- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #11850 üzenetére
Itt elolvastam, nagyon el voltam tévedve. Amit én láttam gyógyszertárban, hogy fel van írva mit kell kiadnia, megkeresi a betűrendes fiókot, kiadja a gyógyszert, beüti a pénztárgépbe, viszlát.
Nem nagyon tudtam hova tenni a dolgot, hogy bármilyen betegséget kérdezünk itt, te írod mit hogy.
Én is megnéztem a google-t, de az azért nem volt olyan meggyőző, ot olvastam a diétát, vörös húst, alkoholtilalmat...A PH!atikus tetszik
(#11853) FehérHolló: nálam az előző lakó szimplán járkált, amivel mindig kegyetlenül felbaxott, mert zengett a plafon meg tologatta a bútorokat. Nem tudom hova a búbánatba rendezte a szobát örökké
Szívesen bekopogtam volna, mert jobb ha tudom pontosan mi a zajforrás, nem még idegesít is plusszban, hogy mi a zannyakínját csinál. Józanul belegondolva nem hinném, hogy tényleg bútort tologatott, de olyan hangja volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest