Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Én szerintem az 5 év panel gari kizárólag a G1- G4 privilégiuma volt.
-
Sasi001
őstag
Helyesbítek, g1-nél már előfordul. A G széria jobban bírja.
https://www.reddit.com/r/LGOLED/comments/119hekd/just_noticed_my_lg_g1_has_a_cluster_of_dead/
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
szerintem ez várható volt, a c szériánál évek óta minimálisak a különbségek. tényleg szinte minimális facetliftnek sem lehet nevezni ami évről évre fejlődés címszó alatt megy. Valóban úgy érzem C9 tulajként hogy még C4-re sem lenne értelme váltanom. Akkor már inkább G3-G4 azok azért a Gx-G1 óta nagyobbat fejlődtek, vagy is látványosabbat, még úgy is hogy vélhetően a G4 is nagyon nagyon minimálisan különbözhet a G3-tól
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
syIex
üzenetére
Ez a különbség amúgy minden woled és qd oled között érzékelhető ,fényesebb élek és erősebb színek.
Én a S95B VS G1,G2 ,C3 között is azonnal észrevettem ,Bármit csinál az ember ,picit "fakultabb" marad egy qd panel mellett az LG.
Szerk.
Még annyi ,hogy EZ teszt nagyon nem állja meg a helyét. -
Kókuszdió
nagyúr
LG C3 kijelzőjén egy olyan réteg tükröződik nagyon vissza amire ha rámegy a fény "hullámosabb" felület látható.
Lehet ,hogy hülyén fogalmaztam ,próbálom videózni de nagyon nehéz ,ehhez már nagyon profi kamera kéne és nem egy telefon.
Érdekessége ,hogy ez a széria az első amin látok ennyire nem szépen megoldott réteget a kijelzőn ,C1 ,G1 ,G2 (amik voltak/vannak még nálam) nem ilyenek. -
mc.g
aktív tag
A "Milyen TV-t vegyek" topikban már megosztottam, de meg osztom itt is, ha valaki azt nem olvasná, készítettem egy összehasonlítást a WOLED (LG), és QD-OLED (Samsung) technológiák tartósságával kapcsolatban az "rtings.com" tesztjei alapján.
A teljes tesz itt található:
[link] https://www.rtings.com/tv/tests/longevity-burn-in-test-updates-and-results
(Engem ez foglalkoztatott leginkább OLED TV-vásárlás elött, mivel az OLED technológia még mindig nem annyira tartós, mint pl. LCD, ezért is fordulhat elő esetleg beégés. Eredetileg LCD TV-t akartam emiatt venni, de azokkal is sok háttérvilágítás problémába lehet belefutni, ezért végül mégis OLED-et vettem.)TV vásárlás esetén mindenki maga vonja le a következtetést, hogy neki mennyire számít a degradáció, mennyire hosszú távra tervez, vagy nem...
kiegészítésként:
Panasonic
- JZ (2021) széria: WOLED (LG G1)
- LZ (2022) széria: WOLED (LG G2, deutériummal)
- MZ2000 (2023): WOLED (LG G3, MLA)
- többi MZ modell, és 77MZ2000 (2023): WOLED (LG G2, deutériummal)
-
Kókuszdió
nagyúr
Ha Oled akkor LG ,vagy ha van pénz akkor Sony A95 ,nem értem ezen mit lehet annyit vacillálni ,ennél egyszerűbb nem is lehetne.
Azt sem értem hogyan jön számításba egy Samsung mikor az LG mellett szól az összes panel gyártás ,legjobb garanciális ügyintézés és legjobb ár/érték arány - rögtön három csapás mindenki ellen.Én is C3 at vettem volna csak vágytam egy kis változatosságra a volt G1 után és mindig is szerettem volna egy Sony oled-et amit végül nagyon nem bántam meg.
-
alaves
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
A panel és a panel-vezérlés is azonos az S90C és az S95C-ben. A megszokott marketing és árazás miatt van, azaz ne csak külsőleg, hanem némileg fényerőben is különbözzön a két típus (pl. C1-G1).
S90C to S95C:
Press Mute, 1, 1, 9, then the OK button (center of directional pad). This will bring up the Hospitality Menu after a brief moment (don't play around here you could reset your settings) then press 1, 2, 3, 4 then wait for the Service Menu menu to pop up. You now can use your normal remote again. Go down to "advanced" using the direction pad/circle and press up on volume for 5 seconds and a new menu will appear. Select "EPA" then look at your ana_peak values, if they are in the 500s you have a gen 2 panel.
Option > OK > Type > OK > 55A4OUGOC to 55A4OUSOC
Power off when you are done to leave the service menu.Csak az ana_peak 1 és 2 átírásával is növelhető a fényerő: pl. 682 vagy 1023
Még ezt találtam:
Disable Auto Game Bar Launch
Press Mute, 1, 1, 9, then the OK button (center of directional pad). This will bring up the Hospitality Menu after a brief moment (don't play around here as it could reset all user imputed settings) then press 1, 2, 3, 4 then wait for the Service Menu menu to pop up then go to FMS and press center button. Once in FMS>press FMS again>press on factory app menu>Option>MRT option>scroll down to "com.samsung/featureconf/game_bar.auto_launch_support_type" > press center button then select "FMS_AUTO_LAUNCH_NOT_SUPPORT" and press center button >power off TV (press power button)
Upon Restart the Game Bar will not auto launch upon switching to game mode but can still be summoned by pressing and holding the play/pause button.Enable PVR (Personal Video Recorder) Feature
Press Mute, 1, 1, 9, then the OK button (center of directional pad). This will bring up the Hospitality Menu after a brief moment (don't play around here as it could reset all user imputed settings) then press 1, 2, 3, 4 then wait for the Service Menu menu to pop up then go to FMS and press center button. Once in FMS>press FMS again>press on factory app menu>Option>MRT option>scroll down to "com.samsung/featureconf/pvr.pvr_support" >press center button select "True" and press center button>power off TV (press power button)
-
alaves
addikt
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ha a "páciens" pedig nem bír magával
akkor a panelvezérlés konvertálható a szerviz menüben S90C > S95C és hipp-hopp van nagyobb fényerő (a C1 to G1 mintájára)
Service remote or virtual remote ( [link] )
Press Mute, 1, 1, 9, then the OK button (center of directional pad). This will bring up the Hospitality Menu after a brief moment (don't play around here you could reset your settings) then press 1, 2, 3, 4 then wait for the Service Menu menu to pop up. You now can use your normal remote again. Go down to "advanced" using the direction pad/circle and press up on volume for 5 seconds and a new menu will appear. Select "EPA" then look at your ana_peak values, if they are in the 500s you have a gen 2 panel (5XX (512/588) = Gen2, 6XX (682) = Gen1). Power off when you are done to leave the service menu.Egyébként biztos, hogy a Samsung 0 élesség = LG 0 élesség ?
Mert tapasztalatom szerint pl. Philips 0 élesség =~ LG 10 élesség.
Samsung 2-5 adja ki az LG 0-át (tesztábra, illetve a Samsungon ~3 élességen éppen olyan tiszta a szöveg, mint a C1-en). Nem gondolnám, hogy csak a pixel-struktúra miatt van. -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
Van egy két film ,igaz nem sok ,hírtelen ami eszembe jut: Gemini Man meg az új Avatar ha jól rémlik.
Találkoztam én is olyan tv n képhibákkal amin nem volt kellő erő hardveresen ,ott viszont az a hiba ,hogy nem képes hosszútávon tartani a lépést és beakad néhol.
LG G1 sem volt folyamatos mindig ,néha megakadt ,de szerencsére ilyen probléma nincs Sony n ,még az alsó polcon sem.
Újabb LG tv m nem volt ,ott nem tudom mennyire javítottak ezen a részén ,hogy bírja folyamatosan a terhelést és ne akadjon be alkalmanként (remélem javították). -
Kókuszdió
nagyúr
Samsung és LG TV -nél nekem még nem volt negatív tapasztalatom a frissítésekkel. Biztos előfordul náluk is probléma, de szerintem ritkább.
Régebbi LG TV k szoftverét mondhatni mostanra szinte használhatatlanná tették ,ez is volt az egyik fő ok hogy eladtam a G1-et ,annyira belassult a rendszer.
A másik ok pedig ,hogy a cserélt panel véletlen sem érte el az eredeti panel minőségét... -
alaves
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Samsung S90C gen1 vs gen2 kijelző:
-virtuális távirányító [link] : mute119 > OK> hos. menü > 1234 > szerviz menü >
-normál táv.: "advanced"-re menni + a hangerőt 5 másodpercig lenyomva tartani > "EPA"-ra menni > 'ana_peak': 500-as > gen 2.
Back addig amíg lehet, majd TV kikapcsolása.
Továbbá a szerviz menüben az S90C-ből lehet S95C-t varázsolni: fényerő növelés (kb. azonos a C1>G1 bűvészkedéssel) -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Suri84
üzenetére
Gondolkozok rajta én is a másik szobába most hogy elvitték a G1-et.
Led tv n is agyalok csak visszatart a felhősödés aránya ,de úgy gondolom ezen a téren a Sony ismét odafigyel az elosztásra (rosszat még nem láttam tőlük) ,Samu viszont ezen a téren kimagaslóan botrányos.5 kilo szintén egy alap Pana oled ,olyan mint a Sony ára 55 colos méretben ,mindenképp elmegyek előtte és meglesem vlmelyik áruházba ha van kiállítva.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quadgame94
üzenetére
Tudod mennyire boldog volt most is az egyik vásárló aki elvitte a 2 éves LG G1-et ,és igazad van nevetett egy nagyot.

salapp
Sajnos ez komoly ,tényleg így használom őket.
ferenck
Köszönöm a tippet ,
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Nekem majdnem 3 év alatt 3x cserélte az LG a panelt a G1-ben ,nem az LG a ludas hanem maga az Oled ,nem hiszem ,hogy a Sony jobban bírja (talán egy picit a jobb elektronika miatt).
Egy led Sony biztosan elmegy 10/15 évet ,de ez oled.
Én direkt 5 év garival vásároltam ,számítok addig minimum 1-2 panel cserére ,de 4 évesen 1 év garival még el tudom adni és továbblépni.LG G1-et épp a napokban tervezem felrakni az apróra ,van még rá több mint félév gari.
-
Kókuszdió
nagyúr
Melyik LG oled-ed volt előtte pontosan?
Csak azért kérdem ,mert véleményünk szerint a régi LG G1-es képe is szebb nála (azért beszélek többesszám ,mert a velem egy háztartásban lévők véleményem mind egyezik).Ha kérdés van az adott termékkel kapcsolatban szívesen én is válaszolok

Sony t már meg sem említem mert leharapják a fejem az ár/érték vadászok -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
Egyáltalán nem drága a Sony ,főleg mostanság.
Feletted egy hozzászólással van egy idézet ,próbáld meg értelmezni.Maga a termék annyira bejött ,hogy a másik szobába ahol a G1 van Sony lesz helyette ,majd Januárban….
Boldog karácsonyt kívánok neked is!

-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
boborján2
üzenetére
Valszeg mindenkinek épp a sajátja a legjobb, mert azt választotta , azt tudta megvenni, az okoz neki örömet, azt gondolja a legjobbnak. stb....stb....
Jelenleg a másik szobában egy LG G1-es landol ,és a szomszédban meg egy Samsung 95 ,nem csak ezt az egy TV-t látom és nem vagyok elfogult.
Leírtam a véleményem ,nyilván nem szakrértelemmel ,de azt senki se gondolja ,hogy a háztartásban együttélők mind vakok és hülyék.Élménybeszámoló megvolt ,szakértők szerint is ajánlott és jó TV ,többet nincs mit mondanom.

-
szkutyi
addikt
válasz
zsoltesz85
üzenetére
Tapasztalat?vagy mi alapján?
Teszten a95l és a g3at meg nem tudnád különböztetni...meg lehet Vhiktor sem.
.foleg ha kandenciahelyes a lejatszás...
Sőt...most nézem, alacsony minőségű tartalomsimitasnál meg az LG G3 a jobb.....
De te miről is beszélsz.g1 VS A80L??vagy? -
Kókuszdió
nagyúr
Na Skacok ,volt eddig kemény 2 óra a 55 colos Sony 80A élménnyel ,de nem vagyok szakértő (olyanunk már van itt).
Csomagolást már említettem ,nagyon biztonságos + kartonokat rejt a többi hungarocel mellett (sarkok,szélek).
Anyaghasználat és összeszerelési minőség kifogástalan ,nincs nagy súlya és nem annyira vékony mint a LG G1-es (ennek nagyon örülök ,főleg gyerkőc mellett).
A minőség:
Hihetetlen ,de elméletileg ez egy "alsópolcos" oled tv ,jelenleg meg az állunk leesik (egész háztartás) a gyönyörű szép és tűéles képminőségtől ,színmélységtől gyárilag kalibrált állapotban (nagyon kiemelkedő).
Mozgásmegjelenítés vlmi fantasztikus módon üzemel ,összeségében nem csak az uhd ,de úgy minden tartalom szép rajta (sd,hd,4k) ,benne rejlő processor képfeldolgozása lehengerlő teljesítményt produkál.
Szebb a képe mint a G1-nek volt valaha is ,és természetesebb mint a Samsung 95 oled.Menü és az alatta lévő hardver:
Az utóbbival nem vagyok tisztában milyen cpu t is rejthet a google rendszer és hány gb ram lehet benne ,de eddig esélyünk nem volt megakasztani bármit is csináltunk.
Gyorsabb mint az LG G1 volt valaha és gyorsabb mint a fent említett Samsung 95 Oled.
A saját media lejátszója szépen dolgozik ,viszont nagyobb méretű háttértár csatlakozásával usb n keresztül úgy vettem észre ,hogy ha 128gb-nál nagyobb akkor problémás néha ,viszont Vhiktor ajánlatára felraktam a Kodi-t és azon azonnal indul bármilyen és bármekkora tárhelyes külső eszköz (nem kavarodik össze).Ha rosszat kéne róla mondani ,akkor az utóbbi usb s történet (ami megoldható) ,avagy a TV hangja elég gyenge (Samsung ennél sokkal,de sokkal jobban szól határozottan) - de lehet ezt is csak be kell járatni.
Végszó ,
A Sony annyira becsülendő ,hogy hihetetlen még 2023 gusztustalan tömeggyártás idején is ,
Ha a legolcsóbb TV-t vesszük tőlük akkor is egy tisztességes terméket kapunk.
A Sony nem mindenképp szeretné ,hogy mindenkinek Sony tv-je legyen ,nem fektet akkora reklámot ezekre a készülékekre ,hogy jobban vigyék.
Úgy gondolom a Sony tudja ,ha vlki tőlük vesz TV-t az nagyon is tisztában van vele ,hogy mit csinál.Ahogyan tegnap írtam ,itt rossz nincs ,vagy átlagos vagy átlagon felüli.
A legolcsóbb is vlhol a közép kategóriát célozza meg ,legyen az led vagy oled tőlük.
Poén ,hogy a legolcsóbb termékükkel is átlagon felüli élményt produkálnak ,
Nagyon boldog vagyok ,hogy Sony tv t választottam és reméljük jó pár évig még a családban marad ,
Én nagyon bátran ajánlom mindenkinek aki Sony tv t szeretne venni vagy csak gondolkozik rajta ,tisztességes gyártó (számomra az első).Rosszabra számítottam és azzal is beértem volna ,de még jobbat kaptam a vártnál.

-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
Kapott négy darab csavart ,a gyárilag hátulra becsavart csavarokat kell erre a 4 db csavarra kicserélni ha fali állványra akarom rakni és és a cserélt csavarokba belemegy a gyárilag belecsavart csavar…?
Remélem érted ,elég rosszul fogalmaztam.

Más,
Nem rég a nővérem kapott egy ilyen Samu oled et és róla írtam.
LG G1 em sokkal szebb minden tekintetben ami csak létezik. -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quadgame94
üzenetére
Nem érdekel a fényerő ,600n. bőven megfelelő még ha vissza ugrik is 400-ra.
Bőségesen elég ez a fényerő ,erős hideg fényű boltokban is kiállítva tökéletesen szerepel.
LG panelt használ de saját elektronikával és processorral ami nagyon nem mind1.Írtam fentebb ,van egy LG G1 ami nyilván nem sokkal marad el egy C3 tol de a B2 nél meg sokkal jobb ,akkor minek vegyek még egyet?
Am ma veszem át a TV t ,majd írok róla ha beüzemeltem,
Tiszteletem ,Szerk.
Nem teszteket kell olvasni (nyilván az is számít) ,élőben kell megnézni.
Oled sorrend minden esetben:
Sony a legszebb ,
LG a második ,
Samsung meg inkább felejtse el az oled gyártást mert túl szaturált színekkel dolgoznak és az élességgel is szenved ,samsung oled helyett inkább egy Sony led tv t vennék.
Samsung tol már egy gyufaszálat sem vennék…. -
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok ,
Új 55-ös Sony oled-et szeretnék ,leginkább az olcsóbb között nézegetek (600k alatt).
Van egy LG G1 ami lassan 3 éves lesz és kb. 3x volt panel benne cserélve ,XR-55A80L vs XR-55A80K
Különbség érdekelne ,utóbbi durván 50k al drágább de ha megéri akkor őt választom.600k-ig esetleg ha van még más 55 colos Oled alternatíva nagyon szívesen meghallgatom (+/-20k lehet) ,mindenképp Sony t szeretnék most vásárolni.

Köszönöm szépen ,

-
kolosszus87
senior tag
-
wwwolfman
tag
Sziasztok.
Valaki ismeri az LG G1-es tévék lelkivilágát? Az a helyzet, hogy valahol nagyon durván beleköp a hálózatba itthon, és nem jövök rá, hogyan csinálja. A jelenség a következő:network audio playerről hallgatok zenét (Pioneer N70A). Ha közben bekapcsolom a tévét, a Pio elveszti a hálózatot egy pillanatra, újra indul.
Próbáltam már:
- vezetékkel közvetlenül routerbe dugni a tévét
- ugyanabban a switch-ben használni a tévét és a NAP-t
- az egyik a routerben, a másik a switchben
- wifin használni a tévétJa és valószínűleg a NAS-sal is összepofázik.
A zene/video szekciónak fix IP-je van kiosztva. A tévét próbáltam már úgy is, hogy fiy IP-vel, vagy automatikus kiosztással. Mindig csinálja. Csak akkor van békén a hálózat, ha a tévé offlájn - de hát ez egy okostévé, Netflixszel, meg HBO Go-val, meg egy csomó hasznos és haszontalan funkcióval, könyörgöm.Szóval nem jutok dűlőre. Ja, routert cseréltem. Az sem hozott eredményt.
Egyébként az a röhej, hogy egy ideig békén megvoltak, valamelyik frissítéssel érkezett ez az áldás...Köszönöm, ha valki tud segíteni, vagy a megfelelő helyre tovább irányítani
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
kolosszus87
üzenetére
Ez így van, ezért fogalmaztam úgy hogy aki G2 és G3 között gondolkodik (ebben az esetben feltételezem, hogy nem gond az összeg).
De ez a majdnem dupla ár a G1 és G2 között is igaz volt amikor a G2 megjelent, itt viszont most tényleg van érdemi előrelépés nem csak pici tuning, mint ott volt. -
Maksifül
senior tag
Pont hasonlóan voltam én is, C2, G1 között vaciláltam, aztán szembejött egy S90C, s végül erre esett a választás. Azt kell mondjam, hogy a C2-höz képest a fényerő brutálisan több, a színek is sokkal élénkebbek, teltebbek, a fehér meg valóban fehér, nem olyan szürkés vagy kékesfehér. Ugyanazokat a demokat néztem meg a Youtube-on, kb 2-3 órát ezzel töltöttem, s többször elhangzott a számból az "Aztaku..va" kifejezés, miközben a C2-nél inkább csak fintorogtam egy nappal korábban ugyanezen videóknál.
Egyetlen problémát véltem felfedezni néhány youtube videonál, hogy néha "ugrik" egy kicsit a kép, de valószínűnek tartom, hogy ez nem a TV hibája, hanem inkább a wifin jön át lassabban a jel a 4K HDR videok némelyikénél.
Ezek a lehelső tapasztalatok, de annak ellenére, hogy sokáig az LG volt a favorit, ha most elém tennék mindkettőt, akkor most is a Samsungot választanám.
-
Sasi001
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Idézek P1eTr0 “
Sziasztok!
Egy hosszabb folyamatot sikerült lezárnom a mai napon. Mivel a történet elejét megosztottam, így legyen itt a vége is. Röviden az előzmények: a megvásárolt 65"-os G1 készülék bal oldalán piros/rózsaszín tintingjelent meg, amit garanciális hibaként jelentettem be az LG ügyfélszolgálatán. Garanciális kérésem több ízben is el lett utasítva, mert elmondásuk alapján ez teljesen normális, illetve a készülék leírásában is szerepel, ha oldalról nézem a TV-t, akkor a színek változhatnak. “
Hozzáteszem, hogy neki is szemből volt látható a hiba, de próbáltak hárítani.Vannak mások is akinek nem úgy állt hozzá a szervíz mint nálad. Nálam a helyi szervizes nem problémázott látta a hibát de a központ matekolt. Ha az új panel is rossz pl. a csere után, csak 3-hónap múlva cserélik ismét ez ki van adva a szervíznek. Először engem is megpróbáltak meggyőzni, hogy ez így jó ez a panel sajátossága stb. Láthatóan nem mindig minden megy egyszerűen de tény, hogy a végén cserélték.
-
janos666
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
> esély nincs a korábban Samsungnál jelzett "hajlongásra"
Nekem már szépen ívbe van görbülve az LG C9 felső éle is. Most fogom másodjára cseréltetni a kijelzőt, mert nem sokkal 1 év után mindkettőn (az eredetin, és az első garis cserésen is) előjött pár pixelhiba. Azt tippeltem volna, hogy mára már kifogytak a C9-kompatibilis cserekijelzőkből (mondjuk azt mondta a szervizes, hogy 1-2 hét, mire megjön, szóval valószínűleg távoli országból kotorják elő), és komplett csere lesz (LG G2-t választottam volna, még ha kicsit rá is kell dobni - már csak ezért is, hogy merevebb legyen). Nem tudom, hogy pusztán a görbülés miatt cserélték-e volna, vagy rám fogták volna, hogy én okoztam fizikai behatást, amitől meghajlott (esetleg egyszerűen hárították volna, hogy ez nem garanciás probléma).
Bár annyira nem bánom, némely tekintetben még jobb is a C9, mint a C2 (G2-t még nem vizslattam alaposabban, de a G1 alapján valószínűleg hasonló a felállás). -
Lujo123
junior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
És ez jó G2-höz is vagy csak G1? G2-höz kb 80 a gyári és kapni se nagyon lehet. Maradt a 3rd party talp ha kell, az van 25-30 körül.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
Egy G1 már van a nappaliban lassan egy éve ,imádjuk.
Másik szobába szeretnék ismét egy jobb fajta oled-et a Sony-tol.
Járt nálam anno A1 is aminek nagyon gyenge volt a fényereje és alatta a hardver is ,utána jött helyette a G1.
Sony - nál is fontos ,ne legyen gyenge fényerejű ,gyenge hardver és lassú rendszer.Filmezés ,Konzol / PC game
-
válasz
ricsip
üzenetére
Ezért is gondolom azt hogy a k.anyjukat mert pl a C1,G1-C2,G2 tulajoknak ezt nem fogjak megtenni, mert ahogy Te is kiemelted a DTS átengedi, nem feldolgozza 😂 és ehhez nem kell pluszba chip ami ne lenne benne pár éves modellekbe, és nagyon sokan vagyunk akik a DTS valamelyik változatát használnák.
-
Sziasztok!
Van egy Lg Oled G1 tv-ém amit a saját fali konzoljával használok. A kérdés a következő lenne: Szeretnék a G szeria mellett maradni és a jövőben lecserélném a tv-émet egy Lg G2 vagy a hamarosan érkező G3 seriara, akkor le kell szednem a G1 fali konzolt és az új G2/G3 -hoz tartozó fali konzolt kell felfúrnom a falra? Vagy ezek kompatibilisek egymással és elég csak a tv konzolját cserélnem? Sok helyen kerestem erre a választ de nem találtam. Kérem akinek biztos információja van ezzel kapcsolatban hogy segítsen. Videókat, képeket néztem, de nem egyértelmű, mert ott ugyanolyannak tűnik az új verzió is mint a régi.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Hungarikum87
üzenetére
G23 2022-es model.
G12 tavalyi model.Ha nics köztük árban nagy különbség akkor G2. Kalibráltan 950 nit a fényereje, ami oled esetében nagyon jó.
-
alaves
addikt
A C1 valószínűleg kb. a 'közepes' minőségi besorolású kijelzőket kapja (B7 kapcsán is ezt tapasztaltam), cserébe kiemelt minőségű szerviz-szolgáltatás jár. A legjobb játék támogatással (G1 is) rendelkezik. Akinél pl. számít akár 1 pixelhiba megjelenése is, neki is inkább az LG ajánlanám, mert a többi gyártónál lehetnek problémák. Philips 706/806 valószínűleg egy fokkal jobb minőségű kijelzők (meghibásodási lehetőség kisebb lehet).
Ebben az árkategóriában is mindenki maga dönt, hogy miket részesít előnyben. -
alaves
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
Néhány játék van PS5-ön és/vagy XBOX-on, amelyeknél a Philips egyelőre nem biztos hogy teljes értéken megjeleníti a 4k/120Hz/VRR (HDR/DV), a függőleges felbontás így 1080p-re módosulhat. Ha ilyen kihegyezett játék felhasználás acél, akkor C1 v. G1 v. C2 v. G2. Egyébként a Philips jó lehet. Ha feltétlen szükséged van a 120Hz-es BFI-re akkor C1/G1 (C2/G2-ben 60Hz-es BFI van).
-
Foglalt név
addikt
Remélem lassan a vergődésem végére érek és titeket is nyugton hagylak.
Szinte már majdnem megrendeltem a G1-et, aztán az egyik itteni hozzászólás alapján realizálódott bennem, hogy a másik oldalról sem szeretnék beszállni a formátum csatába.
Tudnátok ajánlani egy "problémamentes", megfizethető 55"-os OLED-et?
Problémamentes alatt értem, hogy hazaviszem, bedugom a kábeleket és működik. Nem lesz hiányzó DTS, DoVi, HDR10+, stb.; nem kell üzemórát számolnom, hogy mikor mit futassak manuálisan; nem kell fényerőt szabályoznom Windowsban, ami nélkül mindenki engem hülyéz ha tönkremegy a TV. Mindezeket alapvetésnek érezném, de úgy érzem ezen van a hangsúly. Mellette persze nem baj, ha a képe is meggyőző lenne, mert különben mi értelme az egésznek.
Köszi, ha valakinek még van lelki ereje hozzám!
-
Foglalt név
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
ribarszki már megválaszolta, hogy a G1-nél a bejáratás nem annyira problémás, a te válaszod után akkor a kérdés marad, hogy a stutter érezhetőbb lesz-e egy QLED-hez képest? (Elvileg ezeknek sem annyira vész a reakcióideje.)
Ma volt lehetőségem egymás mellett megnézni egy LG OLED és LCD tv-t, a fényerőkülönbség azért elég szembetűnő. -
ribarszki
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Egy G1-es Oledre már nem mondanám, hogy félkész. Ha a panellal nagyobb gond van, az rögtön kitűnik. (Tinting, erőteljes banding, pixelhiba) Ezeket a bejáratás sem fogja eltűntetni. Tehet viszonylag hamar kiderül, hogy cseréltetned kell vagy sem.
Többen használják PC-re kötve. Az Oled azért nem annyira szereti a sokáig kint lévő statikus tartalmakat.Ha félsz a panel inhomogenitástól, mondanám, hogy vegyél S95b Qd-oledet. De PC-re kötve, statikus tartalom mellett megnő a beégés kockázata.
-
Foglalt név
addikt
Sziasztok,
jelenleg egy QLED-et használok monitorként, de költözés miatt egy új kijelzőre is szükségem lenne, így felmerült, hogy engedek a csábításnak és kipróbálok egy OLED-et (a G1-eket egész jó áron mérik már).
Kicsit utánaolvasva azonban elbizonytalanodtam. A képernyő egy windows-os gépen lógna, főleg filmeket és képeket nézek rajta, megesik azonban, hogy ezen netezek. Ahogy olvastam az alacsonyabb képkockaszámú mozgóképeknél léphetenek fel képhibák. Illetve a 100 óra bejáratás sem az, amihez bármekkora kedvem lenne. Az összefoglaló alapján az jön le, hogy egy félkész terméket veszek meg (ennyi pénzért), majd a MEO 2 hetét beletolva én vihetem gariztatni a TV-t ha mégsem jót fogtam ki
-
ricsip
addikt
válasz
alaves
üzenetére
A C1-en is laggolós szar a DLNA kliens mikor görgeti az alkönyvtárlistát. Mintha 1pálcás trágya SoC futna alatta. Aki kiadott pénzt G1/G2 szériára, kíváncsi lennék azoknál jobb-é az élmény? Vagy csak a képfeldolgozó része jobb annak a SoC-nak, az oprendszert ugyanaz a szar futtatja mint a C1/C2-nél?
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Biztosan volt már róla szó,hogy az LG oled G1 illetve C2-ben a menü beállításokban miért nem lehet a hangsegédlet funkciót aktiválni?
Mondjuk szeretném a tv-t tv-ket hanggal ki bekapcsolni lehetséges valahogy kis hazánkban?
Köszönöm a válaszokat! -
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem elsősorban azoknak szól akinek LG C1 vagy G1-e van. Szerintem mindkét modellen ugyan az a menü rendszer.
Nos valaki nézze már meg legyen szíves a menü beállításaiban,hogy egy adott hdmi bemenetnél ha beállítom a kékfény csökkentését és egy másik hdmi forráson is az marad e beállításoknál? Mert mintha úgy rémlene,hogy ez külön külön lehetne állítani tehát nem nyomtam rá arra menü pontra,hogy alkalmazás az összes bemenetre.Köszönöm! -
Mizurichi
tag
Ettől függetlenül vehettem volna bármelyik tvt, akár g1-et is ami akkor konkrétan drágább volt mint a sony, tehát az se egy ár bajnok volt. Azt viszont elismerem hogy a c1 valóban ár érték bajnok, sőőőőt....

-
Blaise
veterán
Sziasztok!
LG OLED65C11LB és LG OLED65C12LA között mi a különbség?
C1 és G1 között van számottevő különbség?Köszi!
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
tobias88888
üzenetére
Ha belefér a keretbe akkor C1, G1 véleméynem szerint sem éri meg felárat.
-
tobias88888
őstag
Sziasztok! Gondolkodok LG OLED55 vásárlásán, csak a verzió lenne a kérdés.
- Rtings.com szerint a B1 és C1 között lényegi különbség nincs, de ahogy nézem árban is hasonlóak itthon (~370k).
- Az A1 ami jóval olcsóbb, de 60hz-es a panel és a fényerőt is gyengébbre írja. (jól sejtem hogy a Hisense 55A8G ennek a paneljét használja?)
- G1 lenne még, de a tesztek alapján nem éri meg a 1.5szeres felárat(?) (lehet a teszt rossz)
Szerintetek B1/C1 alá nem érdemes menni? Viszonylag sötét a szoba ahova lenne és főleg 4K60fps tartalmakra használnám, ezért elgondolkodtam az A1-en is (avagy Hisense ha nem sokkal rosszabb). -
Dicker
őstag
Milyen boxot ajánlanátok, hogy kiküszöböljem a tv lejátszó hiányosságait? [LG G1] (nem támogatott fájl-,felirat-,hangformátum?
Leginkább az mkv, ami érintett, és a dts (néhány új filmen van, meg főleg animáción)Eddig egy ajánlásom van az Ugoos, de kicsit sokallom erre a célra az árát. (70k)
-
buday
csendes tag
válasz
Zoli_2010
üzenetére
55B1 vs 55G1 Digi tv adás képét üzletben egyszer volt szerencsém összehasonlítani. Lényegesen élesebb volt a G1-en a kép illetve a fényerő is látványosan jobb volt. A C1 éppenséggel kettő közt van, de a G1 biztos veri aminek ára most úgy tudom 750e körül van. Ha EVO-s C-t szeretnél, akkor 65C2 aminek az ára 1 misi körül fog alakulni indulóba. :/ Mérlegelj belátásod szerint. Jelenleg átépítés alatt van a bolt ahova be szoktam járni így kaotikusok az állapotok - tv kb boka magasságban kezdődik pl.
-
Vicc komolyan hogy most fut be egy szállítmány G1 és lemegy 500 alá az ára
-
Matt89
junior tag
Sziasztok,
Új vagyok itt, eddig csak olvasgattam, de most kérdezni/hozzászólni is szeretnék.
(Kb ősszel költözni fogunk, ahol teljesen új nappali miatt elkezdtem jobban nézegetni a TV infókat az utóbbi időben.)
A mostani/idei bes buy oled témához ami nálam is kérdés leginkább, hogy mit tud majd a Sony dobni és a nem qd oled típusok (pl 77-es A80K) milyen áron mennek majd.
Sokszor írtátok az LG-t mint legjobb opció, a Sony-t viszont kevésbé. Viszont nemrég fent feljött a DTS kérdés, és azt ha jól tudom a Sonyk csípőből viszik külső lejátszó és egyebek nélkül. Szinte az összes youtube összehasonlítóban az A90J/A80J veri a G1/C1-et minőségben. Nyilván árban több, de ha máshogy látjátok és van még egyéb érv az LG mellett (az áron kívül), akkor írjatok esetleg, mert kíváncsi vagyok.
Még nem döntöttem véglegesen, mert ősszel veszek majd, de ha most vennék, akkor valószínűleg egy 65-ös A90J-re voksolnék, mert szinte feleződött már az ára 1 év alatt. (és lehet megy még lejjebb)
Szerintetek meddig lesz egyébként a 2021-es modellekből készlet? -
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
A csucs WOLED-eknel a peak brightness mekkora szokott lenni 1%-os ablakban? (Pl G1 G2, Pana, Philips)
Szerintem lehet a heatsink hianya miatt nem tudja tartani es esik be 600 nit-re... mondjuk kerdes, hogy valos korulmenyek kozott milyen eset az, ahol 30 sec-nel tovabb kell tartani 1500 nit-et ugyan azon a feluleten?
Pl Expanse-ben a zseblampas resz, ami meg B7-en is a latokergemig egette a koponyamat
par % felulet extrem fenyesen. Mashol pl az urhajo LEDjei, vagy nagy neon feluletek, szerintem soha nem voltak 600 felett... sot nekem alapbol bantja a HDR a szememet ha tul van tolva. Persze ez lehet en vagyok csak, es masnak LCD-nel meg igenye van a 3000 nit-re is.Altalanosan maga az ABL jobb mint a WOLED-eken.
9.2 input lag nem rossz, bar ezt a G2 is hozza boost modeban. -
Sonja
nagyúr
LG G2 (OLED65G2) OLED Evo Review
Conclusion
The LG G2 is a step up on the G1 in a number of ways with improved video processing thanks to the new α9 Gen 5 processor while the newly developed Evo panel with brightness boost pro technology adds improved heat dissipation technology similar to that used by Panasonic and Sony in the A90J and JZ1500/2000 from last year. Meanwhile, the new video processing results in better upscaling and motion performance, bringing the G2 in line with brands like Sony and its XR processing. This results in improved image performance for both SDR and HDR with the peak brightness gains being well used to add more depth and realism to the image quality.
The G2 will compete with the Sony A95K and Samsung S95B QD OLED TVs, and of course, the Panasonic and Philips flagships when they arrive later in the year. We won’t know just how well the G2 ultimately stacks up until we do some real in-depth comparison testing, which we will do in the coming weeks and months, but as things stand, the G2 is the best OLED TV yet from LG and it comes Highly Recommended. But, will it be the AVForums' TV of 2022? Stay tuned to find out…
-
snpetit
aktív tag
válasz
ricsip
üzenetére
Ez nem az LG tv-k hibája. Mindben ugyanolyan technológiás panel van. A G1 se oldaná meg dolgot, besütő nap mellett főleg...
Mi a gondod a C1-el? Írd le neki konkrétan az többet segít neki a döntésben.
Mondjuk, nem ártana egy pár dolog mit szeretne mert ez így soványka... hogyan használja mire szeretné, külső forrás, belső app, játék? -
ricsip
addikt
válasz
üzenetére
Az összefoglaló ír pár kevésbbé ismert hibájáról az LG OLED tvknek. Köztük a C1-nek is vannak hiányosságai, idegesítő dolgai. Mikor megveszed, beszabehu a képminőség, ez kétségtelen. Aztán 1-2-3 hét használat után elmúlik a varázs, és jönnek azok a dolgok amik viszont nem tetszenek benne. Ha lenne ilyen "1-2 hónapra kibérlem használni" szolgáltatások, nem lenne olyan rizikós kiadni 5-600 ezer ft-ot, v. 1,5 milliót egy nagyobb G1-re. Ha kiderül h. pl. otthon a világos nappaliban nem látszanak az OLED-en a sötét képrészletek a besütő napfénytől.
-
Kókuszdió
nagyúr
Mindenki dicséri a sajátját a világba ,de azért vannak kivételek.
Nekem G1 van mégse vagyok oda érte ,pedig ez a széria valóban premium nem úgy mint egy alsókategóriás Philips termék.Nem mondom ,hogy az LG a legjobb és nem is istenítem ,nem írok róla regényeket ,nincs mit magyarázkodnom és folyamatosan dicsérem a Sony termékeit.
Veled mi lenne ha G1 lenne nálad ,írnál róla egy könyvet? -
jookomak
őstag
Ha csak a hdmi 2.1 miatt cserélnél, akkor várd meg az idei modelleket, mit hoz a pana és a sony. Nem mellesleg ha visszaolvasod az elmúlt 30 hszt, akkor kiderül, hogy a fórumtárs nem épp ideális beállításokkal használja a g1-ét, és ezért fáj a szeme, szóval ne legyen elrettentő.
-
Mankó
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Hát ezt sajnálattal hallom, főleg, hogy én is G1-re akarnám cserélni a Pana oledem. Ezeket az új infókat hallva, viszont át kell variálnom az elképzelést.
A Pana-val nekem semmi ilyen jellegű problémám nincs, se az LG-s panel problémák nem jelentkeznek. Ha tudná a 2.1-et és jobb lenne a mozgás megjelenítése eszembe se jutna a csere.
Ezekután a nagyobb méretre való cserét is mérlegelnem kell, pedig 3 m-re én már a 77-es mérettel szemezgettem. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jellegű problémák vannak ezzel a G1 modellel.Melyek most az ajánlott modellek az újabb oledekből?
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
1.9-es gammával nem igen van “ ütős kép” mert fakó lessz az egész ,80 oled alá meg nem igen tudok menni mert ennyi fényerőre szükségem van (ez az egyetlen fényerő opció amit tolhatsz bármeddig nem megy a minőség rovására).
2.2 gamma még max. belefér de az igényeimet tekintve ITT se tudok facsarni sokat.
2.4 gammával van igazán ütős kép normálisan beállítva (mint nekem
).Calogero
35 oled fényerővel kb. semmit nem látsz egy G1-en. -
-
Mankó
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Ebben is lehet igazság, én az alapokat állítottam be nála. A Panasonic Fz800-on sok funkció nincs, ami pl a G1-en viszont igen, ezért gondolom, hogy egy G1 tulaj jobban tudná, mint én.
Lehet hogy jobban tetszett neki a Samsung led, de akkor is elhibázott dontésnek találom, hogy 55 LG G1-ról 43 Samsungra váltson (200-as bukóval), ha az előző Samsung tv-je is 55 colos volt.Hát az emberke is közelről nézi, a szoba rossz elrendezése miatt. Fényerőt már levetettem vele, de ha az előző is 55-ös volt akkor nem a mérettel van a gond, hanem egy rossz beállítással. Elképzelhető persze, hogy nem bírja az oledet, de ezt elég valószínútlennek találom.
-
Mankó
veterán
Sziasztok!
Budapesti Oled tulajdonosok segítségét szeretném kérni.
Egy pesti cimborám vett egy 55 colos LG G1 típusú tv-t. Tavaly jártam fent és beállítottam rendesen. Azóta egy rendszer frissítés vagy (ki tudja a barátnője volt) elállítódtak ezek a beállítások. Elmondása szerint mostanában annyira zavarja az Oled képe, hogy begyulladt a szeme, vörös, könnyezik, megerőltető már egy film is, nem hogy játék. Emiatt elakarja adni és vissza váltani egy Samsung ledre.
Én minden eszközzel próbálom lebeszélni eme bitang rossz döntésről.
Lenne valakinek kedve, szabadideje felugrani az úriemberhez egy gyors beállítás erejéig? (XIII. kerület, pontos cím privátban.) Még fizetne is ezért a hőstettért az illető.
Előre is köszi a felajánlást.Mankó
-
Calogero
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
LG C1 Audio Teljesítmény: 40W 2.2 chnanel
LG G1 Audio Teljesítmény: 60W 4.2 chnanel
55, 65 SonyA80J Kimenő audioteljesítmény : 10 W + 10 W + 10 W
77 SonyA80J Kimenő audioteljesítmény : 20 W + 20 W + 10 WSony tudja a DTS.t, és a mozgásmegjelenítése is jobb egy picivel.
Nézd meg mindkettőt, teszteld és amelyik tetszik azt vedd meg.
-
Kókuszdió
nagyúr
Igen mert neked Philips TV-d van meg a havernak is ,aki meg leírja róla a frankot már mindjárt barom meg hülye.
Tudom ,még jöttök egy páran Philips tulajdonosok támadni (Ha nincs ló jó a szamár is ha már "ócsó").
Nem reagálok több támadásra ,baromság ,hogy az LG gyártja az összes oled panelt ,baromság ,hogy a Philips dobálja a hálózatot és baromság ,hogy a LG C1 és G1 közt van különbség...
Na meg baromság az egész felhasználó aki Én vagyok...Tiszteletem ,
Üdv. A Barom -
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja e meddig támogatja az Lg mondjuk G13-as modelleket firmware-el?
Ez ugye tavalyi modell de már nem találom a listájukban Oled65g13la típussal. -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Maltheus
üzenetére
Vention kábeleket használok sokat ,

2021-es Apple TV 4K-hoz HDR miatt kell a 8k-s kábel.T560i
Nálunk is szinte éjjel-nappal megy a tv ,az mellett alszok.
Eddig semmi baja a G1-nek ,3 évig nem is lesz a garancia miatt mert intézik azonnal ha úgy adódik.
Sajnálom utólag ,hogy nem kiterjesztett 5 év garival vettem. -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Én is észrevettem ,hogy az LG eléggé válogatós USB terén.
Egy db külső 2,5-es 1tb-os merevlemezről nézem a filmeket ami USB 2 rack-be van rakva és néha akad a 4k tartalom ,míg a 3 éves Sony TV-n ez nem jelent gondot - ott szárnyal a 4k s tartalom usb 2-ről is.Szerzek egy usb 3 - as rack- et amibe sata 3-as merevlemezt rakok ,nagyon kiváncsi vagyok javul e a helyzet LG G1-en.
-
sub71
senior tag
Szerintem engedd el! ITT vannak a hozzászólásai összegyűjte, tanulságos olvasmány! Harmada arról szól, hogy nincs megelégedve a C1-essel, egy másik harmada meg arról, hogy mennyire szar az összes többi márka, az LG G1 a király... valaki már írta, lehet, hogy egy belan klónnal van dolgunk
....ignoráltam is gyorsan.... -
Direkt át néztem full új a tv egy ujjlenyomat nem volt rajta , a távirányító becsomagolva még az elemek is minden bontatlan . Elvileg félre volt valakinek de nem vitte el .
Bekalibrálás miatt persze kivolt már bontva .
Elég jó árban adták nem mondták hogy új . Vincentet nézték és oda mentem hozzájuk beszélgetni hogy pont ma néztem ezt a videót . Meséltem hogy G1 volt a cél anno de inkább Phillipsre váltottam Ambilight miatt.
Egyetlen negatívum hogy Ambilight így nincs . Azt még lehet orvosolni majd meglátjuk. -
Kókuszdió
nagyúr
Nálam három LG széria is járt ,A1 ,C1 és most G1…
Egyik sem volt pixel hibás ,lehetséges szerencsém volt.Igaz én odafigyelek a megbízhatóbb boltokra ahol + minőségellenőrzés is játszik ,pl. MediaMarkt (innen még soha nem vettem sem hibás ,sem selejt terméket).
Akkor szerencsém volt
-
-
wwwolfman
tag
válasz
Kisszaboo
üzenetére
Kib.ssza a szemem nappal is, ha fel van tolva a fényerő.
Déli fekvésű lakásunk van, a nap ilyenkor úgy egy méterre ér a tévétől. Közvetlen nem süt be, de mondhatjuk, hogy elég világos van (most hétvégén félig le kellett engedni a redőnyt, hogy az ebédlőben ne legyen akkora a ragyogás)
Szóval magába a kijelzőbe ugyan nem tűz be, de elég világos van. Biztosan szubjektív ez is valahol, de őszintén szólva én nem értettem, miről beszélnek az oled kijelzők kapcsán a fényerő-gonddal kapcsolatban, mikor először bekapcsoltam... LG OLED G1-es van itthon
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
"CX-el tényleg a G1 van inkább pariban, a C1 kicsit visszalepes CX-hez képest."
Azt mondanám inkább, hogy aki nagy fényerőn használja a TV-t (SDR/HDR/DV és/vagy 100 v. 100-hoz közeli OLED fény), annak visszalépés fényerőben a C1. A C1 hardvere iciri-picirit erősebb, van akinek pedig még az a néhány ms-os 'input lag' csökkenés is számít.
Viszont tényleg nem érdemes lecserélni a C8/E8, C9/E9, CX/GX egyikét sem C1/G1-re, csak ha méretnövekedés van. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
kolosszus87
üzenetére
CX-el tényleg a G1 van inkább pariban, a C1 kicsit visszalepes CX-hez képest.
Bár szemmel lehet ebből semmi nem látszik, de jobb nem lesz az is biztos. -
törölt tag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Én se. Szerintem a C1 épp a drágább váltás, mert gyakorlailag ugyanolyan tévé. G1-ben legalább a dizájn más és több fényerőt enged.
Ha muszáj, akkor PS5 mellé én Sony 65A90J-ben, vagy akár Panasonicban is gondolkodnék.
-
Elims
veterán
:-)) Nincs felesleges pénzem (szerintem senkinek sincs :-) ),így nem is veszek majd g13-at,simán c11 lesz.Egy ideje már én is fórumozom itt és megtanultam,hogy minden vásárlás előtt kérdezni kell(!!) a hozzáértőbbektől.Nem csak a levegőbe írogatnak..
-
Ren Hoek
veterán
C1-ekben is már ugyan az a panel van mint a G1-ben. A deutériumos EVO... időközben már csak ilyet gyártanak, csak az első C1 szériákban volt a régi.
Csak gondolom az elektronika firmware más, és nem engedi neki a +20% fényerőt. Ugyanakkor az EVO panel mindenképp jobb, mert hatékonyabb (ugyan azt a fényerőt tudja kisebb feszen. Így kevésbé degradálódik)...én is szemeztem a G1-el. De így sok előnye már nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
akkor a panelvezérlés konvertálható a szerviz menüben S90C > S95C és hipp-hopp van nagyobb fényerő (a C1 to G1 mintájára)

Én minden eszközzel próbálom lebeszélni eme bitang rossz döntésről.
....ignoráltam is gyorsan....