Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló ezek közül melyiket ajánlott venni?
Hisense 55A85H, LG OLED55B23LA, Philips 55OLED707/12, Sony Bravia XR-55A80J
Ami engem érdekel az alap képminőség, UHD felbontás (50-50") mellett, hogy legyen 120HZ-es és legyen DFR.Úgyhogy ezeket néztem az alja árban.
Meg mindenképp fontos, hogy normálisan megjelenítsen 4:4:4: RGB-t mert géppel is lenne használva. (Ha lenne valamelyiknek gondja ezzel.)A Philips érdekes lenne az Android miatt (gondolom tovább lesznek rajta életképes alkalmazások) meg a Ambilight miatt amit még nem próbáltam, de tavalyhoz képest nagyon elszálltak az árazással. Főleg hogy a Philips márkanév az inkább negatívumot sugall manapság.
A többiek oprendszerét végképp nem ismerem, nem tudom mennyire szuperálnának. Bár nem preferálom a TV-ket okos funkciókra jó lenne, ha működne normálisan ami benne van, és nem akadozna meg egyebek.
Mennyire szokásos hogy hibás panelt kapok, mert itt riogatták azzal az embert korábban, hogy ha nem LG-t veszek az alsó kategóriában akkor tuti lesz valami hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Háztartási gépek
- 3D nyomtatás
- VR topik
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor