Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
kenwood3 #3795 üzenetére
Jaja, kellemes hely es szeretunk itt lenni nagyon.
Amugy az a lenyeg, hogy megfeleloen felkeszulten kell jonni. Ha valaki igy indul neki, hogy hat van egy kis penzem, tudok mondani egy hello-t angolul, meg amugyis szep a kiwi az erdoben, de ugyis kapok legalabb egy mosogatoi melot, na ez nem mukodik itt. -
kraftxld
félisten
Az itteni cegek elegge lokalpatriotak, senki sem ad (na jo max talan 100 000bol egy) csak ugy allasajanlatot blindre valakinek a vilag masik vegen, hogy majd csak jossz es dolgozol egyszer. Masik ut a letelepedesi intezese Mo-rol, de ez hosszadalmas dolog, legalabb ket ev, es a megfelelo pont sem lett volna meg hozza, mivel nem tudtam elviselni a diploma vegeig a magyar felsooktatason meno szakmahoz kozel sem kapcsolod agyzsibbasztast
Ugy voltunk, ha nem jon ossze max nyaraltunk egy jot -
kraftxld
félisten
válasz
fokukac #3787 üzenetére
Igen, kell vizum. Nem volt semmi leszervezve, de azert probaltunk minnel jobban kepben lenni a helyi dolgokkal. Felmertem a piacot, jottem melot keresni kb ket honap alatt talaltam is szakmaba vagot, azot is ezt csinalom csak mar masik cegnel. Van jopar bukato, de ha keresett szakmaja van az embernek meg jo nyelvtudasa akkor semmi sem lehetetlen.
-
fokukac
nagyúr
ittam egy sört, és meglepve tapasztalom, hogy miután egész nap alig írtam valamit, alkohol hatására csak úgy fosom a szót a diplomamunkába angolul...
de úgyse leszek kész vele péntek délig -
kraftxld
félisten
válasz
fokukac #3784 üzenetére
Ja, majd egyszer meg kene irni, de eleg benan fogalmazok, meg turelmem sincs igazan az ilyen nagyobb lelegzetu irasokhoz. De diohejban annyi, hogy kb 2006 magassagaban jott az otlet, gyujtottunk egy kis penzt, utanaolvastam sokat, 2008 novembereben kijottunk azota meg itt vagyunk
-
tildy
nagyúr
válasz
kenwood3 #3779 üzenetére
Hááááát....
Pénteken délben érkeztem, hétfő reggel jöttem.KEzdődött azzal, hogy még itt elnyelte a bankkártyám egy autómata, éppen már útban voltama reptér fele. Magyarország: körponti okmányiroda , nem tudtam elintézni amit akartam, mert csak a helyileg illetékesnél lehetne - akkor minek központi a központi- , nomeg az ügyintéző nő beszólt, mindezek után valaki kiugrott a vonatból és lábát törte.... Szal összejött minden.
Lassan 1.5 éve vagyok kinn, és PHP fejlesztő vagyok.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #3773 üzenetére
Bármi lehet, ami nem kizárt. De mivel semmi másnál nem csinálja csak és kizárólag ennél a két résznél, inkább arra gyanakszok, hogy egyszerűen nem bírja. Az is lehet, hogy egy újabb firmware megoldaná a gondot, de annyira nem zavar ez a két jelenet, hogy ezzel tököljek.
Blackie: Isten őrizz, nem tudom, mit kezdenék plusz tíz centivel. Bár a magasságomhoz jól jönne...
-
tildy
nagyúr
KEdves mindenki, akinek elege van a hóból: Kérhetném ide azt a sok havat?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #3761 üzenetére
mindig csinálja? nem lehet, hogy csak pont az a film töredezett, és nehezen éri el azt a részt a vinyó? (ha torrentről van, vagy rar-ból lett kicsomagolva, akkor ez símán előfordulhat)
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #3763 üzenetére
Router es a gep rendelkezik gigabitesz interfesszel? Mert ha barhol van egy sima 100as kartya/kabel akkor az egesz azzal fog menni
-
Winner_hun
félisten
Bp-i lámpákba amelyik nézi ha piroson megyek át van lista? Vagy egyáltalán van olyan?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #3766 üzenetére
A Popcornhour C-200 is lejátszik szerintem minden,csak hát az sem olcsó.
Amúgy nálam pont aktuális a dolog,mert medialejátszót keresek.De valami olcsóbbat. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3766 üzenetére
" DUNE HD Max , csak hát ennek ~150k az ára"
Kizárt dolog! A mama megspórolná rajtam előbb utóbb, hogy ilyen hülyeségre minek ennyi pénzt költeni.Na megyek engedek egy nagy kád vizet és pancsi, utána meg szundi...
...meg hapci, vidor,...
Jó éjt mindőtöknek! -
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #3732 üzenetére
Az eső úgyis nehezen szállingózik.
-
kételkedem
addikt
Szerintem a 20-30 ezres kategóriában található lejátszóknál simán bele lehet futni olyan filmbe, amit nem tud tökéletesen megjeleníteni.
ilyen pl:
WD TV Live, ASUS O!Play, A.C.Ryan PlayOn!HD Mini.Ami talán mindent visz az pl a DUNE HD Max , csak hát ennek ~150k az ára! Nekem ennyit nem ér ez a filmnézéses történet!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #3732 üzenetére
belefulladt a hóba
még 10 centi
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #3761 üzenetére
(#3760) kételkedemnek is:
És van olyan cucc ami "döccenés nélkül" viszi az ilyen jeleneteket is? Engem mindenesetre meglep ez. Egyébként karácsonyra szándékoztam venni valami hasonló cucot, de nem lett a beigért prémiumból semmi, örüljünk, hogy fizut kapunk, mit ugrál a magyar. Ha meg beruházok valamire jó tudni mit érdemes, mert kihajítani való pénzem nincs. -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #3760 üzenetére
Eleg a cat5 (az a 100megas kabel)
Cat6 gigabit ethernethez kell meg ha HD filmeket akarsz streamelni az otthoni halozaton -
kételkedem
addikt
Nem feltétlen! Vannak olyan magas bitrátájú fhd anyagok, amiket nem tud döccenés nélkül lejátszani.
UTP kábelnél mi a különbség a Cat5, Cat5e, Cat6 között?
Ha venni akarok 15 métert az itthoni hálózatom kiépítésére, akkor nekem megfelel a CAT5e patch kábel ugye? -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #3758 üzenetére
Magyarán: full HD-t nem jól kezeli.
Erről van szó, ugye? -
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #3757 üzenetére
Igen, megakad a hang és a kép. Elég nagy poligonszámú képkockákról van szó, normál filmen valószínűleg ilyen nem fordul elő, és ha elő is fordul, szépen átugorja azt a részt, nem annyira zavaró.
helyesbítés: Inkább szakadozik a hang és a kép, nem úgy akad meg, hogy ne menne tovább.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #3756 üzenetére
és miben nyilvánul meg a megizzasztás, akad, vagy mi?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #3748 üzenetére
ez melyik o!play? Mini, R1, R3, HD2?
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #3753 üzenetére
Nem, nem. De annyira meghökkentő volt, nem tudtam elkapcsolni, így le is maradtam a szellemként lebegő Magdianyusról.
-
lujó55
addikt
Na jó, vacsorázni már nem kell. Olyan kajákat mutattak, hogy ha éhes leszek majd arra gondolok és megvan a fogyókúrám...
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #3749 üzenetére
így kiléptem az oldalról, ami nem volt jó, mert levelet várok, chatnél van options és go offline, ez volt a nyerő
-
venember83
nagyúr
Megvan, hogy mivel lehet megizzasztani az Asus O!Play lejátszót. Nem szereti Full HD-ben a sok apró dolgot, pl sok-sok levél, hóesés szélben, ilyesmi. Mondjuk nem csodálkozom rajta, de nem is örülök. A célhardvernek is megvannak a korlátai.
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #3745 üzenetére
ember, ez nem semmi, még az ágyat is óvatosan közelítsd meg lefekvéshez menet
van amikor minden összejön, de ennél már csak jobb lehet
mondták érdemes oda is jelentkezni, akik nem is keresnek embert most. Pl media m*rkt honlapján láttam, hogy kiírták, hogy jelenleg nem keresnek senkit, de lehet tolni a cv- t és elteszik, de mi van azokkal a cégekkel (van 2 kiszemelt), akiknél ilyen menüpont nincs, hogy állásajánltok. Az "észrevételek velünk kapcsolatban" címre toljak egy cv-t egy aranyos kis levélkével, hogy bár látom, hogy nem látok semmit, azaz nem keresnek senkit, de én pont megfelelnék nekik, ha esetleg majd ők is rájönnek, hogy kell nekik ember és az pont én vagyok?
facebook chatből hogy kell kilépni? nem érek rá csetelni, de az oldalt nem csuknám be.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #3745 üzenetére
Őszintén?
Örülök, hogy van munkám... -
Neked sem sokkal jobb, bár nekem sokat jelentene hogy később ébredhessek fel, így is reggel 8-tól zűrzavar lesz legalább délig.
#3740 Mawyx: Hát nekem nagyon off, ma csak rossz történt, hát párat megemlítek: ...késett a vonat és futottam, lekéstem a buszt ami pont előttem indult el, idegbeteg volt mindenki, hajléktalan akart tőlem kunyerálni, magas volt a vérnyomásom (átlagban kb. 90/60-100/60), semmi sem jött össze amit terveztem, elhagytam a pénzem vagy valahol leraktam, visszafelé is lekéstem a vonatot így egy órát vártam, romákkal utaztam akik cukkolták az agyam, hazajöttem havat lapátoltam és eltörtem a hólapátot. Ja, és ma 5:30-kor keltem, és reggel még a kulcsom is itthon hagytam.
-
lujó55
addikt
Akkora műsor van a Nat.geo-n, kezemmel eltakarva nézem...
Kígyóétterem Vietnam: dobogó kígyószív pálinkában és kígyóepe lé, az élő kígyót meg megsütik forró olajban. áááááááááá No comment... -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #3738 üzenetére
Örülj, megspóroltak neked pár ezrest.
-
lujó55
addikt
(#3738) kételkedem, (#3740) Mawyx:
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #3739 üzenetére
Én holnap 6-kor kelek, 7-kor indulok, 8-kor érkezek munkahelyre, 17-ig dolgozok, 18-ra érek haza. 18-6=12
-
Lassan le kellene lefeküdni, mert holnap korán, 4:30-kor kelek, de szerencsére délután 3-ra már itthon leszek. Bár annak örülök hogy lassan vége ennek a sz@r napnak, komolyan mondom ma minden ellenem volt, áh visszagondolni is rossz.
-
kételkedem
addikt
Yagi antennával fogod a meki wifijét, és ingyen jön a kábeltévé? Bejött az élet!
BS: Egyszerűen nem jó földrajzi szélességre születtél!
Szerettem volna a fókára új ablaktörlő lapátokat venni és se a benzinkúton, se a tecsóban nem kaptam! Pedig semmi extra, 2db 48 cm-es lapát.
-
lujó55
addikt
Hahó! Nem az első ajtós felszállással van a baj, Miskolcon simán így működött mikor ott laktunk, mert így vesznek jegyet az utasok. De itt nem ez terjedt el, egyszerűen szivatás.
(#3694) kételkedem: fú, amikor én utoljára vonattal utaztam intersziti volt és elég tűrhető, mondjuk ott sem volt monokinis felszolgálás, meg white-tie entrance, de ha nem egy 160 kilós állatot fogtál ki utitársnak, akkor okés volt. Lehet, hogy vissza fogok állni rá, mert a cég fizeti a 2. osztályt IC-n is, de csak munkahely-lakhely viszonylatban, én meg az országot járom a hétvégén.
-
lujó55
addikt
Bocs, hogy ilyen későn reagálok a mondatodra, de tegnap úgy elfáradtam a porszívózásban ,hogy csak na! Úgy raktam el a gépet, hogy még a portartályt sem ürítettem ki
Szóval: ingyen van a net, értsd: Yagi, szemben a mekdonácc. ingyen van a TV, értsd: aki itt lakott a lakásban néni meghalt. Állítólag ki sem mozdult, egész nap TVzett, neki csinálta a család. Miután bejelentették a UPCnek, hogy már tovább nem kell az előfizetés, azok korrekt módon jártak el. Nem küldték tovább a csekket, de a kábel máig él fullos csomaggal (HBO, HBO2, XXL, Blue Hustler, minden) -
McKane
senior tag
pár perce a mentő 'vijjogva suhan el előttem, ez még hagyján, de utána szirénázva a gyermekmentő ...
ennél rosszabb látvány nincsen -
nike_
addikt
válasz
venember83 #3727 üzenetére
ééés, az enyém is (félig) rossz!
-
zoltanz
nagyúr
Beperelhetném az államot,
csak úgysem nyerném meg sajnos tudom tapasztalatból... Ha Csányi lennék, vagy Kulcsár sikerűlhetne.
(ezeknél még a maffia is korrektebb...)
-
BlacKSouL
addikt
Lehet menni f..t verni a hóba bele...élvezkedni, fetrengeni...
Itt má b.szottul nem hiányzik ez a szar 30-40 centi ami mostanáig megint leszakadt. Menjen oda ahol szeretik meg élvezik. Itt utálják. 30 megkérdezett emberből 29. De az az egy nincs itthon. -
NoLF
veterán
válasz
venember83 #3727 üzenetére
ami azóta is olyan...
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #3723 üzenetére
köszönöm, nagyuram, az erő legyen veled!
Ui. kicsit messzebbre kellett mennem, a gépházba...
de új kábellel sem jó a gép, így most már tuti, hogy az alaplap szállt el.nem vagyok boldog.
-
De sz@r napom volt ma...
Bár szerencsére megúsztam Nyíregyen egy közlekedési balesetet és belekeveredést egy verekedésbe, de egóm sokat esett a meghunyászkodás miatt!
-
fokukac
nagyúr
sziasztok, nem tud valaki egy számtech-boltot az árpád-híd metrómegálló közelében? kéne egy dvi-os kábel gyorsan.
előre is köszi
-
venember83
nagyúr
dragonfx kollégának kinyittattam a VV topicot, de azért mindenre nem vagyok képes. Még.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #3670 üzenetére
megoldottad, ügyes
-
Mawyx
őstag
elaszódott az index fórum, nem találok semmit
átcsoportosították, eddig elég volt 1 oldalnak elöl lenni, onnan tudtam befelé menni a topicokba, mindig csak a külsőt frissítettem, azon láttam ha jött új hozzászólás, most meg átvariálták, lehet átkattogni, miért kellett ez
-
Csabee.
nagyúr
Szép estét
Most kezdődik nálam a hétmérföldes szerelemremélem jó lesz
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #3705 üzenetére
Nekem sikerült, ráadásul vasárnap is. Csak engem tisztel emg a máv, ogyhajnali 4kor hideg, fűtetlen, és kivilágítatlan kocsi(ka)t biztosít ?
Azon gondolkodom, van most facebookon ez az Androideák szavazás, hogy megkérem a phsokat szavazzanak rám, a nyereményt, ami egy galaxy s pedig felajánlom a köv. ph nyereményjátékba . Utsó helyen van az ötletem ( igaz jó pár jó ötletem be sem került az első tízbe).
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #3694 üzenetére
Most olvastam, hogy a MÁV-ra valami 1680 milliárd (!) forintot költött a magyar állam az elmúlt 15 évben. (nominálisan, nem jelenértéken, tehát jelenértéken még több).
Ez még nominálisan is az éves magyar GDP cirka 5%-a.Volt valami haszna? nem.
Van assz'em 36-37 ezer alkalmazottja a cégnek.
Tehát, évi 100 milliárdos veszteséggel számolva minden egyes MÁV-alkalmazott évi 26 millió forint veszteséget okoz a magyar államnak, fejenként. Az hány lélegeztetőgép?Csak felvetettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Battlefield 7
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Politika
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Xiaomi Poco M3 DualSim 4/64 Gb eladó 6 000 mAh (kis hibás) csere is
- KERESEM! DOBOZ! EVGA 08G-P5-3667-KR GeForce RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING PCIE
- Lego Star Wars The Skywalker Saga PS5
- Diablo IV Collector Edition-ből bontatlan led gyertya eladó
- Asus B85M-E s1150 alaplap/Intel Core i7 4790 CPU/16 GB DDR3 1600 Mhz/CPU hűtő
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA!
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest