Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
Tegnap este már csak egy órám volt tesztelni, de a képmegjelenítés folyamatos, a B7 által nyújtott V-sync-hez képest sokkal jobb a válaszidő, nagyon simán tudtam vezetni (Assetto Corsa és Dirt : Rally 2 pörög nálam általában) nem éreztem egyáltalán darabosnak.
Eddig hozza azt amit vártam, az új konzolokkal már 60fps fölé is lehet majd menni (remélem idén tényleg kaphatóak lesznek) vagy ha addig kidob az nVidia egy combosabb HDMI2.1-es kártyát akkor azzal fog kiteljesedni. Szerintem csúcskártya se kell hozzá feltétlenül, mert a mostani 2080ti-m sync nélkül bőven 100fps fölött produkál 4k-ban, szóval ha marad a számozási metódus a zöldeknél akkor egy 3070-is elég lehet az új csatlakozóval.
A köridőkre kíváncsi leszek, legutóbb 100Hz-es G-synces ASUS monitorral mentem, onnan visszalépés volt a B7...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor