Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen házat vegyek?
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zsakadam
üzenetére
Ha érdekel, akkor ez a távirányító (RMF-TX611E) például háttérvilágításos és elvileg tökéletesen működik az A9G-vel is.
-
zsakadam
tag
válasz
tastas
üzenetére
Én belevágtam egy 77a9g-be húsvét előtt. Nekem nagyon tetszik. Ha 5-6 méterről nézed, akkor ez a méret a minimum. Én kb 3,5 - 4-ről nézem és úgy érzem, hogy így pont jó. Nekem is nagyon világos a nappali, a fényerőt elégségesnek érzem, de el tudom képzelni, hogy ez valakinek kicsit kevés lehet full napsütésben. Esti mozizásnál nagyon ütős! Kép gyönyörű és nekem nagyon tetszik, hogy a tv a center hangsugárzó. Egyelőre csak 1 dolog bosszant, hogy jött rá egy frissítés és minden képbeállítás változtatásnál leokéztatja, hogy lehet, hogy megnő a fogyasztás... Állítólag vmi EU-s előírás miatt. Ez egy agyrém... Android teljesen jól működik, szuper gyors. Távirányító prémium feeling, de lehetne háttérvilágításos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- iPhone topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor