Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niky_92
csendes tag
Sziasztok!
65s90d tv-m van, a következőt vettem észre HDR játékmódban. A csúcsfényerő szabályozó fordítva működik. Azaz kikapcsolt állásban a legfényesebb és max álláson a “legsötétebb”.
Akinek ilyen tv-je van, meg tudná nézni, hogy nála is így működik?
Egyébként kellemes meglepetés, mert így is brutál fényes volt. -
Niky_92
csendes tag
Sziasztok!
Samsung 65s90d-n nincs nagy különbség film és filmmaker mód között, mindkettő megfelelően fényes.
A hálóban van egy 55c4, ott viszont zongorázni lehet a különbséget filmmaker és otthoni mozi mód között az utóbbi javára. Olyan mintha lg-n a filmmaker mód tompítaná elég erősen a csúcsfényerőt.
miért majmolja minden szakértő a filmmaker módot(olyan mintha egy alap régi led tv lenne végtelen kontraszttal), amikor az otthoni mozi egy klasszissal jobb? -
Niky_92
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem egy samsung 65S90Dat típusú oled tv-t.
Mik a tapasztalatok róla? Jobb képminőségre mint egy LG c4? Milyen a panel homogenitása, itt is panel lottó van? -
Niky_92
csendes tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem ért hozzá az eladó vagy kínai c4😂
-
Niky_92
csendes tag
Sziasztok!
Lg weboldalról rendeltem majdnem 2 hete egy oled tv-t és szeretnék elállni a vásárlástól.
Hova kell emailt küldeni erről? -
Niky_92
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy lg 55b4 oled tv-t. Az a probléma vele, hogy néha (van olyan bekapcsolás) hdr jeleneteknél furcsán megy végbe a fényerő változás, olyan mintha el lenne késve, valamint sokkal kisebb a fényerő is ilyenkor. Játéknál is tök sötét a kép, mintha egy sima 10 éves belépő kat tv lenne.
Kikapcsolom/bekapcsolom és újra tök jól működik. Olyan mintha az ABL algoritmusa rosszul működne.
Ki van kapcsolva minden auto mód es energia takarékos mód is. -
Niky_92
csendes tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
8 hónap keménykedésbe belefáradtam, természetesen a fogyasztóvédelmet is bevontam. Tesóm lg oled tvjében, már 3x cseréltek panelt szó nélkül. Másik tesóm tcl tvjét elvitték a szervizbe, addig adtak csere tv-t, természetesen csereu talvány lett a vége.
Samsungot nem szeretnék többet. -
Niky_92
csendes tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Az én esetemben nem ért semmit a fogyasztó védelem.
8 hónap szívás után inkább eladtam a tvt.
Jó tv-ket gyárt a samsung csak a magyar support egy f*s.
Az oktogon szervizesek nem értenek hozzá semmit, 60 éves szaki jött ki, akinek fogalma nem volt arról, hogy mi az a local dimming és mi az a VRR.
Nem működött normálisan a VRR PS5-tel, remegett a képernyő.
Elvitték tesztelni, erre sima samsungos teszt videókat futtattak rajta, amin nem jött elő a hiba.
Mivel harmadik féltől származó termékkel nem működött az adott funkció, ezért nincs baja a készüléknek. -
Niky_92
csendes tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
LG-től nem rendeltem még. Kissé ellentmondásos volt a telefonbeszélgetés a levéllel, amit írtak, ezért kérdeztem, hogy járt -e már így valaki és mi lett a kimenetele az eseménynek?
Úgy néz ki, hogy ma hozzák, még van 1 perc az időablakból
-
Niky_92
csendes tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Igazad van, nekem is nehezemre esne válaszolni, ha már lenne tapasztalatom az adott kérdésben. Biztosan az én kérdésem az egyetlen off, ami egy oled tv szállításáról szól.
-
Niky_92
csendes tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Sziasztok!
Ma hívott az lg futárszolgálata, hogy holnap hozzák a tv-t, viszont nem kaptam olyan üzenetet, amiben benne van az idő ablak.
"T.Cim! A(z) Schenker Kft küldeményt rögzitett rendszerünkbe, a kiszallitas idopontjarol késobb értesitjük.
Trans-Pack" (ez sms volt)
Kaptam egy emailt is, amiben az van, hogy "A kézbesítést megelőző este tudunk adni pontos adatot."
Nem értem az egészet.
Telefonon azt mondják, hogy holnap szállítják, az email szerint, majd akkor szállítják, ha kapok emailt az időpontról is.
Aki rendelt az LG-től el tudná mondani, hogyan történt a szállítás? -
Niky_92
csendes tag
Köszönöm nektek a segítséget, 55b4 lett a befutó 365-ért!
-
Niky_92
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
400e lenne a teteje, néztem b4-et, rtings szerint elvileg hasonló a c3-hoz.
A samu qn95c 350e az euronicsban.
Tcl-en nagyon gondolkozom. -
Niky_92
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Átlagosan napi 4 órát fog menni, nagy részt netflix, hbo max.
Ritkán ps5.
Nézegettem még az 55s90c-t is.
Samsung is cseréli a panelt azonnal, ha hibás? -
Niky_92
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tv-t venni, az alábbi 3 tv között vacilálok.
Samsung 55qn95c
Tcl 55c845
Lg 55b4
Még nem volt oled tv-m csak mini led.
Ti melyiket vennétek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest