Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48499 üzenetére
na majd éjszaka hazafelé menet megálok a házatok előtt és bőgetem a három-henger-nyóccá-köpcentit!
(jelzem, a kipufogót valaki kiherélte régebben)
ui.: ha nem tűnt volna fel, ez egy fenyegetés volt.
-
válasz
bolondember #48498 üzenetére
Ööööö... Most, hogy így mondod...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48497 üzenetére
tuti?
-
válasz
bolondember #48496 üzenetére
Gonosz mód ON: Én egyből megértettem...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48492 üzenetére
ahogy két-háromelkedem is megjegyezte: le vagyon írva az új médiaalkoholmányba.
Mert ha MOST!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #48492 üzenetére
Engem nem izgat a reklám, de pl. egy Full HD 24 vagy több colos monitor nagyon jól jönne.
-
-
lujó55
addikt
Ez mekkora egy gagyi reklám: "gratulálok... ...mondja, ön kinél bankol?"
Különben is mitől hangosabb a reklám, mint a film? -
pohár
félisten
ekkora fos egy időt, szarrá áztam Debrecenben
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #48484 üzenetére
Hát nem a férfiak szoktak ált. előállni légbőlkapott teóriákkal, és ezen lovagolni szívosan.
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #48483 üzenetére
Hova tetszettél befáradni?
Mondjuk a töprengésbe én is belefáradtam, és a munkaidőmnek is vége pillanatokon belül. bolondember aki reggel nyolctól éjjelig dolgozik!
A gyerekem viszont virtuálisan fenékbe billentem ha hazamegyek, németből beszedett egy hármast a lusta kölke!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #48482 üzenetére
töpreng a rossebb.
szerintem hülyeség, de lózungnak jó.
én amcsikkal tréningezek, elvileg hajnali egyig. Remélem el tudunk előbb szabadulni.
(és igen, 3/4 8 óta benn)
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #48482 üzenetére
ááámind1, befáradtam
-
zoltanz
nagyúr
Üdv, mai gondolat.
"A nők nem annyira a kérdésekre figyelnek, mint inkább a kérdések rejtett indítékaira."
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #48477 üzenetére
változatos az ő istene, ami az ő motorját hívta tegnap?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #48476 üzenetére
kb. háromszázezren beszélik.
Nem egy világnyelv!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #48474 üzenetére
tuti.
Ejnemöjnen Vejnemöjnen.
Jollopukki.
Dottir (lánya)Meg viccpárt. 4 prezi.
szerk.: Veðrið er gott, það er engin rigning í dag.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #48474 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #48471 üzenetére
Izland elképesztő hely lehet!
Mi ott a hivatalos nyelv? Van olyan, hogy izlandi?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #48469 üzenetére
Es az miert baj, ha en itt vagyok? Mi bajod van velem?
Ah, ugy latom sikeresen felreertettem valamit.
Amugy en mikor voltam anglia ellenes?
Nem emlekszem. Es igen, imadom ezt az orszagot,otthon erzem magam itthon.De ne aggodj, nov. vegen magyarorszagra utazom ... Es akkor ott is leszek.
boxer: ja azok at nem kene, ja , van itt eleg , meg megnevezesuk is, es fura modon sokan white britishek.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #48471 üzenetére
remélem jól felzabálnak a jegesmedvé, izé, én is elmennék megnézni azt az országot!
@NoLFi: csak ne anglikanizálódj két héten belül, mint egyesek. Akik előtte pont ellenesek voltak.
-
venember83
nagyúr
válasz
Izlandra én mennék szívesen, megfelelő munkalehetőség megléte esetén. Gyönyörű ország!!!
-
NoLF
veterán
válasz
meg lehet nemsoká én is.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #48467 üzenetére
Anglia nem jó, ott vannak az indiaiak, meg tildy.
Írország?
Izland?
Mallorca?
Szicília?
