Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
Szia ! Szerencsére gyorsan ment a csere és addig nézhetted a régit. Piros pont a Sony rugalmasságához. Így Nekik sem kellet 2X fáradni.
Nekem is hasonló jó véleményem van a GZ950 ről. Nagyot fejlődött 2 év alatt. A HDR is sokkal élethűbb színeket ad.
Féltem, hogy a LED tévékhez hasonlóan ( melyek időnként visszafejlődnek, butulnak, hogy olcsóbbak legyenek ) ezek is valami negatívumot nyújtanak, de egyenlőre csak jót tudok mondani. Remélem így is marad ! A biztonság kedvéért vettem hozzá + garanciát és biztosítás. Ha teheted Te is vegyél, szerintem megéri a nyugalom.
Remélem sok örömöd lesz benne és hiba nélkül üzemel ! Üdv. -
Milus
csendes tag
Tegnap megkaptam az AG9-et a teglalapos A1 helyett. 55". Szerviz rendben zajlott, elcsomagolta a regit, uzembe helyezte az ujat. Masfel nap hasznalat utan a benyomasaim a kovetkezok: Termeszetesebb szinek, folyamatosabb kepi mozgas, jobb hangzas, gyorsabb, nem laggolo operacios rendszer, ujratervezett, minosegi taviranyito. Sajnos nem tudom osszevetni mas gyarto termekeivel, de ezt szerencsere megteszik masok helyettem.
Nem akarom futtatni a sonyt, egyertelmu, hogy nem er annyival tobbet az LGnel. Ellenoriztem, szerencsere nem savos a kep es nincs elszinezodes sem, (banding, tinting remalom
) remelem nem is lesz.
(Epp eleg volt a teglalapot nezni 2 hetig
) -
AL
addikt
Szia ! Remélem Te is jobbat kapsz, mint az előző volt. Én is most cseréltem le ugyanezzel a hibával a Pana. 55EZ950 et egy GZ950 re. Első hét után mindenben jobb, mint az előző. Nekem jobban tetszik a képe és a hangja is. Ilyen tökéletes hangú tévét még nem hallottam. A hangprojektorok fele elbújhat mellette. Minden nagyon jól érthető . A távirányítója visszafejlődött, mert az előzőhöz kettő volt, az egyik fém és világítós volt, ez pedig egy egyszerű műanyag. Eddig még nem találtam hibát, remélem nem is lesz. Ha megérkezik legyél szíves néhány sorban értékelni, milyen az előzőhöz képest. Jó olvasni más készülékekről, mert a sok LG már "egyhangú", csak azon vitázunk, hogy melyik jobb. Az az igazság, hogy egyik sem tökéletes és nem is lesz. Remélem sokáig hibamentes lesz az új készüléked ! Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem akarom futtatni a sonyt, egyertelmu, hogy nem er annyival tobbet az LGnel. Ellenoriztem, szerencsere nem savos a kep es nincs elszinezodes sem, (banding, tinting remalom
) remelem nem is lesz.
(Epp eleg volt a teglalapot nezni 2 hetig
)
Vhiktor