Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Projektor topic
- Célegyenesben a Yettel TV
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NicholasMat
csendes tag
Én Plazmáról váltanék oled-re. Írták itt páran, hogy a mozgás megjelenítés elég gázos és plazma után feltűnő. Vannak még tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
A beégéssel kapcsolatban, a MM-ban mutatta az eladó az LG-n, a beégést. Nagyon látszott az árcimke sávja és a sarkokban valami. Azt gondoltam, hónapok óta folyamatosan megy rajta. De lehet, hogy kikapcsoláskor ez elmúlik és másnap újra előjön pár óra után? Azt mondta még, hogy az új Sony modellnél nincs ilyen beégés és onnantól kezdve csak a Sony-ról beszélt. Kicsit gyanús volt nekem.
Olvasgatok még az IPS Quantum Dot panelekről is. Az mennyivel jobb vagy gyengébb?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor