Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Sziasztok, ismét felmerült a LAN vs. 5G WiFI téma, gondoltam megírom nekem mi működik stabilan.
Fontos, hogy az 5G WiFi-n egyedül a TV legyen, és legyen az router vagy AP, tudja a legalább 2x elméleti sávszélességet(886Mbps). Persze ez nem ennyi gyaorlatban, de kell a ráhagyás, mert a TV lejátszójában a buffer sajnos eléggé sovány és megérzi az akadásokat. Erre egy biztos módszer, hogy megváltoztatod az adott 5GHz hálón a jelszót, és ugyanezt csak a tévén teszed meg. A TV legjobban az alsó 5G sávokat látja, érdemes neki fix 36-os csatornát adni, 80Mhz fix sávszéllel. Csábító, hogy más gyorsabb eszközöket is feltegyél erre a hálóra, de ha stabil működést akarsz, akkor ez sajnos nem fér bele...
Nekem így otthon van egy Stream, és egy Data 5G, valamint egy Data2 2.4G hálózat. Ezért van értelme pl. egy TriBand routert venni, vagy egy routert és egy AP-t mellé.
Szoftver és szerver oldalon nekem 10TB dedikált lemez van mögötte, 4 fizikai lemezzel. A Plex szerver és a tévén az XPlay(fizetős) kliens évekig jól ment, de sajnos egy ideje a szerver oldal degradálódott a frissítésekkel, amire nem találtam megoldást. Mindíg akadtak a lejátszások. Azóta váltottam Emby-re, amivel minden visszaállt és bár a TV UI nem annyira jó mint a Plexxé volt, a lejátszás ismét atom stabil.
Javaslom, hogyha van egy működő képes, stabil felállás, akkor inkább tiltsátok le a szerver / app frissítéseket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor