Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Hello!
En Q10 Prot hasznalok a B7-hez, de korabban itt megszoltak h vehetnek valami normalisabb lejatszot is ilyen tv-hez
De kepminoseg tekinteteben nyugodtan meg lehet Joshit kerdezni h az oppo 203 es ez kozott nem igazan van kulonbseg.... En nagyon szeretem amire en hasznalom azt tokeletesen tudja, nem tudtam olyan anyagot adni neki amit nem jatszott volna le vagy beszaggatott volna stb. Szepen visz mindenfele 4k-s cuccokat mindenfele frissitessel... Hdr sem okoz neki semi problemat.... Van kb 10 2160p-s Hdr videoanyag rajta es mindet szepen viszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Asztalos klub
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De kepminoseg tekinteteben nyugodtan meg lehet Joshit kerdezni h az oppo 203 es ez kozott nem igazan van kulonbseg.... En nagyon szeretem amire en hasznalom azt tokeletesen tudja, nem tudtam olyan anyagot adni neki amit nem jatszott volna le vagy beszaggatott volna stb. Szepen visz mindenfele 4k-s cuccokat mindenfele frissitessel... Hdr sem okoz neki semi problemat.... Van kb 10 2160p-s Hdr videoanyag rajta es mindet szepen viszi...
Vhiktor