Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- OLED TV topic
- Dell Precision munkaállomások
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Amúgy 3 kellemes csalódás, a sok rémhír után nekem a mozgás LCD-hez képest nem olyan vészes. Én azthittem a 0.1 ms response time miatt úgy szaggat mint nagyi az organikus túrós pogácsát szokta. Másfelől én szappangyűlölőként "Élénken" néztem egy ideig defaulton, és szavamra szerintem a Truemotion sokat fejlődött 5 év alatt. Akció scifire teljesen oké egy 3/3. (Jó az is igaz, hogy a YT-n nem tudom van-e egyáltalán 24p mozifilm... amíg nem próbáltam ki minőségi 24p-vel, addig nem tudom)
A másik, néztem game videókat, ahol a VA panel elvérzett, mert kinyírta a részleteket forgáskor. Ez itt brutál tiszta, pontos mint IPS-en... de nincsen szürkésfekete.
Szóval még az SDR game is igen impresszív. Nekem bőségesen elég a 60 FPS. Persistence blur engem szerencsére nem zavar egyáltalán.4K HDR videóktól eléggé eldobtam magam. Ha lesznek mozik általánosan marha jó lesz ez a tech. Fényerő nekem teljesen rendben van, én az ABL-t se vettem észre, pedig volt pár full screen világos jelenet. Max a tök fehérnél vágta le picit. Image retentiont sem láttam pedig kint voltak a menük sokáig. Kompi ciklus még nem futott mert nem telt le a 4 óra.
Szóval összességében, nekem kellemes csalódás. Már csak meg kell etetni jóféle anyagokkal

Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Metal topik
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor