-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Bele néztem én is.
Egy ideig néztem gondoltam megnézem végig milyen, de annyira szar a sorozat, hogy egy idő után abbahagytam.
Sorba ezeket láttam direkt erre figyelve:
-Csaj amikor elmegy a kocsival és a srác utána ahogy forgatja a fejét ott lehet látni
-Amikor kávéznak és a srác aki a kocsinál is volt nyúl a bögréért és forgatja a fejét illetve a faszi aki áll és közben beszél illetve mozog
- Fekete férfi sétál az utcán a boltok előtt egy nagyon minimálisan a fejkontúr hátsó résznél de alig észrevehető
-Mexikói konzulátus az őr sapkájánál
-Amit te linkeltél ajtós jelent résznél egy nagyon hangya fasznyit látszodik csak illetve az asztalos résznél is ahol a csaj van, ezt is ugye linkelted.Szóval lehet látni itt is, viszont nálad pl az ajtós video amit feljebb említek is, amikor a faszi fejének a hátső részénél a fele eltűnik illetve a másiknak akinek a fél arca kb elfolyik olyan nincs. Egy tényleg nagyon minimális van csak.
Szóval szerintem a tied egyértelműen "jobban" hibázik. Mindenképpen szervíz és cseréljék ki amit kell, ha nem is lesz tökéletes de ennél jobb lesz az tutti.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor