Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottofon
csendes tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Daneel nagyon egyet tudok érteni veled. Nekem is az oled-3d-sík kép csak a fontos. Ezek alapján marad az E6V.
Pénteken felhívtam az ASIA centeres outlet boltot hogy milyen E6V-t árulnak 500e-ért. Azt mondta az eladó hogy csomagolás sérült. Ez annyit jelent náluk hogy maga a képernyő az ami kicsit karcos lett. Szerinte a hungarocell dörzsölte ki. Csak kikapcsolt állapotban látszik.
Azt is kérdeztem hogy ezek az outlet tévék valóban használt kirakatban több száz órát ment darabok vagy elégedetlen ügyfelek által garanciában cserélt példányok-e. Azt mondta hogy egyik sem. Mind új de vagy értékesítéskor vagy még a gyárban kiderült hogy hibás (karc, sérülés. ..) és így hivatalos LG garancia már nincs rá csak bolti garancia. Van saját szervizük ugyanúgy cserélik vagy javítják ha 1 éven belül elromlik. Jövő héten megnézem élőben is. Ha az ár 27%-os áfával van akkor cégesen veszek egyet. Van valakinek outletes tapasztalata oled tekintetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor