Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
Tegnap este már csak egy órám volt tesztelni, de a képmegjelenítés folyamatos, a B7 által nyújtott V-sync-hez képest sokkal jobb a válaszidő, nagyon simán tudtam vezetni (Assetto Corsa és Dirt : Rally 2 pörög nálam általában) nem éreztem egyáltalán darabosnak.
Eddig hozza azt amit vártam, az új konzolokkal már 60fps fölé is lehet majd menni (remélem idén tényleg kaphatóak lesznek) vagy ha addig kidob az nVidia egy combosabb HDMI2.1-es kártyát akkor azzal fog kiteljesedni. Szerintem csúcskártya se kell hozzá feltétlenül, mert a mostani 2080ti-m sync nélkül bőven 100fps fölött produkál 4k-ban, szóval ha marad a számozási metódus a zöldeknél akkor egy 3070-is elég lehet az új csatlakozóval.
A köridőkre kíváncsi leszek, legutóbb 100Hz-es G-synces ASUS monitorral mentem, onnan visszalépés volt a B7...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor