Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Szia,
Köszi az infót. Eddig ilyet nem irt ki, hogy transcoding, de mindenesetre a dekstop pc el kell, hogy bírjon vele, bár nem értem minek, teljesen sima beállítást akartam használni, amit a film lehetővé is tesz: magyar szinkron és magyar felirat, ami csak az angol részeknél jelenik meg. Transode ide vagy oda ez nem kéne szerintem, hogy ilyen tüneteket produkáljon, főleg nem minden filmnél, ami eddig tökéletesen ment.
Kérdésedre válaszolva egy másik filmet választva nem kezd transcodeolni, simán elkezdi játszani, de magyar beszédhang nincs, csak a hangeffektek (a magyar hang meg mintha jönne, de a sikátor végéből dobozhangon és elképesztően halkan).
Ráteszek egy új filmet és tesztelem hamarosan.Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- EAFC 26
- PLC programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor