Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Mondjuk most h belegondoltam, a variable refresh rate hfrnek lehet értelme. Normális 24ps anyag megy, s gyors kameramozgásokat pedig mondjuk 48 vagy 60hzre lövik be: nincs szappanozás normálisan, de abban a 2percben összesen a 2 órás filmből, ami miatt mindenki truemotionözik agyba szájba, sem kell aggódni, mert ott nagy lesz a mozgóképfelbontás szintúgy
De ehez spéci kamerák kellenek stb, ez se hiszem h a következő 5 évben elterjedne ha egyáltalán... mindenesetre lehet mégis érdekel majd a hfr, változo hzen. de ezzel is úgy vagyok, h emiatt én nem feltétlen rohannék váltani, mert baromira nem zavar, már ezer éve megszoktam... tone mapping és abl se zavar, de persze pl tone mappingra nem lesz szükség az se rossz.
(hozzáteszem amíg 4000 meg 10000 nitre kalibrálnak, addig tone mappingra is szükség lesz, amíg nem tudja azt a nitet kiadni magából
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De ehez spéci kamerák kellenek stb, ez se hiszem h a következő 5 évben elterjedne ha egyáltalán... mindenesetre lehet mégis érdekel majd a hfr, változo hzen. de ezzel is úgy vagyok, h emiatt én nem feltétlen rohannék váltani, mert baromira nem zavar, már ezer éve megszoktam... tone mapping és abl se zavar, de persze pl tone mappingra nem lesz szükség az se rossz.
Vhiktor