Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
Szeretném megosztani a tegnapi spar-os élményemet véletek.
vettek elöttem 1 db kiflit (is)
erre a hölgy a mögötte ülő hölgynek:
-Te, Rózsi mi is a kódja annak a kiflinek,..őő ami tudod.na .....ami nem a sima kifli hanem az a sós.
-A sóval szórtnak XY a kódja.
-Köszi! -
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #15462 üzenetére
+Tobey, Race
Ez ma reggel történt már melóban, amikor kimenetem friss levegőt szívni.
zoltanz: engem max az ember zárhat ki, asszony nemigen
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #15492 üzenetére
Nekem nem kell bizonygatnod.
Yeti: Legyen köret a hegyen?
-
ludsimon
veterán
Mi az, sex topikba csöppentem?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #15480 üzenetére
El Ninó amúgy egy folyamatos légköri jelenség a Katrina meg csak egy egyszeri hurrikán nem?
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #15480 üzenetére
Az a latrina. Mindig elgépeled...
-
ludsimon
veterán
OMG
Falra mászok ettől, komolyan mondom.Hsz-eket olvassátok.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #15474 üzenetére
Hogy legyen egy ilyen is, ha kell.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #15474 üzenetére
De.
-
ludsimon
veterán
válasz
ngabor2 #15465 üzenetére
Ne felejtsd el, dupla epizóddal folytatódik.
-
ludsimon
veterán
Jó reggelt!
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #15472 üzenetére
Nem, de annak volt szánva.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #15462 üzenetére
Kizárta az asszony bizti.
-
BlacKSouL
addikt
Gyönyörű... De mi a franc az a 'digita'?
És indexcímlapon is még mindig ugyanígy van kint
Ránéztem a naptárra, nem április 1 van
-
Dylen
senior tag
Itt a 9. kerben, a 8. emeleti teraszon annyira hideg van, hogy azt hittem nem élem túl.
-
kételkedem
addikt
válasz
hejesírásó #15458 üzenetére
Itt nincs sznó, csak só. A megszáradt sót fújja a szél.
Számlámon a fizu, nézegethetem a nyárigumit a kocsimra
-
tiv83us
veterán
Noh, itt vagyunk az Isten hata mogott valahol Tennesse-ben, egy hotelben toltjuk az iccakat, holnap meg 7-8 ora a szuzek varosa
Net van, foci van, kaja kihordas van, de leginkabb aludni fogok ugy 10 percen belul.
Ja, meg asszem atjottunk egy idozonan, ugyhogy itt -1 ora van a mienkhez kepest. -
tildy
nagyúr
Itt "csak" -2 van.
-
Csabee.
nagyúr
22. kerület havazik!
-
válasz
ludsimon #15451 üzenetére
Semmi különös,csak a hóban bicikliznek
Nem rég volt a top Gear-ben egy ürge.Északi sarktól kezdve,mindenhol volt.Lefagyott 4 újja és 2 hónap után inkább levágta maga a garázsban
Azt mondta,hogy az észai sarkon volt,ahol kevesebb mint -100 fok volt.a Földön a leghidegebb -89 fok volt így nem tudom mennyire igaz,de a légkörben elég magasan még hidegebb is van.
Az biztos,hogy nem mennék arrafelé nyaralni.Jó nekem a tengerpart -
Csabee.
nagyúr
Ebédidő
-
ludsimon
veterán
Én maradok!
Délre kell csak mennem suliba!Megnézek még egy filmet, amit most néztem "horrort" az valami hihetetlen ocsmány, rossz, sz*r, f*s volt.
Nem is tudom milyen jelzőket mondjak még rá. -
pohár
félisten
Na én elteszem magam mára, jó éjt mindenkinek!
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #15445 üzenetére
Ja, hogy most a másik topikból linkelt -35 fokhoz viszonyítasz?
Ja, bocs. -
válasz
venember83 #15445 üzenetére
Nem,mert holnap,pontosan ma vizsgázom és már attól is kiráz a hideg
Ehhez add még hozzá a -6 fokot+ahhoz,hogy bejussak a suliba MÁV,Volán,BKV-val kell mennem
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #15441 üzenetére
-
Pearl Harbor a film végén,kinek a gyereke végül?Ben Affleck-é?
-
pohár
félisten
-
Csabee.
nagyúr
Nagyon hideg van...
-
BlacKSouL
addikt
Fúbbazmegg...na ezt megnéztem volna élőben... HD-ben érdemes nézni.
Amúgy vótmá?
-
ABE
őstag
Austin Powers mintájára: magyar buszsofőr
-
Mawyx
őstag
válasz
Nordik #15413 üzenetére
Anyám eljött strandpapucsban, no para
(igaz dagadt volt a lába a megerőltetéstől, más nem ment rá
)
Van nálunk egy helybéli pasas, kicseszett gazdag, de azt te nem láttad másban csak egy trottyos bő piaci szabadidőalsóban. Egy bizonyos szint fölött mindent szabad és meg se szólnak -
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #15424 üzenetére
Rendben, értem.
Jó éjt!
Én meg mentem filmet nézni. -
venember83
nagyúr
válasz
ludsimon #15422 üzenetére
Francokat, a helyzet vázolását innen-onnan fizetett, "objektív" szakemberekre bízom! Ők tudnak beszélni, akár mellé is. Max a véleményemet osztom meg. Ha akarom. De most nem. Most legszívesebben dug... vagyis nem. Most azt sem. Jóccakát.
Pisztillus: Jókat kérdezel. Nem szoktam A vitamint reggelizni s béta karotint se ebédelek.
Legutóbbi átfogó orvosi vizsgálatok szerint testem egészséges, minden funkcióm rendben van. Bár vitaminkészletet kétlem, hogy mértek volna. Ha eszek A vitamint és béta karotint tartalmazó étrendkiegészítőt, vagy valami gyümölcsöt, ami tartalmazza a fent leírt két cuccot, akkor tuti a javulás? Vagy, mint mindig lehetnek más okai is? Vitaminhiányra utaló jelről nem tudok, különben, ha ez bármit is számít. Ja, apró kérdés, miben van mindkettő? A sárgarépára tippelek, legyek nyúl?
-
válasz
venember83 #15421 üzenetére
Az a nagy kérdés, hogy mi a helyzet az A-vitamin (és az előanyaga, a béta-karotin) bevitellel? Mert a száraz bőr lehet A-vitamin hiánytól is. Így olyan készítményt, amelyben van vagy A-vitamin, vagy béta-karotin.
ludsimon: A megapixelvadász korszak hátránya az volt, hogy egyre kisebb érzékelőkre varázsoltak rá egyre több megapixelt - eredménye a zajos (és szoftveresen agyonmosott - zajszűrt) kép. Szerencsére a gyártók kezdenek rájönni, hogy ez nem vezet jó irányba, így elkezdett csökkenni a megapixel - ugyanazon méretű érzékelőn a kevesebb megapixel általában szebb képet eredményez.
-
ludsimon
veterán
válasz
Pisztillus #15419 üzenetére
Fáradt vagyok, és éppen reklámszünetet tartok számítógépen filmnézés közben, nem szeretnék belebonyolódni a dolgokba, úgyhogy majd legfeljebb venember83 elmondja mi a helyzet.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #15419 üzenetére
Akartam kérdezni tőled valamit, de elfelejtettem. Ja, megvan. Milyen vitamint, elfogyasztandó készítmény ajánlasz száraz bőrre? Kezd elegem lenni a krémekből. Van egyáltalán ilyesmire valamilyen "vitamin"?
-
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #15409 üzenetére
- Egyet értek.
NEM a megapixel a lényeg.Vagy mondhatnánk azt is, hogy nem a méret a lényeg.
-
Sipi16
őstag
válasz
kovacsroli #15412 üzenetére
Nézd meg a képeiket teljes méretben. Jó a tesco-s digit fényképezöknél lehet h jobbak, de egy normális digitnél...
Azért szalagavatóra sztem kell az öltöny.
-
venember83
nagyúr
Rég volt tűzvész itt, lássuk, mi lesz.
-
Nordik
őstag
Mit gondoltok egy barátom szalagavatójára illik megjelenni öltönybe, nyakkendőbe stb? Vagy elég egy sötétebb farmer, szép ing?
Tegyük hozzá, hogy a családjával leszek egy asztalnál, szóval nem akarok beégni.Sose voltam még szalagavatón, az enyém is csak 2 hét múlva lesz.
Nem ismerem a dresscode-ot.
-
Sipi16
őstag
válasz
kovacsroli #15410 üzenetére
ha ha ha.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
venember83 #15409 üzenetére
nem feltétlenül erre akartam kilyukadni, de azért a mai SE telók már felveszik a verseny egy digi géppel...sőt! szerintem. persze nem akármelyikkel
-
venember83
nagyúr
válasz
kovacsroli #15408 üzenetére
Jaja, a megapixel a lényeg.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #15399 üzenetére
lna akkor elmondom megint.
ha ilyen van, akkor a gyártó ha kötschög (occsó gyártó) kérni fog igazolást a szolgáltatótol.
a szolgáltató (mivel önnön érdekeit védi és nem hülye) csak olyan papírt fog adni neked ami az áramszolgáltató felől nézve vis maior védettséget nyújt. ezt kettő alkalomból kétszer hozta, kétszer amikor nagyon nem volt vis maior szitu a zolgáltatónál (de biztos ami biztos ők csak ilyet adnak)
utána ha ezzel elmész a gyártóhoz, vagy a békéltető testülethez a fogyasztó védőknél elhajtanak a p.-ba
teccik érteni?
tök 8 milyen hibád van, mert ilyen papírt ha kér a gyártó már be is szívtad.
Aktív témák
- PRÉMIUM billentyűzet kapcsolók, switchek - linear, silent, tactile, clicky - NÉZZ KÖRBE :)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest