Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
rothfb
üzenetére
Tegnap óta ezen agyalok.

Lassan megértem, miért jó az OLED.
De azt sajnálom, hogy tényleg egy kis fényerejű YouTube videót sem lehet "biztonságosan" 3-4-5 órára rajtahagyni... most nem rossz hírét akarom kelteni, épp ellenkezőleg, és tudom, hogy ez technológiai adottság, de azért ez ma már elég átlagfelhasználás. Meg ahogy olvasom, ez kumulálódik, tehát az évek alatt előjön.
És oké, valaki figyel rá, de az egész családtól nem lehet elvárni.
A feleségem pl. kifejezetten igényli, hogy ne csak zene legyen, hanem kép is
, tehát a kikapcsolás nem opció.Kb. ez lenne a felhasználás, én meg játékra hébe-hóba, de az is csak casual, szóval attól biztos nem ég be.
És az sem jelentene biztonságot, ha a fényerőt tökre levenném mindig napközben energiatakarékosra?

A mostani régi Samsungon is így van, mert nyilván nem nézzük, csak háttérzene-kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- BestBuy ruhás topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Synology NAS
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor