Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• P1eTr0

aktív tag

Sziasztok!

Egy hosszabb folyamatot sikerült lezárnom a mai napon. Mivel a történet elejét megosztottam, így legyen itt a vége is. Röviden az előzmények: a megvásárolt 65"-os G1 készülék bal oldalán piros/rózsaszín tinting jelent meg, amit garanciális hibaként jelentettem be az LG ügyfélszolgálatán. Garanciális kérésem több ízben is el lett utasítva, mert elmondásuk alapján ez teljesen normális, illetve a készülék leírásában is szerepel, ha oldalról nézem a TV-t, akkor a színek változhatnak.

Az utolsó hozzászólásom azelőtt volt, hogy a második elutasítás után - utoljára - írtam volna egy levelet, amelyben részletesen elmagyaráztam, miért is nem szeretném elfogadni ezt az álláspontjukat. Ezt már csak azért is tettem meg, mert a telefonos ügyfélszolgálaton az ügyintéző javasolta (ő is úgy érezte, jogos az észrevételem és elbeszélünk egymás mellett, amikor írásban kommunikálunk). Szóval a levél elment és pár napra érkezett meg a válasz, amely alapján "...Ügyfélelégedettségi és márkavédelmi szempontokat figyelem előtt tartva, a készülék cseréje mellett döntöttünk.." visszajelzéssel cserélik a készülékemet.

Ez a mai napon meg is történt. A TV-t elvitték, helyette kaptam egy csereutalványt, amivel a vásárlás helyén kaphatok egy másik - ilyen - készüléket, vagy visszakérhetem a vételárat (remélem ez valóban így lesz). Érdekesség - mert itt olvastam más infót is -, hogy az elvitt TV-t (elmondás alapjkán) ki fogják dobni. Nem értékesítik tovább, nem viszik más országba. Egyébként a szervízes sem értette, miért nem cserélték automatikusan a panelem...

Szóval a holnapi napon bemegyek egy MM-be és egyelőre visszakérem az árát a TV-nek is, illetve a GaranciaPlusz szolgáltatásnak is. Így most újra hadirendbe állt az 50"-os plazmám.

A történet után viszont adott a kérdés, hogy mit is szeretnék helyette. Bár a csere korrekt volt, egyáltalán nem ment simán, így egy kicsit félek újra LG-vel próbálkozni (tudom, sokaknak semmi bajuk vele, de még közeli az élmény)...

Jelenleg kettő megoldás között gondolkodom:
    1) 77"-os LG C1
    2) 65"-os Panasonic JZ2000E, vagy JZ1500E (amelyikhez kedvezőbben tudnék hozzájutni)

Ami miatt nem tudom "egyszerűen" eldönteni mi legyen, az a HDR10+ hiánya az LG esetében... Esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Sokat veszítek vele? Neten összehasonlító videókat nézegettem, de abból nem sok látszik, csak utólag jegyzik meg, hogy itt-ott (ha jól emlékszem a filmek során 10-20%-ban) lehet némi különbséget észrevenni.

Itt a sok macera alatt volt időm gondolkodni, és arra jutottam, hogy nekem a filmes funkciók a fontosak, tehát ott tudjon mindent. Illetve továbbra is tartok attól, ha mégis LG, akkor ha panel gond van, megint kezdődik előlről minden... Ugyan a Panasonic-nál is lehet ilyen eset, de most valahogy annak kisebb esélyét érzem...

Szóval a HDR-es kérdésre mindenképp köszönöm előre is a véleményeket, sőt az egész témával kapcsolatban is. Bocsánat, hogy hosszabb "szösszenet" lett.

Új hozzászólás Aktív témák