Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Bele néztem én is.
Egy ideig néztem gondoltam megnézem végig milyen, de annyira szar a sorozat, hogy egy idő után abbahagytam.
Sorba ezeket láttam direkt erre figyelve:
-Csaj amikor elmegy a kocsival és a srác utána ahogy forgatja a fejét ott lehet látni
-Amikor kávéznak és a srác aki a kocsinál is volt nyúl a bögréért és forgatja a fejét illetve a faszi aki áll és közben beszél illetve mozog
- Fekete férfi sétál az utcán a boltok előtt egy nagyon minimálisan a fejkontúr hátsó résznél de alig észrevehető
-Mexikói konzulátus az őr sapkájánál
-Amit te linkeltél ajtós jelent résznél egy nagyon hangya fasznyit látszodik csak illetve az asztalos résznél is ahol a csaj van, ezt is ugye linkelted.Szóval lehet látni itt is, viszont nálad pl az ajtós video amit feljebb említek is, amikor a faszi fejének a hátső részénél a fele eltűnik illetve a másiknak akinek a fél arca kb elfolyik olyan nincs. Egy tényleg nagyon minimális van csak.
Szóval szerintem a tied egyértelműen "jobban" hibázik. Mindenképpen szervíz és cseréljék ki amit kell, ha nem is lesz tökéletes de ennél jobb lesz az tutti.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor