- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #48897 üzenetére
fotosop.
ráadásul Tóth mellé...
Kovács Szantaklóz, nem?!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #48896 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #48894 üzenetére
ZSEJKE?
ez vlami helyi tájnyelvi kifejezés a picire?!
-
tildy
nagyúr
1. Jahm. Kiveve ha epp esik.
2. IGy van
3. Ahogy tanult angol kollegaim mondjak: hö ?Mi van? Nincs mézeskalácsból semmi, nade lopikulabol sem!Amugy az a bajom, hogy otthon szelsoseges, kiszamithatatlan. Novemberben lazan elkepzelheto otthon 20 fok, meg minusz husz is. Nyaron elmesz fesztivalozni, nappal majd megsulsz, ejszaka meg az osszes testnyilasod majd be fagy. A magyar idojaras mondjon le.
-
kételkedem
addikt
sms üzenet szó és íráskép szerint bemásolva:
TOTH ZSEJKE ÁGNES MEGÉRKEZETT, 3,75KG, 54CM
Isten hozott ezen a sárgolyón pici lány!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #48886 üzenetére
Áll az alku!
NoLF: Bacik is vannak, de vírusok is (enterovírus), valószínű, hogy téged ez utóbbi kapott el. Gyönyörűen tudja utánozni az influenza tüneteit (ezeket mind leírtad - ízületi és izomfájdalmak), emellett még a gyomor-bélrendszeri panaszok. Láz viszont nem feltétlenül társul hozzá. Amit tehetsz: sok folyadék, C-vitamin, és esetleg aszpirin, na meg fekvés. Hasmenés esetén pedig Lopedium és/vagy Bolus adstringens.
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #48884 üzenetére
van valami járvány, vagy ilyesmi most?
olyan szarul vagyok, hogy alig bírok felállni a székből. a belem is fáj, a közérzetem a béka segge alatt, az ízületeim, izmaim feszülnek és annyira fájnak, hogy egy toll felemelése is fizikai fájdalmat okoz...lassan hazakérem magam
-
R
senior tag
válasz
a következő kérő 40%-ot kap?
-
venember83
nagyúr
válasz
Befektethetitek az én jólétembe, akár. Áldásom adom rá.
kételkedem: Egy mosoly ilyen hatással volt rád?
Örül az ember a mosolynak, szó se róla, meg ritkán is kap idegenektől, no de ennyire.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48884 üzenetére
ok.
akkor 2lkedem kap 10%-ot, én 20-at, te pedig 30-at.
deal?
a maradékot befektetjük-visszaforgatjuk.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #48883 üzenetére
De nekem is, mert rögtön piacra tesszük nagy tételben...
Szép, novemberi tavaszi napot mindenkinek!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #48876 üzenetére
mit szívtál?!
add meg a díler számát!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Ha boldog lennék, az már gyanus lenne, és pedig zavarna.
-
válasz
A kisgyerek mosolygott
Szép napot mindenkinek
-
lorcsi
veterán
válasz
mindig iylen nyálas vagy ?
-
kételkedem
addikt
Szép napot kedves topiktársak!
Remélem mindenki fantasztikusan érzi magát, önfeledten boldog és egészséges!
Ha valakinek hiányozna valami az éltéből, kívánom, hogy legyen meg neki minél előbb!
Tegnap sorszámot cseréltem egy kisgyermekes anyukával, így engedve magam elé a bankban a pénztárnál. Mosolygott. Szerintem jó, ha valakitől kapunk egy mosolyt.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #48871 üzenetére
Én csak örülök, hogy mindegyik opció bejövős neked!
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #48869 üzenetére
Erről nem tudtam (hogy már minden hülyeségnek van topik, mert ez kb olyan hogy nem megy az echange, jó körbeküldök egy levelet h meddig lesz kimaradás, 1szóval majdhogynem értelmetlen), ez már segítőbb fajta válasz, köszönöm. Tudsz Te ha akarsz. (csak leginkább nem akarsz
)
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #48868 üzenetére
Szerintem nem az a baja, hogy nem lehet előrejelezni. Hanem az, hogy Aigner Szilárd már megbízhatatlan, mint levelibéka!
Egyébként meg különben is, Tildyt itthon még az időjárás is húzta, amióta Angliában van, azóta
- tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés
- "London - erős szél, de [a Taft] a frizurát összetartja!"
- meg különben is Magyarország monnyonle, mer' Angliában mézeskalácsból van minden. Még az eső is!A kívánt rész aláhúzandó.
-
venember83
nagyúr
Rosszul fogalmaztam. Nem a szerver túlterheltségével van a gond.
zolynet: Szívesen. Tipp: ha ott bal oldalt megjelenik a csak nekem ilyen lassú a PH topik, akkor valószínűleg a probléma oka nem nálad van.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #48848 üzenetére
Na mondtam én, hogy csak megvárták...
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #48858 üzenetére
Kösz, jó ember vagy ... vhol nagyon mélyen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #48855 üzenetére
ú bakker, jó is hogy mondod..
amúgy van, csak nem túl hatásos.. itt figyel a sokkoló ahogy én hívom. amúgy izomstimuláló elektromos bizbasz. ha jó helyre rakom, rendesen megrángatja az izmot. Persze én is inkább gyúrok, de kiegészítésnek egész jó.
-
zolynet
veterán
csak nekem 503azik a péhá?
csak ez az oldal akadozik -
venember83
nagyúr
Érdekes, hogy mennyi mindent elért már az emberiség. De az izomfejlesztésre nem talált más megoldást, csak a régi jól bevált izzadságos munkát. Ott egye meg a fene.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #48851 üzenetére
meg mennyire kell lassan mennie, hogy a légkörnek legyen bármilyen szerepe a becsapódásnál. Gyanítom hogy ha merőlegesen érkezik, akkor pár ezer km/s-al már anélkül eljut a felszínig, hogy bármilyen sérülést szenvedne.
Pár száz méteres sem ég már el, abból lett az 1200 m-es átmérőjű arizonai kráter. -
Dylen
senior tag
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #48849 üzenetére
Egyáltalán vajon mekkora a max méretű aszteroida, ami még elég a légtérben? Ötven kilométer mondjuk elég soknak tűnik, akkora tuti nem ég el, legyen az bármilyen kőzetből.
Szvsz ha szerencsések vagyunk, és mondjuk a Hubble épp arra tekint, akkor tán van még időnk * egy jót. Szerintem.
-
BlacKSouL
addikt
Ha egy 50 km átmérőjű aszteroida 100 000 km/s sebességgel közeledik a Föld felé, akkor kb mennyi idővel a becsapódás előtt veszi észre bárki, és mennyi idő alatt fut végig a lökéshullám a Föld felületén?
Azon gondolkodtam, hogy a nyilvános kivégzéseknek lenne bármilyen visszatartó ereje? De rájöttem, hogy nem. Sőt, a bűnözést sem csökkentené. A középkorban se tartott vissza senkit, most se tartana. Az ember alapvető természete miatt.
(18+) Ez olyan, mint mikor a nő leugrik a 16. emeletről, rá pont keresztben az acélgerendák egyikére, ami a bejárat fölött van, kettétörik, kifolyik minden vére, lóg belőle minden egy emelet magasból, és több száz ember nézi és áll és vár, és bámulja, míg 20 perc múlva a tűzoltók le nem takarják. -
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #48846 üzenetére
Lehet, hogy mindenki este tíz után indul csak el, amikor már átmehet a Margit-hídon...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #48845 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48841 üzenetére
hááát...
ma jöttünk haza, szinte üres volt a város!
@NoLFi: száz-kétszáz éven belül nem csodálkoznék ha már más bolygókra kezdenék az utódaink a költözést..
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #48840 üzenetére
látom nagyon naprakész vagy geológiából és biológiából, akkor csak annyit mondok, hogy neked legyen igazad, és a bolygó meg az emberiség maradjon fenn sértetlenül évmilliárdokon keresztül.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #48840 üzenetére
Kicsit más téma. Kezdhetünk fellélegezni? Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy a Szentendrei úti felüljáró és a Vörösvári út Szentlélek tér és Flórián tér közötti részét mikor lepik el a sávátrajzolgatók...
-
bolondember
MODERÁTOR
igen, Mátyást pedig a Duna jegén választották meg.
Ez egy változó rendszer, nem lehet semmiféle következtetést hosszú távon levonni ilyen kevés adat ismeretében.
Pláne, hogy ~10k évente van egy pofás jégkorszak is (az előzőnél ugye kihaltak a mamutok).Régen voltak farkasok a havsokban, aztán nem, most megint igen. Vagy az izlandi-kimondhatatlan-nevű-vulkán. Mennyi port nyomott a légkörbe? Nem kicsit többet, mint amennyit az ember. Vagy Krakatau.
Sorolhatnám még. Változik sok minden (lásd a te példádnál a gleccsereket) - de vajon MILYEN változás ez?! Lehet (esélyes), hogy egy teljesen temészetes, csak most itt vagyunk mi, akik látjuk és feljegyezzük és csodálkozunk rajta. És tizenegyezer éve, mikor jött a hirtelen jégkorszak, senki nem írta fel, nem csinált fényképeket, semmi - és nem is nagyon tudott levonni következtetéseket...
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #48838 üzenetére
remélem láttad a hülyeség korát.
szerintem majdnem mindegy, hány éve jegyzik a hőmérséklet alakulását, ha pl a francia alpokban a gleccserek az elmúlt 50 évben 150 méternyit olvadtak (vastagság) és hogy már most feleannyi sípálya van kb, mint amennyi 50 éve volt...
-
1. : Az zavar hogy nem lehetsz kint, mert dolgozol ? (szerencsére a munkám során sokszor kell odakint mászkálni, eltudnám viselni a mai időt még vagy 1 hónapig
)
2. : A makák ilyenkor bundát növesztenek (ha hideg lenne), szóval az zavar hogy majd gyorsan jön a hideg és nem lesz bundád, ergo fázni fogsz.
3. : Zavarnálak én inkább össze meg vissza, fel s alá
UI: Jön még
kutyáracicára dér -
Dylen
senior tag
hát nemigaz, napszemüvegben meg pólóban lehet kint járkálni
én ezt nem bírom, teljesen össze vagyok zavarva
meg vissza -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #48827 üzenetére
Viszont nagyon szép kocsid van
Még sül a krumpli, 2 óra meg elmúlt, gyerünk már
ha nagyobb lenne a konyha és az asztali grillt nem a tűzhely tetején tudnám használni, akkor odarakhattam volna korábban a krumplit.
-
Winner_hun
félisten
Ma 48395 Ft-ot vonnak le a kocsi törlesztésére. Decemberben 41227 Ft-ot.
De legalább már több mint a fele le van tudva. -
Mawyx
őstag
válasz
bolondember #48823 üzenetére
...és beltérben?
Éhes vagyok, csesztem kaja alapanyagot kiszedni a fagyasztóból, de a feladataim sem csinálom. Valami húsom van, kellene olyan kajaféle, ami megvan max 1- 1.5 óra alatt kiolvasztással együtt, mert akkor mennem kell. 5let? Sült csirkecomb? Nem lett bepácolva. Tyűha. sóhaj, sóhaj
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #48809 üzenetére
Most már ezt is tudom, ha nem megy ki a lámpa, akkor ezt sose tudom meg, minden rosszban van valami jó
(#48810): köszi
pedig beütöttem google-be, hogy t8 mit jelent jelentése jelölés, de boltokat dobott, hogy vehetek fénycsövet. Kell is, mert totál nincs lámpa a fürdőben és pont ott nincs, ahová a legnagyobb fényesség kell. Így reggel lehet fogmos helyett az orrom suvickolom és a fogam sminkelem ki
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #48817 üzenetére
Persze nem a 90 -en és a halálközti korosztályra gondolok.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #48812 üzenetére
A nők amúgy is kortalanok.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #48806 üzenetére
ajvé, 3 hét!
massima mea culpa!
-
lujó55
addikt
Napsütéses szép napot mindenkinek!
Valaki meg tudja nekem saccolni, hogy kedden reggel 9 körül mennyi időbe telik kocsival átjutni a Duna Plazatól a X. ker. Liget térig? -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #48798 üzenetére
Nem (csak) HH [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #48805 üzenetére
49.
-
Mawyx
őstag
Kiégett a neonom, 230V, T8, 15W, 2700K, ebből a T8 az mit jelent rajta?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #48802 üzenetére
Állítólag vannak már gyógymódok a klimax kitolására, igaz elég borsos áron. Bár ha rá kerűlnék nem nagyon izgatna a kérdés.
Kylie Minogue is közel van az 50 hez 42 és azért...
-
NoLF
veterán
mmmhhh, a cseh és szlovák sörök megint elkényeztettek, mint ahogy a magas-tátra látványa...
itt minden évben elolvadok a gyönyörtől, kár, hogy most ilyen rövid időre futotta...
Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest