Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Én 1/2 éve használom, egy NAD+Dali Stereo párost váltottam le rá. (3 kisgyermekem miatt teljesen háttérbe szorult a zenehallgatás.)
Zenére szerintem nem a legjobb. Vagyis a Stereo páros után nem adja.. Gépi zenére, pop-ra megfelelő lehet, de klasszikus, jazz nem az ő asztala. Meg egyáltalán, aki zenét akar hallgatni, vegyen sztereo hifi rendszert. Ez mozihoz van kitalálva. Ott viszont nagyon él!
A térérzet bődületesen jó. Egyik filmben nyílt az ajtó a kamerától jobbra. Konkrétan mellettem, a jobb fülem mellett nyikorgott. De nem úgy, hogy mintha, meg talán erre szólalt meg a hang, hanem a fejemet ráraktam volna, hogy van mellettem egy hangfal. Pedig csak fantomhangfal. Ráadásul nálam nem is ideális a szoba miatt az elhelyezés.
Szóval a tér brutális.. A mélyláda pedig hál Istennek kalibrálja magát! Van egy bemérő mikfonoja, s auto EQ-t használ. A Q800B-nél nincs ilyen, azt használtam 2 hétig. Ott már-már sok volt a mély egy jelenetnél. Itt viszont a szoba adottságaihoz, mélyláda elhelyezéséhez passzolóan belövi a mély szintjét.
A jelvesztés ismert hiba, és rövidebb ideig néhányszor nálam is előfordult. 1x annyira, hogy újra kellett csatlakoztatni. De csak a bal hátsó hangfalat érinti, viszont nem jött rá még frissítés. Nem tudom, hogy miért szarnak rá.. pedig szoftveres lesz, mert a jobb hátsó tökéletes, csak a bal hátsónak van lassan könyvtárnyi irodalma a neten..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor