Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Mert kinti árakról beszélsz, mi meg itthoniakról. A tavalyi 55"-os uhd oled készülékeket se kapod sokkal olcsóbban, ami hozzá legközelebb áll az EG920, szintén 700 ezer körüli tartományban mozog, ha még lehet kapni. Az EF950, EG960 jóval drágább, ezekből nincs is nagyon valós készlet itthon, gondolom azért. Külföldtől sokan tartózkodnak, köztük én is. Ha bármi garanciális probléma lépne fel, amivel volt már nyűgöm itthon is. Kérdezd körbe az embereket hánynak van itt külföldről rendelt tévéje, gondolom nem véletlen. Ahogy írták senki se a pénztárcája ellensége.
Magamból indulok ki, én se 1-2 évre veszek tévét. A jövőre megjelenő uhd blu-rayek közül sok, már Dolby Vision formátumot is támogatja. Ilyen összegben ennyi felárat én biztos rászánnék. Most így október vége felé, azért nem olyan nagy újdonság egy januárban bemutatott tévé. Lassan 2017-et írunk. Inkább az a furcsa, hogy még a tavalyi modelleket forgalmazzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor