Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Nem akartam ilyen vitát kirobbantani az Élénk képmód említésével, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. DE. Tényleg van olyan aki a hétköznapi használatra ezt a beállítást preferálja???
Nincs egy hete, hogy OLED-em van de mikor nézegettem a képmódokat az Élénknél és a Sportnál majdhogynem megilyedtem mikor megláttam!
Borzasztó mindkettő szerintem. SDR-hez a két Expert közül használom valamelyiket 45-50 OLED fényerővel és 2.2-es Gammával, ha meg HDR vagy DV tartalom van akkor hozzás sem nyúlok a beállításokhoz csak élvezem a látványt. A PS5-höz nyálaztam át egyedül részletesen a beállításokat a kínai harrypotter videója alapján. HGiG stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs egy hete, hogy OLED-em van de mikor nézegettem a képmódokat az Élénknél és a Sportnál majdhogynem megilyedtem mikor megláttam!
Borzasztó mindkettő szerintem. SDR-hez a két Expert közül használom valamelyiket 45-50 OLED fényerővel és 2.2-es Gammával, ha meg HDR vagy DV tartalom van akkor hozzás sem nyúlok a beállításokhoz csak élvezem a látványt. A PS5-höz nyálaztam át egyedül részletesen a beállításokat a kínai harrypotter videója alapján. HGiG stb.
Vhiktor