Afrika? -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #48466 üzenetére
Mauritius, Kuba, Jamaica?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #48466 üzenetére
Nem fizet értük Anglia! Vagy más szigetre gondoltál?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #48465 üzenetére
exportáljuk őket egy szigetre!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #48464 üzenetére
Bárkit le lehet csukni bármiért, de ez nem jelent megoldást. A börtönben levők eltartása nem kis feladat és már üres ágy sincs sehol. Ma Magyarországon dupla annyian vannak valamilyen büntetés végrehajtási intézetben, mint amennyire építették őket. A börtönök 160%-os kihasználtsággal működnek. különben sem lehet kriminalizálni mindenkit. Nálunk börtönbe lehet vágni valakit egy spangliért, vagy ellopott tábla csokiért. Pedig ez sem a kábítószer problémára, sem a bolti lopásokra nem jelent megoldást.
Nem éltem külföldön, nem tudom mitől működik pl az előbb emlegetett Svédország, vagy pl Norvégia. A nagyobb gond az, hogy a mindenkori politikai elit sem tudja, hogy mitől működhet jól egy ország!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #48463 üzenetére
A gyerekszüléssel tulajdonképpen veszélyezteti a családjának az egészségét, mivel a sok gyerek eltartására és gondozására már nem jut pénz. Nem lehetne az ilyen embereket lecsukni, mondjuk kiskorú veszélyeztetése miatt? Ja, az se jó megoldás, sokba kerül az eltartásuk. De legalább talán nem lenne több gyereke. Egy ideig.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #48462 üzenetére
Ezt tényleg kihagytam a gazdasági számításból!
Feltételezem, ha bemegy a családsegítőhöz, és azt mondja, hogy nem akar egyelőre több gyereket, segítsenek neki, akkor találnak megoldást akár nulla pénzért is. Biztosan van valamilyen alapítvány, vagy program amin keresztül ingyen kaphat rendszeresen óvszert.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #48459 üzenetére
mert mondjuk a terhesség (igen, itt terhesség, nem várandósság!) ideje alatt se kell védekezni.
Azaz a te példáddal élve: 5*9 hónap: majdnem 4 évig nem kell törődni, hogy gyerek lesz. -
zolynet
veterán
válasz
venember83 #48458 üzenetére
Egyik sem
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #48459 üzenetére
Pedig megéri, több ezren élő példák erre.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #48458 üzenetére
Értem én, hogy egyéb bevétel híján a gyerek után kapott juttatásokból él, de még így is nagyon rossz körülmények között. Azt is szoktam hallani, hogy azért nem védekeznek, mert az sokba kerül. A fogamzásgátlás nem olcsó, a gyógyszer nagyon borsos áron van, az óvszerből ha elhasználnak egy nap egy tízes pakkot, az is elég sok, de bármelyiket választja egy nap nem kerül annyiba, mint a napi egy doboz cigi. Egy szó, mint száz, nem értem minek szülni öt-hat gyereket a nyomortelepre!
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #48456 üzenetére
Ismerek én is 'olyat' hogy 35m2-en már éltek 6an és csak odaszült még egyet. A körülményeket nem is írnám le.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #48454 üzenetére
Ma reggel munkába jövet találkoztam egy anyukával, és orgonasíp gyerekeivel. Egyet tolt a babakocsiban, másik négy körülvette, mint kotlóst a csibék. Jól láthatóan az egész család mély szegénységben él, mindegyik koszos, rongyos volt. Rájuk nézve pont ez jutott az eszembe! Szülni tud, csak gondolkodni nem.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #48454 üzenetére
ó, mesélhetnék.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #48452 üzenetére
...az ilyen ember ne nagyon vállaljon még egy gyereket...
Szülni tud, csak gondolkodni nem.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #48447 üzenetére
így van.
NoLF:
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #48450 üzenetére
A nő három és négy éves fiára szociális munkások vigyáznak.
"az ilyen ember ne nagyon vállaljon még egy gyereket.."
Ezzel már elkéstél.... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #48448 üzenetére
igen, a Saab is kínai már. Egy ideje.
Felüljáró: vannak ilyenek.
csecsemő: mondjuk tuti tiszta lett. -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #48448 üzenetére
Elég baj az az anyának, csak az ilyen ember ne nagyon vállaljon még egy gyereket... Sőt, kocsiba se üljön, felelős munkahelyről nem is beszélve.
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #48443 üzenetére
Már megváltoztattam.
A svéd szökéket kihagytad a felsorolásból, pedig van böven.
Dylen: Igen ez lehet az ok mivel nagyon keveset írok magyarul. Meg amikor svéd-magyar társaságban vagyok akkor neha születnek igazán nem magyaros mondatok is.
BE: Ne is mondd. Mindjárt itt a napja is.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #48444 üzenetére
Egy ideig próbáltam követni a márkákat, de már letettem róla!
A svéd Volvó a Fordé volt, aztán eladták talán tényleg valami kínai csoportnak. A Saab a GM-é volt az Opellel azonos padlólemezt használtak, aztán lehet, hogy azt is eladták már...Itthon:
A nyolc hónapja átadott autópálya felüljáróján 20 km/órás sebességkorlátozást rendeltek el.
A sok esővel magyarázzák, hogy nyolc hónapos műtárgy ilyen állapotba került.
Aha, értem, tehát felüljárók, hidak és autópályák csak pl Dubaiban vannak, mert ott keveset esik!Külföldön:
Negyven percig volt a mosógépben a csecsemő. Egy tíznapos kislány meghalt az oklahomai Bartlesvilleben, mikor anyja egy adag szennyessel a mosógépbe tette csütörtök este.
Ezt nem tudom kommentálni, talán nem is kell -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #48443 üzenetére
meg ott a Saab - de közben mindkét márka már kínai, meg ott lakik a mityulátybátyi, meg ha jól tévedek náluk úgy lett valaki király(i dinasztia), hogy megvásárolta az államadósságot, még Napóleon idejében. De rá kéne guglizni, hogy jól emlékszem-e.
-
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #48440 üzenetére
Jó nekünk az előző lakhelyed is!
Magamból kiindulva, egy átlag magyar annyit tud Svédországról, hogy valamerre Északon van, hideg van és sok hó. Stockholm a fővárosa, viszonylag nagy a jólét, jó acélt csinálnak, amiből jut a Volvókba is. Még mondjuk a sportszeretőknek beugrik valami téli sport, esetleg a foci. Restellem, de Svédország vaktérképén még Stockholm bejelölése is gondot okozna, Borasról nem is beszélve! -
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #48438 üzenetére
Akkor ezek szerint elfelejtettem átírni a lakhelyet. Falusi lettem, Boråstól 25 km-re élek most.
Szerintem nincs semm baj ezzel. Inkább hó legyen mint esö.
Egy idegennyelv tanulásakor mennyire normális az, hogy romlik az ember anyanyelvi helyesírása?
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #48436 üzenetére
ott biztos nem
-
Sipi16
őstag
Reggelt mindenkinek! Megérkezett az elsö komolyabb hó.
-
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek, úgy látom szakadozik a felhőzet.
Remélem nem lesz már komolyabb zuhé, mert hivatali ügyek intézése van mára, a kocsit otthon hagyom, nem fogom a pénzemet parkolóórára költeni a belvárosban -
Szép napot mára is
-
fokukac
nagyúr
napsugaras jóéjszakát mindenkinek!
ebben az audigy 2-s problémámban tudna esetleg valaki segíteni?
előre is thx..! :- ) -
Na akkor jövök én is...
Gondolkodom, hogy az Evo N600c 2 db 256MB SDRAM modulját elcserélem 2 db 512MB SDAM-ra. Úgy mégiscsak jobban érezné magát az XP, met az Ati VGA lekap fixen 128MB-t (BIOS-ban nem állítható - legalábbis én nem találtam meg, hogy hol kell, elég szűkösek az állítási lehetőségek), és a 384MB azért elég karcsú... Amúgy pöpec kis gép, a múzeum egy újabb stabil taggal gyarapodott...
-
BlacKSouL
addikt
pina...
csak hogy ellensúlyozzam ezt a rettenetes kockaságot
-
Tim82
félisten
A tietekbe viszonylag egyszerű (akár 1.4 GHz-es CPU-kártyát is lehet bele szerezni), az enyémbe sajnos nem (dual 867 MHz-es MDD -> gyakorlatilag csak eBay-en van heroináron dual 1,25 GHz-es CPU-kártya hozzá).
Elgondolkodtam azon, hogy a 7200rpm IDE vinyó helyett lehet, hogy egy SCSI vinyót kellene szerezni rendszermeghajtónak, csak gyorsabb már a maga tízezres fordulatszámával (meg van SCSI kontroller kártya az MDD-mben), de valószínűleg a zajszint is nőne és így is süvít a gép.
Az is piszkálná a fantáziámat, hogy esetleg egy kisebb, olcsóbb SSD-t beletenni egy PCI SATA RAID kártyával a rendszernek, de mint kiderült, a RAID kártyának nem volna elég Mac-kompatibilisnek lennie, hanem kifejezetten Mac-es firmware-rel kellene rendelkeznie. Ráadásul az OS X-ből valahogy kifelejtették a TRIM-support-ot, olcsón pedig nincsen olyan SSD, amelyik megoldaná ezt magától.
Azért valószínűleg a VGA jobbra cserélését (egy PC-s VGA átflashelésével) meg fogom valamikor játszani. A Geforce2 MX annyira nem jó kártya már...
Vénség: T8100 elérhető, T9300 volna a legerősebb a notidba... de az még mindig rohadtul drága.
-
venember83
nagyúr
Zajban az R61-em is felveszi már a versenyt sok kommersz lapossal, lassan ráférne már egy belső takarítás, az valószínűleg sokat segítene.
Most látom, hogy vannak a hardverapróban viszonylag elérhető áron T8100-ak, nem lenne rossz egyet venni s beszerelni a jelenlegi T7100 helyére, úgy tán még a Full HD filmeket is vinné ez a deszka.
-
Tim82
félisten
Összeraktam a PowerMac-et, amit korábban említettem (került bele 4*512 MB DDR333 modul, egy Pio 110D és egy Samsung 7200rpm-es 120 GB HDD) és feltelepítettem rá a Tigert. Most épp örülök, bár még csak félúton vagyok a tervezett bővítésekkel.
De elképesztő, mennyire zajos ez az amúgy szép kis dög.
-
BlacKSouL
addikt
Azta.. A hagyma, a kávé és a Jim Beam whiskey együttesen hal ízt ad ki a számban.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #48377 üzenetére
-
pohár
félisten
nemsoká Showder Klub, juhéééé
-
lujó55
addikt
Frontváltozás lesz. Alig bírok járni, úgy fáj a térdem.
-
Tegnap is megjósolta hogy ma zuhogni fog, zuhogott is, szerencse hogy vittem esőkabátot, mert míg elsétáltam az OTP-ig az nem kevés idő volt, főleg hogy 32 percet kellett volna még várni a 7-es buszra, de nem bántam meg
. Szóval holnap is eső lesz, és mindenkinek ajánlom a buszozást, főleg iskolaidőben, a fősuli környékén
. Na, megyek eszek, mert csorog a nyálam...
-
brd
nagyúr
válasz
kételkedem #48400 üzenetére
Nemhogy lakni, még tartózkodni sem szívesen, egy ekkora "lakásban", pedig nem vagyok különösebben klausztrofóbiás.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Az alapterület felette van még egy 5 m2 -es helyiség, de akkor is gáz.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #48403 üzenetére
Dehogynem, ilyen kis helyiséghez elég 2 ventilátor, gyorsan kicseréli a benti levegőt.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #48403 üzenetére
-
zolynet
veterán
válasz
tulajdonképp a konyhában el lehet intézni mindent
-
NoLF
veterán
válasz
a bartókon, az egyetemek közelében? höhö, ezt 30+rezsiért kiveszi bárki. kb 13 év és visszajön az ára, ne mondd, hogy nem jó befektetés
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Motoros topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest