- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nekem 99%, hogy feltűnt volna, ha dolgozik a TrueMotion, de nem láttam.
Az viszont nemrég feltűnt, hogy SDR és TV módban néha mozgás függvényében sötétíti a képet (mint ha lehúznád az OLEDFényt-t amint elkezd mozogni valami, aztán vissza fel, ha megállt).
Windows asztalon ablakokat tologatva ezerszer könnyebb kiszúrni az ilyet, mint film közben.
Sőt, ha valaki lasabb váltású LCD-ről jön, az hozzá is van szokva valami haosnlóhoz (mikor nem elég gyors az LCD, hogy faltól-falig átváltson két képkocka közt, így fekete-fehér helyett szürke-szürkét rajzol mozgás közben).Ez pont az, amit a Motion Eye Care funkciótól várnék, viszont az nekem eddig szándékosan Ki/Be kapcsolgatva még sohasem látszott működni. Szerintem inkább ez lehet a ludas: önálló életet él, hogy a menüben látható kapcsolóállástól eltérően vagy mégsem vagy mégis működik. Ez picit hasonló érzetet adhat, mint egy laza BFI (csak a korrektség kárára, mert sötétebbnek látod a képet a mozgás függvényében). Ez a még szegény ember BFI-jétől is olcsóbb BFI.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor