Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- Csak el ne fújja a szél az Akko új egereit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renziNNN
tag
válasz
rothfb
üzenetére
Egyetértek. Ha minden igaz holnap jön meg a C9, de az utóbbi időben (főleg miután már megrendeltem) eléggé bef*satattok, hogy minden baja lehet.. Ezen a képen én nem nagyon látok semmit, nyílván élőben más, de akkoris.. az 5% szürkénél látom, hogy nem 100%-ig homogén, de ha ez nem jön elő sehol normál contentnél, akkor csak keltjük a pánikot.

Persze megértem azt is amit hunspikey ír, hogy jó tisztában lenni teljes mértékben a tv-vel főleg, ha sok százezerért vesz az ember tv-t, de ha egy új emberke idetéved a topikba, mert látta a boltba, hogy az oled hú de szép és elgondolkozik rajta, hogy oledet vegyen, biztos, hogy gyorsan elmegy a kedve, mert olyan hatása van itt egy-két eszmecserének... Persze nem lenne értelme a fórumnak, hogy ha mindenki csak áradozna, hogy ilyen szép, olyan szép a tv, de valahol néha azért meg kellene találni az arany középutat szerintem.
Természetesen nem akarom megmondani senkinek, hogy hogy vélekedjen, csak leírtam, hogy én hogy éltem meg az utóbbi napokat itt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- Csak el ne fújja a szél az Akko új egereit
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED55C11LB
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Természetesen nem akarom megmondani senkinek, hogy hogy vélekedjen, csak leírtam, hogy én hogy éltem meg az utóbbi napokat itt..
Vhiktor