Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renziNNN
tag
válasz
rothfb
üzenetére
Egyetértek. Ha minden igaz holnap jön meg a C9, de az utóbbi időben (főleg miután már megrendeltem) eléggé bef*satattok, hogy minden baja lehet.. Ezen a képen én nem nagyon látok semmit, nyílván élőben más, de akkoris.. az 5% szürkénél látom, hogy nem 100%-ig homogén, de ha ez nem jön elő sehol normál contentnél, akkor csak keltjük a pánikot.

Persze megértem azt is amit hunspikey ír, hogy jó tisztában lenni teljes mértékben a tv-vel főleg, ha sok százezerért vesz az ember tv-t, de ha egy új emberke idetéved a topikba, mert látta a boltba, hogy az oled hú de szép és elgondolkozik rajta, hogy oledet vegyen, biztos, hogy gyorsan elmegy a kedve, mert olyan hatása van itt egy-két eszmecserének... Persze nem lenne értelme a fórumnak, hogy ha mindenki csak áradozna, hogy ilyen szép, olyan szép a tv, de valahol néha azért meg kellene találni az arany középutat szerintem.
Természetesen nem akarom megmondani senkinek, hogy hogy vélekedjen, csak leírtam, hogy én hogy éltem meg az utóbbi napokat itt..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Természetesen nem akarom megmondani senkinek, hogy hogy vélekedjen, csak leírtam, hogy én hogy éltem meg az utóbbi napokat itt..
Vhiktor