Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Celtis
üzenetére
Bonyolít a dolgon a következő szituáció:
144Hz-es monitorom van, és annyira hozzászoktam már a magas képfrissítéshez, hogy már a 30fps-es játék is kicsit zavar (ugyebár játékkonzolon vannak ilyen limitek), és még ezen a monitoron is kissé zavar a filmek 24fps-es sebessége, habár ritkán nézek, és talán pont emiatt szoktam el tőle.
Ha az OLED technológián ez még jobban látszik és zavaró, akkor elég valószínű, hogy engem zavarna a darabos kép, ugyanakkor youtube-os felvételek alapján az interpolált folyamatos kép is erősen szokatlannak tűnik számomra, valamint a villogást sem szeretném, azaz jelen esetben semelyik sem tűnik igazán jónak.
Se vele, se nélküle nem jó.
Egyedül a játékkonzolon 30fps-re fixált videojátékok folyamatosságának javításánál tudok elképzelni egyértelmű élménybeli javulást.szerk.: köszi egyébként a magyarázatot, de mérnök lévén értem az interpoláció matematikai jelentését, szóval tudom, hogy miről van itt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen széket vegyek?
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Se vele, se nélküle nem jó.
Vhiktor