Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Értem én hogy véded a mundért, de nem lehetsz nagy fotós.
A fényképészetről sincs túl sok fogalmad, ha azt mondod, szabad szemmel ellenfényben is ugyanannyit látsz az árnyékokból. Nem látsz többet, csak ha csalsz és rekeszelsz, akkor látsz többet az árnyékos részekből, de akkor meg kisütöd a Cmos-t. 
No meg a szemedet nem tudod rekeszelni... Ezért találták fel a napszemüveget.
És nem én akarok kötekedni, eddig sem én tettem, csak hangosan gondolkoztam, mint máskor, te meg lerohansz. Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Raspberry Pi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A fényképészetről sincs túl sok fogalmad, ha azt mondod, szabad szemmel ellenfényben is ugyanannyit látsz az árnyékokból. Nem látsz többet, csak ha csalsz és rekeszelsz, akkor látsz többet az árnyékos részekből, de akkor meg kisütöd a Cmos-t. 
És nem én akarok kötekedni, eddig sem én tettem, csak hangosan gondolkoztam, mint máskor, te meg lerohansz. Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. 
Vhiktor