Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A higító jobban üt.
-
Winner_hun
félisten
Na azt hiszem hagyok holnapra is egy kis ragasztót, mára elég volt.
-
Jó éjszakát
. E 52 Ovi maps frissítését éjszakára hagyom is... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
én a tizediken lakom, és kb. fél 7-kor mentem el itthonról bevásárolni az óbudai madaras teszkóba, de ott se éreztem semmit, pedig állítólag a III. kerületben több épület is megsérült..... azon gondolkozom, hogy lehet, hogy a kocsiban ültem közben, és azért nem éreztem semmit belőle? Otthon lehet, hogy nálunk is kilengett volna az épület...
Amúgy megdöbbentően sokat bírnak ezek a szerkezetek.
A Tacoma-híd összeomlása megvolt nektek?
(rezonancia-katasztrófa)Mi anno fizikaórán néztük.
-
KrAt
veterán
Én meg jól bekajáltam, Andival (párom) fekszem az ágyon, tévénézés, egyszercsak megszédülök.. És megint.. Mondom miatetvespicsa?? Érzem, hogy hosszában mozog alattam valami.. Mondom Andinak, földrengés van.. Ránézek a függönyre, szabályos amplitúdóval mozog ide-oda.. 9-en kissé komolyan belengett az épület.. Bazz milyen lehetett ez az epicentrumban? Nem először éltem át, de így végigfutott az agyamon, ha ez ~60km-es távból ilyet lökött, milyen erő lehet ebben?
Kispest, 9.-ik emelet..
-
lujó55
addikt
érzéketlen makka!

Van gépem! Valami gubanc volt vele, nem akart indulni, aztán kicseréltem a winyót és most megy. Betettem a rossznak gondolt winyót egy másik gépbe és az sem volt képes bebootolni. Én meg már mindenre gondoltam mert proci melegedett, csak képet nem adott. Ez tipikus alaplap, vagy VGA hiba szokott lenni. -
Lortech
addikt
Nos, 11.ker Kosztolányinál 10 emeletes téglaház 8. emelet: kamillázgattam a babzsákomban, és hirtelen mintha huzigálták volna ki alólam, a falak meg elkezdtek dőlni erre aztán arra, mintha gumiból lenne a szoba, a söröm pedig a korsóban elkezdett hullámozni, közben robaj, nyikorgás hallatszott. 3-4 másodperc volt a lényeg, össz kb. 10-15mp. Nem könnyű felállni a babzsákból de most marha gyorsan felpattantam és néztem ki a fejemből. Aztán mikor vége lett, kinéztem az erkélyen, és láttam, hogy még rajtam kívül több 10 ember teszi ugyanezt, röpültek fel a redőnyök, kapcsolták a villanyokat stb.
-
Telomanikus
senior tag
-
bnss
veterán
Földrengés? köszönöm, nem kérek.

---
Szép estét mindenkinek!
-
Én épp a gép előtt ültem, és éreztem, hogy egy kissé kileng az épület. Onnan már csak az időt figyeltem, mikor bukkan fel az első hír. Nem kellett sokat várnom...
Flashcash: Igen, az ilyen erősségű ritka nálunk, én is csak néztem... De kétségtelen, hogy erősebben és hosszabban érezhető volt, mint az utolsó, ami kb. 5 - 6 éve volt, Gyömrő körüli epicentrummal. Az 2,x-es volt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ln nem éreztem itt Óbudán semmit .
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ez a földrengés elég erősnek számít Magyarországon.
Az utóbbi időben hazánkban 1985-ben volt az eddigi legerősebb földmozgás, Peremarton térségében. Akkor augusztus 15-én a Richter skála szerinti 4,9-es erősségű rengést regisztráltak, amely jelentős épületkárokat okozott.
Magnitude ML 4.7
Region HUNGARY
Date time 2011-01-29 17:41:39.0 UTC
Location 47.50 N ; 18.38 E
Depth 20 km
Distances 33 km NW Székesfehérvár (pop 103,772 ; local time 18:41:39.8 2011-01-29)
6 km NE Oroszlány (pop 20,271 ; local time 18:41:39.8 2011-01-29)
5 km SE Kecskéd (pop 1,908 ; local time 18:41:39.8 2011-01-29) -
Telomanikus
senior tag
gyaa földrengés volt
király -
-
Lortech
addikt
uh. ez para volt.
minek iszok annyit.szerk: Én meg 8-on, kissé megilletődtem, mikor hajlottak a falak.
Gyorsan be is kapok egy unicumot a nagy ijedtségre, biztos ami biztos.
-
Földrengés volt nálunk BP, ebben a percben.
4. emelet, elég rossz érzés volt.
Itt vannak az adatok: [M 4.8 - HUNGARY - 2011-01-29 17:41 UTC]
-
válasz
venember83
üzenetére
...de mindenhol a házban
? Az ütne, és kiépítési költsége se lenne kevés
.- Szomszéd nálatok is áramszünet van?
- Nem, nálunk csak UPS.
-
bobsys
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Bazzzze

-
bobsys
veterán
Azért jó az áramszünet hétvégén mikor mi vigyázunk az ősök haázára (és a csirkékre), mert a jól megrakott kazánból szedhettük ki az összes langoló fatuskót és a forrón izzó parazsat delután. Most újra begyújtottunk, remélem nem lesz több áramszünet, a délután egykor kiszedett cucc még mindig füstölög az udvaron a talicskában.
-
nike_
addikt
a k*rva..
eltörtem rokonék tányérját
pont holnap kellett volna nekik visszavinni... -.-"most azt, hogy hogy történt nem részletezném, de apám is nyakig benne volt..
-
ezt a Bolondnak küldöm, a még előfordul errefelé valamikor

http://www.origo.hu/auto/20110129-autos-ergonomiateszt.html#3955 @ Nolf: Asszem erre mondják, hogy messze van, mint Makó Jeruzsálemtől...
-
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hannibál kutyaverzióban

-
NoLF
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
De édes!
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vzuális típus vagyok, ha a jó a kép elöbb elovasok valamit.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem, most éllécezés van. Aztán majd terítékkészítés holnap. Ha lesz hozzá kedvem. Mondjuk ha nem lesz akkor meg muszáj lesz..
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Szép kutya
, és persze örül a napsütés + hó kombónak
. Neked meg jön a lebaszás
! Nappal szembe fényképezni
? -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Ragaszt, amikor nem köhög.
Eszméletlen álmos vagyok, muszáj becsukni a szemem, valaki ébresszen egy óra múlva pls.
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Táblásítunk, táblásítunk?
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Ja. Jó lenne.
Majd ha már nem köhögök. Addig is éljen a munka, még van ragasztó, bár szerintem lassan elkenem mindet.. -
zoltanz
nagyúr
Nézegetem a PH! -t a főoldal nekem nagyon összetett(nem hiearhikus) és kevés a kép. Miért nem lehet olyasmi mint a Gamepod.hu?

-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tízezrek az utcán Tiranában
Jemenben több ezren tüntettek az elnök ellen
Tunéziában két évtized után megelégelték a diktatúrát.
Úgy tűnik az emberek nem igazán tűrik a diktatórikus kormányokat.
venember: egyre nehezebb bármin is meglepődni. Az USA támogatta az egyiptomi ellenzéket
-
Jó reggelt
. -
válasz
neduddki
üzenetére
hi!
milyen sz.rral? jó a csatorna, levisz mindent innen a tizedikről...ha az alaplapra gondolsz, mindent kipróbáltam, reseteltem, új kábelt vettem, de semmi; bevittem hát a szervízbe, majd lesz valami. elvileg 3 év garanciás, szóval elvárom, hogy legyen valami. ilyen alaplapot mondjuk már nem árulnak, szóval nem tudom, mi lesz, ha cserélni kell netán.
-
tildy
nagyúr
Sajnos nem közülök kerülnek ki főképp ezek az emberek. Sőt az idősebbek inkább nem is mondanak semmit , szülők meg ismerik az életritmusunkat.
Gyermektelen fiatalok kérdik ezt tőlem és húzzák a szemöldöküket/szájukat .
( itt is megkérdezheted,mawyxnak, Dylennek, topenak van-e gyermeke).
Gyerekkel totál más, és itt meg ráadásul 13 éves koráig nem is lehet egyedül otthon a gyerek. (tehát nem lehet olyan, hogy 11 éves , hazamegy iskolából, és egyedül van otthon).
És ha jól tudom a ph-n is többségben vannak egyelőre azok a fiatalok, akik még nem szülők.De hogy az ötletre visszatérjek, egy olyan időbeosztás, hogy apuka reggel 8-ra megy, gyereket 9re az anyuka elviszi iskolába 10-re beér munkába , majd apuka 4kor megy a gyerekért , anyuka meg 6kor jön, szvsz totál oké.
Gyerekként is kénytelen voltam fél 6kor!!!! kelni - mert anyum bejárós volt, vitt mamámhoz, hogy vigyen óvodába, suliba, és aztán még nagyon sokáig , meg is utáltam egy életre , nekem a halálom reggel 8 előtt felkelni .... Az agyam sem fog, meg használhatatlan is vagyok.
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
miafasz

ez most miért van?? -
Winner_hun
félisten
-
NoLF
veterán
a legtöbb aki ezt kérdezi és gondolkodik is, nyilván utódokkal is rendelkezik. szerinted mennyi ügyintézés jár egy mondjuk 3 évessel? reggel mondjuk 1 óra mire elviszed oviba, délután megint össze kell szedni, fürdetni etetni kell stb szóval azt ne mondd, hogy angliában ez is automata, mert akkor nem március környékén kötlözöm ki hanem azonnal
(persze közben elkezdünk dolgozni a babán
) ) -
zolynet
veterán
lecsúszott egy

erre a nagy izgalomra
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem olyan.
szolgáltatónként más és más, meg kell nézni a honlapon. -
Mawyx
őstag
Ha mobilról hívsz 40-es számot, az mennyibe kerül? A 40- es a helyi tarifás, de ez mit jelent?
-
neduddki
nagyúr
HI!
ott B!+ osx magat meg....:- (((
udv
neduddki
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
hát ez az...

-
már elmúlt dél?
-
Szép délutánt...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szép napot !
Vótmán?[link]
-
pohár
félisten
egész jó film volt ez a Takers, ajánlott

-
tildy
nagyúr
válasz
zoltanz
üzenetére
Hat ja, bemegyek penteken delutan fel negykor Videgradi uton az okmanyirodaba (8ig van nyitva ) , erre azt mondja, hat mit gondolok en , penteken delutan ugyet intezni ? Igen, pontosan ezt gondolom. Nyitva vannak, oldja meg.
Mondjuk azer tprobaltam odahaza is ebedidoben , vagy kora reggel megoldani. Hala egnek 9 orasi , vagy fel 10es kezdesnel azer tpar dolog megoldhato volt. Utlevel pl. tuti.Na abbafejezem mar a panaszkodast, mert az is annyira tipikus

-
Mawyx
őstag
Bnőm is megtalálta a neki ideális melóhelyet, állandó délutános vagy estis néha éjszakába nyúlik, du 4-kor kezd és ameddig jönnek inni, addig van, ő is szeret sokáig fent lenni és aludni délig, boldog nagyon, ő megőrülne ha hajnal 7re kéne járnia, de a pasija meg kőműves, kora hajnalban megy el otthonról, mire bnőm hazaér, a pasija már rég alszik....
Emlékszel amikor nálatok voltam is korán kidőltem, ti meg még nyomtátok Esm- mel a netet

(#3902) Winner_hun:
nekem is feltűnt(#3907) venember83: sok a sírás- rívás, együtt laknak és mégse látják egymást, most télen jobb a helyzet, mert nincs annyi kőműves munka, csak belső dolgok, az is kevesebb sokkal, mint szezonban, de akkor ugye hétvégén is világosodástól sötétedésig, de most ugye azért van sírás- rívás, hogy így pénz sincs

-
Dylen
senior tag
Feltételezni sem mertem, hogy teljesen

Ha mindent otthonról lehetne intézni, akkor is szeretnék hétköznapokon is "élni".
Az ügyintézés szó valóban nem a legmegfelelőbb erre a problémakörre, mert nem fedi le a munkán kívüli programokat, elfoglaltságokat, esetleg hobbikat! (
), amiket az emberek szeretnének csinálni meló után. -
Winner_hun
félisten
válasz
zolynet
üzenetére
Mikor hogy. A héten ez épp nem volt jellemző mert a múlt hét közepén rámragadt torokbaj még tart. Ma volt az első nap a héten hogy felkeltem és nem fájt a torkom. De még köhögök. Igaz 2 napja már kimerészkedtem kicsit dolgozni, tegnap is tevékenykedtem (igaz túlnyomó rész hólapátolás volt), most délelőtt már voltunk anyagért, ebéd után megyünk helyszíni melóra, utána meg a hozott anyagot kezdhetem feldolgozni. Holnap-holnapután meg a héten elmaradt dolgokat lehet bepótolgatni.
-
BlacKSouL
addikt
Most akkor jól értem, hogy tipikus magyar mentalitás kimenni külföldre és tipikus magyarnak beállítani az itthonmaradt tipikus magyarokat, akik tipikus magyar szemellenzősként, emigrációs lehetőségeket tipikus magyar módra nem is keresve, jellemzően nem tudnak azonosulni azzal, hogy a külföldre emigrált tipikus magyarok az ottani nem tipikus magyar lehetőségek és szolgáltatások igénybevételének vegetációs szintre való leegyszerűsítését isteni magasságokba istenítik, és az emiatti "köz"-kritikát tipikus magyarként nem tudják elviselni a tipikus magyaroktól?
Vagy mostakkor miafaszvan ..
...így, hogy délben is -11 fok van odakint hiába süt a nap 4 órája folyamatosan???
-
tildy
nagyúr
Reszben meg.
De ettol fuggetlenul nem hinnem, hogy szinten mindenki naponta jar a bankba, postara, okmanyirodaba, hivatalba. A mentalitas "ugyintezni kell" viszont be van ragadva.
Azt azert megneznem, mi lenne odahaza, ha tenyleg szinte mindent meg lehetne oldani ugyfelkapun, vagy pl.a postan sem kilometeres sorok lennenek, es este 8ig nyitve lenne, es , ami alenyeg, nem kene a pukis boritekot a 30 kmre levo papirboltban megvenned, hogy a helyi postan fel tudj adni valamit, hanem lenne a postan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Synology DS220+ kitűnő állapotban, + 4GB RAM, minden tartozékkal, dobozzal eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. E 52 Ovi maps frissítését éjszakára hagyom is... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)