-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milus
csendes tag
Tegnap megkaptam az AG9-et a teglalapos A1 helyett. 55". Szerviz rendben zajlott, elcsomagolta a regit, uzembe helyezte az ujat. Masfel nap hasznalat utan a benyomasaim a kovetkezok: Termeszetesebb szinek, folyamatosabb kepi mozgas, jobb hangzas, gyorsabb, nem laggolo operacios rendszer, ujratervezett, minosegi taviranyito. Sajnos nem tudom osszevetni mas gyarto termekeivel, de ezt szerencsere megteszik masok helyettem.
Nem akarom futtatni a sonyt, egyertelmu, hogy nem er annyival tobbet az LGnel. Ellenoriztem, szerencsere nem savos a kep es nincs elszinezodes sem, (banding, tinting remalom
) remelem nem is lesz.
(Epp eleg volt a teglalapot nezni 2 hetig
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem akarom futtatni a sonyt, egyertelmu, hogy nem er annyival tobbet az LGnel. Ellenoriztem, szerencsere nem savos a kep es nincs elszinezodes sem, (banding, tinting remalom
) remelem nem is lesz.
(Epp eleg volt a teglalapot nezni 2 hetig
)
Vhiktor