Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Ahogy koràbban már említettem nàlam volt-van LG: 930V, C6, B7, C9, C8 és E9. A 930V esetében kellett alaplapot cserèlni hdmi miatt, többi modell esetében semmilyen gond nem volt. A C8-am lassan két éve üzemel, napi szinten több óràt, az E9 lassan màsfèl éves, szintèn napi üzemben több óràt. Vagy én vagyok szerencsès vagy jó modelleket fogtam ki
sima mezei felhasznàló vagyok de biztos vagyok benne ha hiba lenne eddig feltűnt volna, DE nem fogom keresni, hogy tinding-banding stb van-e vagy nincs 
SD adàsok is szépek, tetszik amit làtok, HD csatornàk esetèben. Hasznaljàtok a kèszülékeket, ne keressétek nagyítóval a hibàkat, ez egy ördögi kör
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sima mezei felhasznàló vagyok de biztos vagyok benne ha hiba lenne eddig feltűnt volna, DE nem fogom keresni, hogy tinding-banding stb van-e vagy nincs 
Vhiktor