Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Nagyon magadból indulsz ki. Pl asszony paprika tvt nézett az oleden. En meg csillagkaput is sdben. Es igen jobb anyagot is néztünk. De tvnek használjuk a nevéhez illően. Egyik ismerősöm is most vesz tvt. Bement es mondta hogy tavasszal rendeljek neki egy b7et. Jelzem azt se tudja mi az az sd ill hd. Szep volt a kepe es vékony volt illetve gyors volt a menüje. Digit fog rajta nézni es bdripet. Az oled egyertelmuen letarolja a piacot. Mi fizetjük meg a kezdeti felarat ami mar most sem sok. Kb egy 100as van rajta az lcdhez kepest.
Az 5.1es machinaciorol is akkor tettem le amikor az angol DD nagysagrendel jobban szolt mit a magyar truehd. Fogtam kikuaztam a rendszert azota egy 2.1es legkissebb Boseom van ami teljes mértékben kiszolgál vagy meg 20evig. Az atmos is egy faszsag. Nagyon sokba kerul a jo minőség. Ugy kezdodik hogy vegy egy házat messze a szomszedoktol es legyen egy 20nmes moziszobad. Csak a szobaar 10milla... En meg sajnos nem szulettem millasnak

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor