Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maksifül

senior tag

válasz apszi #86073 üzenetére

Pont hasonlóan voltam én is, C2, G1 között vaciláltam, aztán szembejött egy S90C, s végül erre esett a választás. Azt kell mondjam, hogy a C2-höz képest a fényerő brutálisan több, a színek is sokkal élénkebbek, teltebbek, a fehér meg valóban fehér, nem olyan szürkés vagy kékesfehér. Ugyanazokat a demokat néztem meg a Youtube-on, kb 2-3 órát ezzel töltöttem, s többször elhangzott a számból az "Aztaku..va" kifejezés, miközben a C2-nél inkább csak fintorogtam egy nappal korábban ugyanezen videóknál.
    Egyetlen problémát véltem felfedezni néhány youtube videonál, hogy néha "ugrik" egy kicsit a kép, de valószínűnek tartom, hogy ez nem a TV hibája, hanem inkább a wifin jön át lassabban a jel a 4K HDR videok némelyikénél.
    Ezek a lehelső tapasztalatok, de annak ellenére, hogy sokáig az LG volt a favorit, ha most elém tennék mindkettőt, akkor most is a Samsungot választanám. :))

Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Új hozzászólás Aktív témák