Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Ja hát így nehezen éri meg. Ha megfordul a fejedben, hogy más fontosabb dologra is költhetnéd, akkor nincs értelme. Bár én már LCD-re sem költenék egy forintot sem, mert ha tényleg olcsóbb lesz az OLED panel, akkor annyival többet nyújt, hogy elértéktelenedik az LCD. Azért egy 4K OLED még pár évig technikailag jó TV marad. Mi lesz helyette? Végtelenebb kontraszt? 4D? HDR ami csóvát üt a szemedben? 8K, mikor a 4K pixelek is kb 1 méterről látszanak?
Egyedül a mozgásban van mit fejlődni, de ezt meg fizikailag nem egyszerű megoldani drawback nélkül.Úgy gondolkoztam, ha nem az evés elől veszi el a pénzt, és nem érzed fájónak a hiányát, csak akkor érdemes megvenni. Ha 1-2 havi fizuból kijön, és nem nyögsz hiteleket, akkor simán megengedhető 5 éves távra.
...és maximálisan megéri az LCD-vel szembem. Én egy "multipurpose" eszközt akartam, ami jó filmezni/ sorozatot nézni, napi pár órát, és játékra is nyújthatja ezt a kontrasztot+ response time-ot. Lehet az a napi pár óra nem sok, de pont ezért azt minőségileg akarom eltölteni. Fő indok mondjuk az volt, hogy az IPS "feketéjét" már nem akarom nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor