Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Sziasztok! Lehet le kell váltanom egy Panasonic 50GT60 plazmatévét. Sorsa a javíthatóságtól függ, mert pár napja, ha sokáig megy a tévé, akkor újraindul.
MI lehet a normális alternatívája? Gondlom, csak OLED, azért kérdezem itt. Szempontok:
1. Nagyobb méret nem kell, kisebb ne legyen.
2. Képminőség azért maradjon.
3. Hangminőség is maradjon. Nyilván itt nem beszélhetünk minőségről, de az 50GT60 hangja relative jó volt a szuper laposokhoz viszonyítva, mert volt benne egy plusz mélyhangszóró is. Ha esetleg nincs, akkor esetleg külön mélyhangszóró, vagy valami kis egyszerű 2.1-es hangrendszer is kellene hozzá.
4. Tudjon felvenni és a felvételt tudja médiaszerverként megosztani (DLNA és/vagy SMB szerver). Ezt a GT60 tudja (igaz csak DLNA-ként), ezt elsősorban a nejem szereti használni.Elsősorban azok véleményére lennék kíváncsi, akik hasonlóról már váltottak, vagy van tapasztalatuk Panasonic plazma és OLED tévék terén. Itt pl. KTTech fórumtársra gondolok :). Elsőre Panasonic HZ 980/1000/1500/2000 tévéket néztem. A 2000 árban már sok, bár ha megéri a felárat, akkor belevágnék (pl. annak idején GT60 és VT60 közötti kétszeres árat nem vállaltam be, mert inkább lebeszéltek, mint rá).
Köszi: sinick
[ Szerkesztve ]
-
sinick
senior tag
válasz KTTech #54477 üzenetére
Köszi a választ!
A tévékből mi a preferlát sorrend? (Én maradnék a Panasonicnál)
4. kérdéshez: Egy tuner van, azaz azt tudja felvenni, amit éppen nézel és felvétel alatt csatornazárban van a tévé, azaz nem tudsz csatornát váltani. A tévét közben ki is kapcsolhatod. Visszakapcsoláskor a felvétel alatt álló csatorna jön vissza. A tévé médiaeszközként látható a hálózaton és a felvett tartalom illetve éppen nézett csatorna elérhető (pl. egy mezei VLC Media Playerrel lehet klasszul capture-ölni is).
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Elsősorban Panasonic OLED tulajdonosoktól kérdezném, hogy
1) A tévék alkalmasak-e tuneren, vagy - ne adj isten - média alkalmazáson keresztül műsor rögzítése külső merevlemezre?
2) A merevlemez vagy - szintén ne adj isten - élőadás Windows PC-n vagy mobilon elérhető-e? (Ld. Windows PC alól: kép1 és kép2 )
Most egy Panasonic 50GT60-on van. Lehet, már cserélném egy Panasonic OLED-re!
(54575 hsz-ben már érdeklődtem, hátha van azóta itt ez ügyben tapasztaltabb felhasználó.)
Köszi: sinick
-
sinick
senior tag
válasz kolosszus87 #90171 üzenetére
Szia! Nekem is Panasonic plazmám (50GT60) van és Panasonic OLED-re tervezek cserélni (LZ vagy MZ2000, 55-ös elég), ha a plazma megadja magát. Az okok kb. pont ugyanazok, amiket felsoroltál (kivéve játék mód, mert arra nem használom).
Azt meg tudod mondani, hogy:
1. A 980-as tud felvételt készíteni?
2. Működik-e médiaszerver módban? (DLNA szerver, és hálózaton másik eszközről látni lehet a a felvett műsorokat és az élőadást [LiveView]. Ezeket a plazmám tudja.)
3. Telepíthető nincs HBO max sincs? Lehet, hogy csak nincs alapból telepítve. Ugye a Panasonic alkalmazások menüjében van "áruház" (talán "Market" a neve) és ott vannak telepíthető alkalmazások (játékok, böngészők, más app-ok).
3. Milyen streaming alkalmazások vannak alapból rajta?Köszi, sinick
-
sinick
senior tag
válasz kolosszus87 #90189 üzenetére
-
sinick
senior tag
A hétvégén a fővárosban jártam, hát gondoltam megnézek már egy Panasonic MZ2000-et a westendi Mediamarktban, ha már a héten valamikor megjelentek a webáruház kínálatában. Megkérdeztem, azt mondták, hogy nincs, nem is árulnak Panasonicot. Aztán belenéztem kicsit jobban az áruházi átvételek lehetőségbe és látom, hogy országosan egy Mediamarktban sem vehető át jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
sinick
senior tag
válasz Pro Koryak #100828 üzenetére
Engem is meggyőzhetnél, hogy a 10 éves Panasonic 50GT60-amat 55MZ2000-re cseréljem-e. Vagy másra!
-
sinick
senior tag
válasz Pro Koryak #100833 üzenetére
Elég az, mert nincs akkora helyem.
-
sinick
senior tag
válasz clyvejhamma #106363 üzenetére
Ebben a garanciában az a trükk, hogy 2 év "szavatosság" esetén, ha elutasítják, hogy "nem rendeltetésszerűen használtad", akkor neked kell bizonyítani, hogy márpedig de. (A vásárláskori 3 éves garancia az viszont "jótállás", ahol nekik kell bizonyítani, hogy nem rendeltetésszerűen használtad. Viszont a szavatosságban is van annyi trükk a javadra, hogy annak első fél éve jótállás... azt hiszem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest