Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    Amúgy 3 kellemes csalódás, a sok rémhír után nekem a mozgás LCD-hez képest nem olyan vészes. Én azthittem a 0.1 ms response time miatt úgy szaggat mint nagyi az organikus túrós pogácsát szokta. Másfelől én szappangyűlölőként "Élénken" néztem egy ideig defaulton, és szavamra szerintem a Truemotion sokat fejlődött 5 év alatt. Akció scifire teljesen oké egy 3/3. (Jó az is igaz, hogy a YT-n nem tudom van-e egyáltalán 24p mozifilm... amíg nem próbáltam ki minőségi 24p-vel, addig nem tudom)

    A másik, néztem game videókat, ahol a VA panel elvérzett, mert kinyírta a részleteket forgáskor. Ez itt brutál tiszta, pontos mint IPS-en... de nincsen szürkésfekete.
    Szóval még az SDR game is igen impresszív. Nekem bőségesen elég a 60 FPS. Persistence blur engem szerencsére nem zavar egyáltalán.

    4K HDR videóktól eléggé eldobtam magam. Ha lesznek mozik általánosan marha jó lesz ez a tech. Fényerő nekem teljesen rendben van, én az ABL-t se vettem észre, pedig volt pár full screen világos jelenet. Max a tök fehérnél vágta le picit. Image retentiont sem láttam pedig kint voltak a menük sokáig. Kompi ciklus még nem futott mert nem telt le a 4 óra.

    Szóval összességében, nekem kellemes csalódás. Már csak meg kell etetni jóféle anyagokkal :)

Új hozzászólás Aktív témák