Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nyomtató topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Ha ez nálad hobbi úgy egészen más a baba fekvése, nem kényszerből váltogatsz, hanem mert érdekel a tv technológia és úgy is költesz rá mint hobbi.
Nekem nem volt plazmám, elég sokáig kihúztam CRT-vel, emlékeim szerint 2010-ben vettem az első LCD tv-met. Monitor oldalon már volt korábban LCD-m, de az akkori input lag-okkal és a 60Hz-el nagyon nem voltam kibékülve és ezért nem volt elég ingerenciám a váltásra.Visszatérve az oled-ekre: az LG mostani bejelentéseiből azt hallottam ki, hogy az új 2020-as modelleknél megoldották a 120hz 2160-at hdmi 2.0-val. Most arra nem emlékszem, hogy a g-sync is megy, vagy csak a nagyobb refresh rate. Míg a 9-es modelleknél decemberben a 2.1 az elvárás. Arra azért kíváncsi lennék, hogy hardver oldalon mi a különbség? Később fw-el nem kaphatnák meg a 9-es modellek is hdmi 2-vel a 2160/120-at? Aki komolyan játszik annak a g-sync úgyse létkérdés, mert a 120 fps-t nem átlagnak, hanem minimum elvárásnak tekinti és akkor érzi jól magát, ha 150 fps fölött fut a játék és a legneccesebb esetben sem esik a monitor max frekvenciája alá. Így hc gamer vonalon ezeknek a szinkronizációk annyira nem értékes fícsörök, míg az amatőröknek igen.
Mondjuk az is igaz, hogy mi az a konfig, ami 2160-on bírja a minimum 120 fps-t produkálni. 1440-en erre sokkal jobbak az esélyek, de már ott se fér bele max grafika a legerősebb kártyákkal se.Én mondjuk szimulátorozni szoktam PC-n, de a fizikális elhelyezés irrealitása miatt nem tartom valószínűnek, hogy a tv-m játékos képességeit kihasználnám valaha, meg nem is akarnám, hogy sok sok óra játékidő után egy autó műszereit kelljen nézni a filmek közben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor