lehet beszélgetni, nyugis az egész. Nem kell páciensi szemmel túlmisztifikálni és túl sokat gondolkodni rajta. Ha van értelme az orvos szerint és szerinted, valamint van rá keret, hajrá.
-
Áh, annyi pénzért
? Inkább a gépre költöm, így is tavasszal műszakiztatni kell, kap váltóolajat, fékbetéteket, féktárcsákat, meg minden mást, csak ez nekem fog fájni
.
#2791 lujó55:
#2800 lujó55: (Délszláv (horvát pl.) nyelven pedig leány, lány a jelentése) Puca = lány. Itthon pedig férfi nemi szervet jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest