Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Ja hát így nehezen éri meg. Ha megfordul a fejedben, hogy más fontosabb dologra is költhetnéd, akkor nincs értelme. Bár én már LCD-re sem költenék egy forintot sem, mert ha tényleg olcsóbb lesz az OLED panel, akkor annyival többet nyújt, hogy elértéktelenedik az LCD. Azért egy 4K OLED még pár évig technikailag jó TV marad. Mi lesz helyette? Végtelenebb kontraszt? 4D? HDR ami csóvát üt a szemedben? 8K, mikor a 4K pixelek is kb 1 méterről látszanak?
Egyedül a mozgásban van mit fejlődni, de ezt meg fizikailag nem egyszerű megoldani drawback nélkül.Úgy gondolkoztam, ha nem az evés elől veszi el a pénzt, és nem érzed fájónak a hiányát, csak akkor érdemes megvenni. Ha 1-2 havi fizuból kijön, és nem nyögsz hiteleket, akkor simán megengedhető 5 éves távra.
...és maximálisan megéri az LCD-vel szembem. Én egy "multipurpose" eszközt akartam, ami jó filmezni/ sorozatot nézni, napi pár órát, és játékra is nyújthatja ezt a kontrasztot+ response time-ot. Lehet az a napi pár óra nem sok, de pont ezért azt minőségileg akarom eltölteni. Fő indok mondjuk az volt, hogy az IPS "feketéjét" már nem akarom nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor