Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Valami baja van a tápomnak
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #49495 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
egy jó felmosó szett a buli utánra a hányást eltakarítani
amúgy fogalmam nincs... tányérok vannak már? vagy a bevált módszer: piapiapia
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #49496 üzenetére
Ja, férfiembernek lesz. Ez kimaradt.
-
válasz
Alap: Pezsgő, bor, valami csoki.
Pro: Cserepes virág, váza, vagy valami egyedi katyvasz.
Hardcore: Festmény. -
venember83
nagyúr
Valami jó ajándékötlet a volt évfolyamtárs lakásavatójára? Nem baj, ha költséghatékony.
-
Tim82
félisten
válasz
lujó55 #49492 üzenetére
Az csak virtuális "utalvány" lesz. Kapsz majd emailben minden hónapban egy kódot, amit a szolgáltató oldalán be fogsz tudni majd "váltani". Az UPC ráadásul hírhedten lassan (10+ nappal a beváltás után) könyveli le, így ajánlott előre beváltani az utalványt, ha lehet. (Már szívtam emiatt velük alig több, mint egy hónapja.) [link] [link]
-
-
lujó55
addikt
Azt tudja valaki hogy kell csinálni internetet utalványból?
Részletek: jövőre választhatok internet utalványt is cafeteria juttatás keretén belül. Ha kezembe tesznek valamilyen Sodexo utalványt azzal besétálok a júpíszíhez és örülnek nekem? -
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #49489 üzenetére
én itt vagyok, aztán megyek tudatmódosítani: sör (2 korsó) + Barátok közt
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #49489 üzenetére
Szerintem csak kezdődik.
-
-
lujó55
addikt
Üdv néktek, Földiek!
-
adyz.
aktív tag
Üdv néktek, Földiek!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49465 üzenetére
Megvettem az X6-70 D-t.
-
Dylen
senior tag
válasz
Winner_hun #49479 üzenetére
úú, a görögsali a másik legjobb
-
válasz
Winner_hun #49478 üzenetére
És ezek szerint miattad nem írt senki se ide majd 3 órán keresztül
-
Winner_hun
félisten
No ismét van net. Tegnap óta se telefon se net, telefon kb. 1 órával ezelőtt lett rendbehozva, net most lett.
-
Bundáskenyér jó sok sajttal a tetején, máshogy nem eszem meg (ha már ez a téma
)
Reggel szép naposan indult a reggel, de mostanra már megint kezd ramatyabb lenni az időjárás, dehát most ez van, ezt kell szeretni.
-
NoLF
veterán
nem bírom kihagyni
-
venember83
nagyúr
Én meg a sima, egyszerű bundás kenyeret szeretem. Az egyszerű elkészítése is hozzájárul a vonzerejéhez. Só, kis tej, tojás, száraz kenyér és forró olaj. Meg forró tea mellé. Semmi csilivili.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #49469 üzenetére
Kotozkodj csak
Nekem kell
-
Dylen
senior tag
nem hiszem el
itt az irodában vagy egy fickó, akinek az "itt van a gumimaci" kezdetű remekmű a csengőhangja. Ez már önmagában kivágja nálam a biztosítékot.
De hogy még lenémítani se képes??!Naponta 2x megszólal. Legalább ne égetné le magát.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #49464 üzenetére
Nagyon hasonlót nyúzok úgy három éve az irodában, tehát napi 8 órát minimum, és felületi kopáson kívül semmi baja, azóta a kolléga már 2-3 egeret vágott tönkre s kb. ugyanannyit dolgozunk.
"A másik, hogy a görgő viszont felfelé és lefelé tekerésnél is néha ellentétes dolgot csinál. Ugrál, olyan mintha pl. egy hajszál lenne a fénykapu előtt, valójában semmi sincs az útjában." - Ez volt a hibajelenség a kolléga megmakkant egereinél is, egyszerűen kuka.
-
BlacKSouL
addikt
A4Tech X6-70 MD1 jó lehet általános otthoni használatra? Semmi extra, főleg netezés, kis amatőr photoshop, szinte 0 játék. Viszont közepes terhelés van. Ütés és taposásállóság nem kell, de napi 7-8 óra használattól ne hulljon darabokra.
És akkor még egy technikai kérdés. Egér normál jobbkezes kiosztással programozatlan tehát hagyományos bal gomb lenyomásakor 1 kattintásra néha két kattintást csinál. Kb 10-ből 6x. Valójában egyet kattan, de az elvégzett művelet olyan mintha dupla lenne. Ez szoftveres vagy hardveres gond, javítható-e, érdemes-e egyáltalán, vagy csere? A görgő is gomb, és dupla kattintás van rá beállítva, viszont ha ezt kikapcsolom is a bal gomb rendszeresen duplán kattint.
A másik, hogy a görgő viszont felfelé és lefelé tekerésnél is néha ellentétes dolgot csinál. Ugrál, olyan mintha pl. egy hajszál lenne a fénykapu előtt, valójában semmi sincs az útjában. Ez is hardveres lenne?
Inkább kuka az egész?[bakker, nem is ide akartam...hülye többlapos rendszer..de ahogy a székely mondaná: ott es jól van..]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #49461 üzenetére
a földönkívüliek egy acc-ja, ennek segítségével követik figyelemmel a Föld sorsát.
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #49461 üzenetére
fogja a jó kis nick-et, sztem simán törölhető
szép napot
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #49460 üzenetére
Tuti, azt vetette ki a szervezetem magából!
3338 napja egy sort sem írt. Vajon olvas néha, vagy ez egy elfeledett regisztráció?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #49459 üzenetére
az a fránya tea...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #49457 üzenetére
Eddig az esetig én is így gondoltam!
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #49454 üzenetére
ki fogom próbálni
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #49456 üzenetére
Falra nem hányunk.
-
kételkedem
addikt
kb fél éve vacsira megettem pár szelet bundás kenyeret, megittam rá egy csésze teát. Éjjel valamiért az egész kijött belőlem. Azóta tudom, hogy a falra hányt borsó nyomába sem ér a falra hányt bundás kenyérnek!
bolondember: ez a sajtos dolog jól hangzik! Kipróbálom majd. Persze már tudom, hogy nem vacsira kell enni!
-
pohár
félisten
mit érdemes megnézni a moziban mostanában? valami jó vígjáték vagy akciófilm fele kéne tapogatózni
-
BlacKSouL
addikt
én nem szoktam ilyet, de uhh, bazz + [link]
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #49442 üzenetére
Igen, mondjuk újonctól kvázi-tag-ig
Vagy 0-500 napig. -
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #49442 üzenetére
Nekem semmi bajom velük egyébként, persze igazada van, de a tény tény marad.
-
venember83
nagyúr
válasz
zoltanz #49440 üzenetére
Ne légy már ennyire szűk látókörű. Szerinted az amúgy is segítségre szoruló Magyarország pénzéből kapnak? Vagy a magyar hozzájárulás egyáltalán elég lenne bármire is? Ja, nem, majd még hozzáteszik a görög, román részt is, akik ugyancsak kb. államcsődben vannak.
adyz.: Nem, hanem a lusta moderátorokra, akiknek ilyenkor elsőbbségben kellene részesíteniük bizonyos prohardver tagokat, mondjuk rangnak vagy a regisztráció dátumának a függvényében, hogy ne mindenki szívjon.
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #49439 üzenetére
Rám célzol?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Psychonaut #49438 üzenetére
Jaja, nem szeretem a haval kezdődő mondatokat.
Nálunk, látsz ír vendégmunkásokat? -
zoltanz
nagyúr
Kisegítik az íreket a mi pénzünkből is, hogy mehessünk oda alamizsnáért vendégmunkásnak...
-
Tomics
addikt
Méééééééé ilyen lassú a PH?
-
adyz.
aktív tag
válasz
kételkedem #49430 üzenetére
Ezen még mindig sírvaröhögök..!
-
venember83
nagyúr
válasz
-
pohár
félisten
válasz
jaj, hát ez örök klasszikus
-
kételkedem
addikt
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #49427 üzenetére
Már csak a webszervert kellene megoldani, mert ilyen tájban köhög, nagyon durván.
-
Dylen
senior tag
najóestét
húdefinomatettem
rántotthal, rántott karfiol, krumplipüré, párolt sárgarépa és brokkoli -
Tökéletesen érthető.
Ugyanez van nálunk a patikában, a gyógyszereknél és egyéb termékeknél is: mindig a nagyobb kiszerelés éri meg jobban - és igen, minden nap legalább egyszer megkérdezik ezt.
A kisebb kiszerelésre meg azért van szükség, mert van olyan is, akinek az bőven elég (nem kell tovább szednie).
adyz.: Szépet neked is!
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #49420 üzenetére
csomagolástechnikai kérdés elsősorban.
mivel a csomagolóanyagban lévő cucc értéke szinte 0, ezért tökmindegy, mennyi az odabenn rejlő cucc: az egyetlen ármódosító tényező a csomagolás. a 1 literes PET palack és a 2 literes PET palack előállítási költsége szinte ugyanaz - mint ahogy az 1 és 2 liter cola ára is szint efedik egymást (előállítási oldalon)
így aztán nyilván 2 liter cuccot éri meg inkább eladni, és 10el többet keresni rajta. de a kínálatban kell tartani a literest is, mert sokan azt választják: nem szeretik a nagy palackot, nem szeretik, hogy mire megisszák a 2 litert, az megdöglik, stb.a sörnél szintén ebben kell keresni a dolgot: a 0,33 és 0,5 liter sör közötti árkülönbözet elhanyagolható. a 0,5 visszaváltható üveg, ergo nem költség a sörgyáraknak, nem úgy, mint a 0,33 - az bizony pénzből van, sokból. és nem visszaváltható. de kínálatban kell tartani, mert bizony a legtöbb vendéglátóegység (diszkók, stb) kisüveges cuccokat tart csak, mert azt lehet jó drágán adni. az értelmesebb ember meg nyilván megveszi a félliterest.
egyáltalán nem ésszerű egy vevőnek, hogy a kisebb többe kerül, mert nem gondol bele, hogy a kidobandó üveg a legdrágább dolog az egészben, s ezt ráterheli a gyár.kezdek fáradni, de remélem érthető.
remélem nincs több kérdés
-
adyz.
aktív tag
Szép (?) napot.
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #49418 üzenetére
volt egy készlet 400grammos. be volt árazva. fogyott szépen, de maradt belőle.
jött egy új, 500gros készlet, akciós áron. beárazták. el fogják vinni az egészet a picsába, s röhögnek a 400grammoson. aztán meg elviszik a megmaradt 400grammosakat is, hisz akkor már csak az lesz, ha elfogy az 500as, senkit nem fog érdekelni, hogy ez a 400as előbb jött, mint az 500as, ami már nincs. a szavatossági időn bőven belül van a régi készlet is.nem kellett duplán melózni, átárazni, átpakolni, kevesebbet keresni a 400grammoson stb.
egyenlet megoldva.
következő kérdés?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49417 üzenetére
Hát... az nem jófejség, hogy a kevesebbet ugyanolyan drágán adja
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49415 üzenetére
Mindkettőnek valahol 1 és 2 év között volt a maradék szavatossága. Ezt is megnéztem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
lujó55 #49381 üzenetére
Ez hasonló, mint mikor a tecsóban ki van téve egy raklapnyi 400 g-os nutella 489 Ft-ért, egy raklappal mellette meg ki van téve a +100 g gratis sárga alapon piros feliratú üveg 500g-os kiszerelésben, 489 Ft-ért.
Egész biztos vagyok benne, hogy valami köti a tecsót, hogy a 400-ast nem adhatja olcsóbban(hülye lenne), az 500-ast meg nem adhatja drágábban(mert valami disztribúciós szerződés megköti és előírja), és mivel 2 különböző termék, mindkettőből kell kint lennie az eladótérben, nem csúsztathatja időben.
Vagy simán hülyék??Mert gondolom úgy képzelik, hogy a vevő bemegy, van 490 Ft-ja, azt mondja kell nekem egy nutella. Leveszi a 400g-ost, megnyugszik mert van. Továbbmegy.
Jön a második vevő, van 490 Ft-ja, rájön hogy kell neki nutella, odamegy, leveszi a 400g-ost, majd meglátja hogy van 500g-os is. Azt gondolja, áá, nekem elég a 400g-os is. Beteszi, továbbmegy.
Jön a harmadik vevő, meglátja hogy akciós a nutella, leveszi az 500g-ost, továbbmegy.
Jön a 4. vevő, meglátja hogy akciós a nutella, meglátja hogy 400g-os is van, meglátja hogy ugyanannyiba kerül, majd felmossa magát a röhögés után a padlóról, megveszi az 500-ast, továbbmegy.És ezt láttam már 0,5 és 0,33 Gösserrel is. Kispalack 234 Ft+üveg, nagy palack 229 Ft+üveg egymás mellett. Van aki megveszi a kicsit, mert neki elég a kicsi is?
Aztán pár napig a literes Pepsi twist 239 Ft, a két literes 249 Ft volt, egymás mellett. Van aki megveszi a literest mert neki az elég?Az a fajta akció tök egyértelmű, hogy valami 239 Ft, majd leakciózzák 259-re, és föléírják áthúzva a 279-et. Ez már egy egyévesnek is régi és mégis, egy éves kor felett rengetegen beveszik.
-
NoLF
veterán
válasz
vikvuk #49411 üzenetére
legjobb, mikor bejelentik hogy másnap 2ftal csökken, s már kora reggel 4km hosszan állnak a sorok, mert pl tankol 50 litert, ójee, spóroltam 100ftot de hamarabb keltem, ott állok, pöfögök a benzinkút előtt mire egyesével elfogynak az előttem levők, 200ftnyi benzint égettem el + az ideg, hát gratulálok nékik
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #49410 üzenetére
szakadó esőben, autók által felcsapott trutyiban, kipuffogó gázt szippantva órahosszás séta - bravó, hülyeség, mint a csak 3 Ft-os benzinárkülönbségért kipattanni, bebrungatni hidegben és éjfél előtt elevickélni egy kútig, mert az esti híradó bemondta h holnaptól emelkedik az ár
-
venember83
nagyúr
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #49405 üzenetére
Én nem vagyok menő jólkereső menedzser, hogy többet érjen az időm annál, mint amennyit így spórolok. Más meg oszt- szoroz és majd eldönti magának, ahogy én is tettem magamnak.
-
Mawyx
őstag
Ha időben beér a vonat, akkor semmi gond vele vagy hazafele kell csak sétálni.
Odafele busszal, de vissza gyalog jöttem én is a Cházár András utcától (Keleti után még 2 megálló) a Petőfi híd budai hídfőjéigés amikor egy barátom melózik, akkor minden nap megyek elé a Petőfi híd budai főjétől a Lágymányosi híd pesti hídfőjéig és együtt sétálunk vissza
Ő világéletben gyalog járt onnan, nekem dupla, hogy én innen megyek érte és ide jövünk vissza. Nincs km- hiányom
Drága a bérlet is meg a jegy is, a séta meg nem, csak időben kell indulni.
Szerk: mondjuk ma a hátam közepére se kívántam a sétát, főleg, hogy egy kocsi be is terített, jött a szélső sávban mint az állat, én meg a járdán sétáltam
Szerk2: ha más fizeti, akkor mehet a bérlet, kettőt is és lesz nekem is
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Valami baja van a tápomnak
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest