Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Értem én hogy véded a mundért, de nem lehetsz nagy fotós.
A fényképészetről sincs túl sok fogalmad, ha azt mondod, szabad szemmel ellenfényben is ugyanannyit látsz az árnyékokból. Nem látsz többet, csak ha csalsz és rekeszelsz, akkor látsz többet az árnyékos részekből, de akkor meg kisütöd a Cmos-t. 
No meg a szemedet nem tudod rekeszelni... Ezért találták fel a napszemüveget.
És nem én akarok kötekedni, eddig sem én tettem, csak hangosan gondolkoztam, mint máskor, te meg lerohansz. Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. 
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A fényképészetről sincs túl sok fogalmad, ha azt mondod, szabad szemmel ellenfényben is ugyanannyit látsz az árnyékokból. Nem látsz többet, csak ha csalsz és rekeszelsz, akkor látsz többet az árnyékos részekből, de akkor meg kisütöd a Cmos-t. 
És nem én akarok kötekedni, eddig sem én tettem, csak hangosan gondolkoztam, mint máskor, te meg lerohansz. Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. 
Vhiktor